Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Εγώ είδα το Star Wars: Rogue One και έχω να πω ότι ο καλύτερος χαρακτήρας σε όλη την ταινία ήταν ο K2
Ναι, αλλά σιγά τις ατάκες που είχε να πει. Κ2 και τα μυαλά στα κάγκελα.Blood Prince wrote: Πριν λίγο είδα την ταινία Pride and Prejudice and Zombies όπου συμμετείχε και η Lena Headey.
Δεν ξετρελάθηκα αλλά βλεπόταν αν και βαρέθηκα κάπως. Εχω δει και χειρότερες !
TheReaper wrote: Εγώ είδα το Star Wars: Rogue One και έχω να πω ότι ο καλύτερος χαρακτήρας σε όλη την ταινία ήταν ο K2
Εγώ απολάμβανα να βλέπω την κοπελιά. Την Felicity Rose Hadley Jones.
Dovahkiin wrote: Μετά από πάρα πολλά χρόνια (δημοτικό θα ήμουν τελευταία φορά που την είδα), αποφάσισα να κατεβάσω και να δω το Fifth Element. Είναι απ' αυτές τις ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμάσαι επακριβώς κάθε της σκηνή και ατάκα. Καμμένη όσο δεν πάει, με πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να τη δω όμως όλη χθες και θα τη συνεχίσω σήμερα το βράδυ.
Shikabane_Hime7 wrote:
Dovahkiin wrote: Μετά από πάρα πολλά χρόνια (δημοτικό θα ήμουν τελευταία φορά που την είδα), αποφάσισα να κατεβάσω και να δω το Fifth Element. Είναι απ' αυτές τις ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θυμάσαι επακριβώς κάθε της σκηνή και ατάκα. Καμμένη όσο δεν πάει, με πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να τη δω όμως όλη χθες και θα τη συνεχίσω σήμερα το βράδυ.
Την είχα δει μικρός και είχα τρελαθεί, ειδικά με τη Μίλα! Την ξανά είδα μεγαλύτερος και είπα "Τη πατάτα είναι αυτή; Πως μου άρεσε;" Μετά βάλαμε να τη δούμε με τη παρέα μου, από τα 6 άτομα μόνο εγώ και άλλος ένας την είχε δει, ο οποίος και αυτός την είχε δει μόνο μικρός και έλεγε ότι είναι ταινιάρα. Κάνω εγώ νόημα στον ένα φίλο μου ότι κόβω το λαιμό μου και καλά ότι είναι μούφα και τον έπιασε νευρικό γέλιο. Ε τελικά στο τέλος, παρά τον θεό Κρις Τάκερ, η ταινία φάνηκε μεγάλη βλακεία σε όλους και ο φίλος που την είχε δει μικρός έλεγε: " Συγνώμη ρε μαλ...ες...Συγνώμη...Θυμόμουν ότι ήταν καλή, μάλλον επειδή ήμουν παιδί!"
Για έφηβους μόνο.