Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
09 Oct 2016 17:50 - 09 Oct 2016 18:02 #188562 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote: Λοιπόν χθες είδα την I spit on your grave 2 και μου άρεσε αρκετά,ειδικά το δεύτερο μέρος.Μελλοντικά σκέφτομαι να δω την I spit on your grave 3 όταν την βρω.

Με την ευκαιρία να πω,πως ενώ μου άρεσε αρκετά και η ταινία Insidious 3 που είδα την παρασκευή,εντούτοις δεν με τρόμαξε καθόλου αλλά και με συγκίνησε αρκετά στο τέλος.

Οι επόμενες ταινίες που θα δω είναι η The Forest στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer αλλά και η Dead Snow μια νορβηγική ταινία με Ναζί Ζόμπι.

Τρελό γέλιο το dead snow, το είχα δει πριν μερικά χρόνια. ΤΟ βράδυ θα δω το Train to Basan και Insidiοus 3
Last edit: 09 Oct 2016 18:02 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2016 18:03 - 09 Oct 2016 18:04 #188563 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Blood Prince wrote: Λοιπόν χθες είδα την I spit on your grave 2 και μου άρεσε αρκετά,ειδικά το δεύτερο μέρος.Μελλοντικά σκέφτομαι να δω την I spit on your grave 3 όταν την βρω.

Με την ευκαιρία να πω,πως ενώ μου άρεσε αρκετά και η ταινία Insidious 3 που είδα την παρασκευή,εντούτοις δεν με τρόμαξε καθόλου αλλά και με συγκίνησε αρκετά στο τέλος.

Οι επόμενες ταινίες που θα δω είναι η The Forest στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer αλλά και η Dead Snow μια νορβηγική ταινία με Ναζί Ζόμπι.

Τρελό γέλιο το dead snow, το είχα δει πριν μερικά χρόνια. ΤΟ βράδυ θα δω το Train to Basan και Insidius 3

Εχω διαβάσει πως η Dead Snow δεν έχει γέλιο όσο και αν δίνει αυτή την εντύπωση το σενάριο,θα την δω και θα σου πω,αν γέλασα. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Oct 2016 18:04 by Blood Prince.

More
11 Oct 2016 02:36 #188597 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία The Forest 2016.

Δεν με ενθουσίασε αλλά βλεπόταν.Δεν ήταν χάλια αλλά ούτε και όσο καλή θα μπορούσε να είναι με βάση το σενάριο.Πέρασα ευχάριστα στον χρόνο που την είδα.Είναι μια ταινία η οποία μπορώ να πω προκαλεί κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό τρόμο.Δεν είχε όμως ούτε τα πολλά αλλά και τρομακτικά φαντάσματα (όπως στα Insidious,The eye κ.λ.π) ούτε η πρωταγωνίστρια έμεινε πολλές φορές μόνη της αλλά εναντιωνόταν με όσους προσπαθούσαν να την βοηθήσουν εξαιτίας των παραισθήσεων της.Μια τέτοια ταινία περισσότερο δραματική με κάποια horror στοιχεία θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω παρά horror.

Τώρα Παρασκευή θα δω την Dead Snow ενώ έχω κατεβάσει και το sequel Dead Snow 2:Red vs Dead xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Oct 2016 15:46 #188649 by Γιώργος Φιλίππου
Χθες είδα το Saw V.Μου φάνηκε καλύτερο από το 4 αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Φυσικά θα τελειώσω την σειρά γιατί το story της σε τραβάει.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
15 Oct 2016 02:05 #188694 by Ioannis Chatzitournos
Χθες είδα το Vatican Tapes. Δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίασε. Αύριο ακολουθεί το The Rite με τον Άντονι Χόπκινς. Ελπίζω να είναι καλύτερη και να μην σπαταλήσω το Σαββατόβραδο μου!

More
16 Oct 2016 19:42 #188726 by Γιώργος Φιλίππου
Προχθές είδα το καινούργιο lights out.Εξαιρετικό θριλεράκι μιάμισης ώρας.Ήταν χέσιμο.Ακολουθούν τα saw vi και saw 3d.Οι τελευταίοι 2 μήνες είναι για τα horror.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
17 Oct 2016 00:14 - 17 Oct 2016 00:15 #188737 by 001
Είδα με μια κοπέλα από τη σχολή το Eden Lake (το μισό έργο, για προφανείς λόγους. Το υπόλοιπο το τελείωσα σήμερα), χαριτωμένο slasher χωρίς να βγάζει ιδιαίτερη τυρίλα.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Last edit: 17 Oct 2016 00:15 by 001. Reason: ninja typo

More
17 Oct 2016 08:00 #188742 by Γιώργος Δημητρούλης
Χθές είδα το Suicide Squad και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος.Ενώ ξεκίνάει πολύ καλά με αρκετές ωραίες σκηνές και μια μικρή δόση απο Batman, στη συνέχεια αρχίζει και κάνει κοιλιά για διάφορους λόγους.Οι ηθοποιοί αρκετά καλοί αλλά παίζουν τους χαρακτήρες επιφανειακά.Ο τζάρεντ Λέτο δεν μπορώ να πω ότι είναι καλός τζόκερ και δεν διαπίστωσα κάτι ιδιαίτερο στο παίξιμο του χαρακτήρα του.Ακόμα και οι αντίπαλοι με έκαναν να γελάω.Η ταινία είναι μια καλή προσπάθεια αλλά χρειάζεται πολύ παραπάνω για να έχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.Συνδέει το Batman vs superman με την ταινία Justice League και αυτό φαίνεται απο κάποια πράγματα που λέγονται στις σκηνές της ταινίας.Απο τους χαρακτήρες μόνο ο DeadShot τελικά έκανε την όποια διαφορά οι υπόλοιποι της ομάδας ήταν σαν να μην υπάρχουν.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
28 Oct 2016 23:37 #189031 by Blood Prince
Πριν λίγο καιρό είχα δει την πρώτη ταινία Dead Snow και πριν λίγο είδα και την δεύτερη.

Ωραίες ταινίες ήταν για μένα αλλά πέρα απο ορισμένες ατάκες και κάποιες ελάχιστες σκηνές ομολογώ πως δεν γέλασα καθόλου σε καμία απο τις δύο ταινίες.

Επιπλέον ένιωσα αηδία σε ορισμένες σκηνές όχι μόνο για το "Splatter" καθώς στις ταινίες υπήρχαν και άλλα ωμά στοιχεία όπως βγαλμένα έντερα κ.λ.π αν και εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησαν.Κανονική σφαγή δηλαδή.

Οσοι ενοχλούνται απο τέτοιες σκηνές να μην μπουν στον κόπο να τις δουν. Να μην έχουν την εντύπωση δηλαδή πως πρόκειται για κωμωδίες με Ζόμπι ούτε στο στιλ της σειράς The Walking Dead.Καμία σχέση.Πολύ splatter και ωμές σκηνές με κάποια δόση χιούμορ ελάχιστες φορές ειδικά στην δεύτερη ταινία.

[IMG

Peter Baylish

More
29 Oct 2016 13:07 #189034 by Χρήστος Αρχοντάκης
τελευταιες ταινιες που ειδα ειναι το julieta ισπανικη παραγωγη απο αλμοδοβαρ και the infiltrator με bryan cranston

ωραιες ταινιες και οι 2
εχω στα σκαρια να δω το imperium με daniel radcliffe και το mr church με eddie murphy (η πρωτη του δραματικη ταινια πρεπει να ειναι)