Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
18 Mar 2017 10:23 - 18 Mar 2017 10:24 #195440 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πως και γιατί κάθισες να δεις το serbian film βρε Dovahkiin...RIP Ευτυχώς δεν την έχω δει αλλά μου έχει πει ένας από τους άτυχους κολλητούς μου που την είχε δει. Αίσχος πραγματικά. Το Clockwork Orange δεν μπορώ λόγο
Warning: Spoiler!
Last edit: 18 Mar 2017 10:24 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2017 12:38 #195441 by Georgios Manolis
Χθές είδα το Resident Evil The Final Chapter.Η ταινία συνεχίζει στο ίδιο ύφος με τις προηγούμενες,αν και σου δίνει την εντύπωση οτι βιάζεται να φτάσει στο τέλος.Ένα τέλος που λίγο πολύ το περιμένεις αλλά και πάλι γ@μ@ει.
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία της σειράς αλλά κλείνει δυνατά,αξίζει να τη δείτε.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
18 Mar 2017 13:01 #195442 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Πως και γιατί κάθισες να δεις το serbian film βρε Dovahkiin...RIP Ευτυχώς δεν την έχω δει αλλά μου έχει πει ένας από τους άτυχους κολλητούς μου που την είχε δει. Αίσχος πραγματικά. Το Clockwork Orange δεν μπορώ λόγο

Είναι αυτό που λέμε, η περιέργεια θα με φάει. :P Τυχαία είχα πέσει σ' ένα άρθρο στο ίντερνετ που την ανέφερε ως μια απ' τις ταινίες που έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, καμιά 15αριά με 20 απ' ό,τι θυμάμαι, και μου έκανε εντύπωση το τι μπορεί να περιέχει μια ταινία που να την καθιστά τόσο αποτρόπαια. Ε, και κατάλαβα... Μ' αρέσει κιόλας που κάποιοι στα σχόλια στο youtube το ανάγουν αυτό ως τέχνη. Ε, οκ, ό,τι να 'ναι.

Όσο για το Κουρδιστό Πορτοκάλι, ναι το φαντάστηκα ότι δε θα μπορούσες να τη δεις γι' αυτό. Αλλά δε δείχνει κάτι τρομερό πάνω σ' αυτό. Να μη δεις ποτέ τότε το "Irréversible" γιατί περιέχει
. Άσε που σαν ταινία κιόλας δεν έλεγε κατά την άποψή μου.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Mar 2017 13:31 - 18 Mar 2017 13:34 #195445 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote: Χθές είδα το Resident Evil The Final Chapter.Η ταινία συνεχίζει στο ίδιο ύφος με τις προηγούμενες,αν και σου δίνει την εντύπωση οτι βιάζεται να φτάσει στο τέλος.Ένα τέλος που λίγο πολύ το περιμένεις αλλά και πάλι γ@μ@ει.
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ταινία της σειράς αλλά κλείνει δυνατά,αξίζει να τη δείτε.

Εγώ σκέφτομαι να δω κάποια στιγμή την Manchester by the Sea...την έχω βρει αλλά διστάζω να την ετοιμάσω καθώς είναι 1 G.B και έχω διαβάσει πως έχει και πολύ συναίσθημα...και μπορεί να απογοητευτώ..αλλά λογικά θα την δω μέσα στις επόμενες μέρες.

Νωρίτερα ίσως προτιμήσω να δω την Underworld:Blood War όχι πως θα είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά με πωρώνουν οι ιστορίες με λυκάνθρωπους και βαμπίρ.Τώρα θυμήθηκα πως εκτός απο την Rise of the Lycans είχα ξετρελαθεί και με τις πρώτες δύο ταινίες της σειράς Underworld.Βέβαια στη συνέχεια έπεσε κάπως η ποιότητα και απογοητεύτηκα απο τις συνεχείς επαναπαραγωγές.

Για την Resident Evil :The Final Chapter δεν πρόκειται να την δω γιατί είναι χάσιμο χρόνου και έχω ακούσει φήμες πως ήταν μάπα.Η πρώτη ταινία της σειράς Resident Evil ήταν μόνο αξιόλογη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Mar 2017 13:34 by Blood Prince.

More
18 Mar 2017 13:42 #195446 by Αγγελική Γοργορίνη

Blood Prince wrote: Εγώ σκέφτομαι να δω κάποια στιγμή την Manchester by the Sea...την έχω βρει αλλά διστάζω να την ετοιμάσω καθώς είναι 1 G.B και έχω διαβάσει πως έχει και πολύ συναίσθημα...και μπορεί να απογοητευτώ..αλλά λογικά θα την δω μέσα στις επόμενες μέρες.

Την έχω στη watchlist μου στο imdb. Απ' ό,τι είδα έχει πάρα πολύ καλή βαθμολογία, έχει κερδίσει 2 όσκαρ και άλλα 106 βραβεία κι έχει προταθεί για 226 υποψηφιότητες. Οπότε νομίζω το λιγότερο να είναι ταινιάρα. :lol: Αλλά ντάξει, αν δε μπορείς εύκολα να δεις δράμα κι ό,τι αυτό εμπεριέχει, τότε υποθέτω δεν είναι για σένα. Αν τη δω σύντομα θα σε ενημερώσω σχετικά.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Mar 2017 14:53 #195454 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το έχω δει το Irreversible και ήμουν απροετοίμαστος, όπως και το City of God που έχει σκηνή βιασμού αλλά χωρίς να δείχνει τίποτα. Απλά με ανατριχιάζει το σκηνικό απίστευτα.

More
18 Mar 2017 15:04 #195456 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Αλλά ντάξει, αν δε μπορείς εύκολα να δεις δράμα κι ό,τι αυτό εμπεριέχει, τότε υποθέτω δεν είναι για σένα. Αν τη δω σύντομα θα σε ενημερώσω σχετικά.

Θα την δω και εγώ κάποια στιγμή σίγουρα.Απλά επειδή είναι συγκινητική απ'οτι έχω διαβάσει,θα προτιμήσω κάποια άλλη να δω πρώτα.Γιατί εξαρτάται απο την διάθεση που θα έχω,όταν είναι να δω ταινία ή να ακούσω κάποιο τραγούδι.Κάποιες φορές δεν νιώθω άνετα να δω κάποια συγκινητική ταινία αλλά δεν ισχύει πάντα.Πάντως απο σενάριο είναι φοβερή όντως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Apr 2017 22:21 #196570 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Rogue One: A Star Wars Story, εξαιρετική η ταινία, πολύ καλά δομημένη με ωραίες ερμηνείες, δυνατή δράση και αμείωτο ενδιαφέρον παρότι ήξερα τι θα γινόταν πάνω κάτω μιας και είναι prequel. Την προτείνω σε όλους τους Star Wars fans, όσους λίγους δεν την έχουν δει ακόμα. Είχε και πολλούς χαρακτήρες από τα προηγούμενα και σημαντικούς και απλούς. Πολύ καλή.

More
06 Apr 2017 01:14 #196575 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είδα και εγώ το Rogue One αλλά δεν εντυπωσιάστηκα.Πέρα από το fan service στο τέλος,η ταινία ήταν βαρετή.Ειδικά τα 2/3

More
06 Apr 2017 12:30 #196582 by Κωνσταντίνος Constantine

Sephiroth wrote: Είδα και εγώ το Rogue One αλλά δεν εντυπωσιάστηκα.Πέρα από το fan service στο τέλος,η ταινία ήταν βαρετή.Ειδικά τα 2/3

*SPOILERS*
Η ιστορία ότι *SPOILER* το flaw του Death Star είχε γίνει εσκεμμένα από έναν μηχανικό με το μέρος των Rebels, δεν ήταν καν στο αρχικό σχέδιο του Lucas, και ήταν ασύμβατο με τις παλιές ταινίες. Είχε δωθεί διαφορετική εξήγηση τις τελευταίες δεκαετίες. Το έφτιαξε η Disney για να δώσει υπόθεση και αναφορές.
Αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Αντικειμενικά ήταν πολύ καλή ταινία.