Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
27 Aug 2016 00:18 #186813 by Βασιλης Γαλανος
Εχτες ειδα το Suicide Squad.
Πολυ ωραια η στροφη της DC στην κωμωδια και οσοι την δειτε στο cinema να περιμενετε μετα τους τιτλους τελους για μια μικρη after credit scene,που στην ουσια λειτουργει σαν teaser για το επερχομενο Justice League.
Σιγουρα ξεχωρισαν η Μάργκοτ Ρόμπι ως Χαρκλευ Κουιν και ο Will Smith ως Deadshot,αν και ολο το cast σχεδον ηταν πολυ καλο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2016 19:41 #186903 by A
Χθες είπα να κάνω ένα διάλειμμα από την κονσόλα και λέω κάτσε να δω μια ταινιούλα. Τι το 'θελα; Μετά απο το προβλεπόμενο"ψάξιμο" κατέληξα σε ένα horror, thriller. Επίσημη ονομασία The visit (2015), βλέπω βαθμολογία 6.2 λέω θα βλέπετε.....Τι;
Η ταινία είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν είναι ούτε horror ούτε thriller. Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που να ταιριάζει στις κατηγορίες αυτές. Δυο καλές στιγμές έχει και αυτές κλεμμένες είναι, τις έχουμε ξαναδεί.
ΜΗΝ την δείτε. Μιάμιση ώρα θα δείτε μια γριά να προσταθει να μας τρομάξει τρέχοντας μέσα στο σπίτι και ένα γερό με ακράτεια....ναι καλά διαβάσατε . Τέτοιο κράξιμο δεν έχω ξαναρίξει σε ταινία, ώρα ήταν.......Μακριά!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
30 Aug 2016 14:49 #186938 by Καλλινίκη
Την προηγούμενη πέμπτη και παρασκευή πήγα και είδα ταινία στην κινηματογράφο. Την πέμπτη είδα το "Μπάτε Σκύλι Αλέστε" που αν και είναι κινούμενο σχέδιο αξίζει κατά την γνώμη μου. Είναι παραπλήσιο του Toy Story. Ένα άλλο που παρατήρησα και μου αρέσει στα κινούμενα σχέδια είναι ότι βάζουν ατάκες από παλιές ταινίες αλλά και τραγούδια.
Την παρασκευή είδα "Ομάδα Αυτοκτονίας" η ταινία ήταν μέτρια και καλή. Για εμένα ξεχώρισαν οι ερμηνείες Χάρλεϊ Κουί και του Deadshot. Αξίζει να πας να την δεις την ταινία.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Aug 2016 19:57 #186945 by Ανθή Ιωαννίδου
Εγω που λετε εχθες ειδα το trust!καταπληκτικη ταινια!!!

More
01 Sep 2016 21:59 #187034 by Γιώργος Φιλίππου
Μόλις είδα το Lethal Weapon 3.Πολύ καλή και αστεία ταινία όπως οι προηγούμενες δύο.Θα δω και το τέταρτο και μετά παώ για τη σειρά Die Hard.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
03 Sep 2016 21:07 #187138 by Γιώργος Φιλίππου
Πριν λίγο είδα το Lethal Weapon 4 και έτσι τελείωσα αυτή τη σειρά.Μπορώ να πω ότι μου άρεσαν πάρα πολύ και οι τέσσερις ταινίες.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
04 Sep 2016 00:28 #187147 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είδα το Civil War και αυτό που έχω να πω είναι πως μάλλον θα είναι και η τελευταία ταινία της Marvel που βλέπω.Σοβαρολογούν??Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση ότι ξόδεψαν όλο το μπάτζετ σε cast και cgi και μετά άρχισαν να γράφουν με την κάμερα.Αυτή η μανία που έχουν να δημιουργούν την πιο απίθανη πλοκή για το σχέδιο του villain, με ξεπερνάει.Ούτε η διασταύρωση Dr.Doom/Mr.Sinister δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει και να εκτελέσει ένα τόσο κουφό σχέδιο.Και τα κατάφερε ένας απλός ταγματάρχης και ουσιαστικά μόνος του.....

More
04 Sep 2016 01:43 - 04 Sep 2016 01:51 #187150 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Sephiroth wrote: Είδα το Civil War και αυτό που έχω να πω είναι πως μάλλον θα είναι και η τελευταία ταινία της Marvel που βλέπω.Σοβαρολογούν??Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση ότι ξόδεψαν όλο το μπάτζετ σε cast και cgi και μετά άρχισαν να γράφουν με την κάμερα.Αυτή η μανία που έχουν να δημιουργούν την πιο απίθανη πλοκή για το σχέδιο του villain, με ξεπερνάει.Ούτε η διασταύρωση Dr.Doom/Mr.Sinister δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει και να εκτελέσει ένα τόσο κουφό σχέδιο.Και τα κατάφερε ένας απλός ταγματάρχης και ουσιαστικά μόνος του.....

Άμα θες 100% ρεαλισμό στην υπόθεση ταινιών τότε μη βλέπεις ταινίες με ήρωες και ταινίες που οι πρωταγωνιστές έχουν δυνάμεις, δηλαδή ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Δε το λέω επιθετικά αυτό, απλά σχεδόν σε όλες τις ταινίες τέτοιου τύπου γίνεται πάνω κάτω αυτό που περιέγραψες. Δηλαδή το ότι ο κακός θα μπορούσε να είναι διάνοια δε σου πέρασε από το μυαλό; Μπορεί να ήταν αλλαγμένο το στόρυ και το origin του ως Zemo από τα κόμικ, αλλά είχε την διαβολική εξυπνάδα και την αποφασιστικότητα που έχει ο χαρακτήρας στα κόμικ. Επίσης είχε πάνω από ένα χρόνο για να σχεδιάσει τι ήθελε και τι έπρεπε να κάνει + ότι στη ταινία ήταν στρατιωτικός, άρα καλός στη στρατηγική/σχεδιασμό(όπως και στα κόμικ) Πάρα πολλοί κακοί στο σύμπαν της Marvel λειτουργούν μόνοι/σχεδόν μόνοι και σχεδόν πάντα έχουν ευφάνταστα σχέδια για να προκαλέσουν ζημιά στους ήρωες για διάφορους δικούς τους λόγους.
Το plot της ταινίας είχε κάποια θέματα και κενά (δεν είναι η μόνη της Marvel) που προσωπικά δεν μου άρεσαν, αλλά σαν σύνολο ήταν καλή και διασκεδαστική, όπως πρέπει να είναι μια ταινία βασισμένη σε κόμικ.
Last edit: 04 Sep 2016 01:51 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
04 Sep 2016 10:37 #187157 by Δημήτρης Φιλίππου
Πρόσφατα είδα και τα δύο maze runner και πραγματικά τα ευχαριστήθηκα.Περιμένω με ανυπομονησία για το επόμενο που θα βγει το 2017.

More
04 Sep 2016 10:37 #187158 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το Suicide Squad και, παρά τη γενική κατακραυγή, μου άρεσε (πράγμα διόλου σπάνιο, καθώς ξέρω τι πάω να δω τις περισσότερες φορές).