- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Είδα το Kill Bill Vol.1 και ενώ είχε τους υπότιτλους μαζί στο αρχείο, οι υπότιτλοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά. Και άντε στο καλό, τα αγγλικά δεν είναι πρόβλημα. Τα Γιαπωνέζικα; Μέσες άκρες καταλάβαινα, επειδή βλέπω χρόνια άνιμε, αλλά δεν τα προλάβαινα κι όλα...
Υποθέτω απλά για να γίνονται τα live-action... Ίσως προσπαθούσαν να φέρουν σε επαφή με την κουλτούρα όσους δεν βλέπουν anime ή κάτι τέτοιο.Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....
TheReaper wrote:
Υποθέτω απλά για να γίνονται τα live-action... Ίσως προσπαθούσαν να φέρουν σε επαφή με την κουλτούρα όσους δεν βλέπουν anime ή κάτι τέτοιο.Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....
Divine Raiden wrote: Είδα χτες το Ghost In The Shell....Α-Θ-Λ-Ι-Ο....Απαίσιο,προβλέψιμο και και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης...Δεν ξέρω γιατί βγήκε η ταινία και ποιό κοινό στόχευσε.....