Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
07 Jul 2008 17:52 #44652 by Gabriel
wall of text crits you for 284646843 dmg
tou die

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2008 18:26 #44655 by Alex
Ρε συ aposperitis το θέμα μου φαίνεται είναι οτι μιλάμε για το ίδιο πράγμα ένας καπνιστής και ένας μη καπνιστής...Εγώ δε σου είπα ποτέ οτι δεν πρέπει τα άλλα προβλήματα να αντιμετωπιστουν καθε αλλο αν διαβάσεις πιο πάνω...Η διαφορά είναι όμως οτι εσύ,όσο κατεβαίνεις στο topic θα το διαπιστώσεις,στην αρχή υποστήριζες οτι δε θέλεις να απαγορευτεί το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους (ήσουν έτοιμος να μας βρεις τα θετικά του καπνίσματος!!!) μετά στο ότι αν δεν καπνισεις σου σπάνε τα νεύρα και δεν μπορείς χωρίς αυτό,και τέλος στο "ναι να απαγορευτεί αλλά...".

Εγώ ποτέ δε σου είπα οτι δεν υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα από αυτό (και όποιος το υποστηρίζει εννοείται πως είναι κουτός) αλλά εσύ σαν καπνιστής δεν κατανοείς το πρόβλημα από την σκοπιά του μη καπνιστή.Και προφανώς οταν μιλάμε σε ένα topic για την απαγόρευση του καπνίσματος μιλάμε γι'αυτό...

Κι επειδή η συζήτηση εκτροχιάστηκε σου υπενθυμίζω πως μιλάς σε ανθρώπους που δεν ξέρεις ούτε τον χαρακτήρα τους, ούτε την ιδιοσυγκρασία τους, ούτε καν την ηλικία τους...Αν νομίζεις οτι στο forum αυτό μπαίνουν μόνο "αμυαλα" πιτσιρίκια κανεις λάθος...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Jul 2008 19:53 #44657 by Esperos
Με εβαλες στο τρυπάκι να διαβάσω όλο το topic απο την αρχη μήπως έκανα κανένα γραπτά εκφραστικό λάθος και έδωσα λάθος εντύπωση, κοινός κάτι σαν φάσκω αντιφάσκω ένα πράγμα. Όμως δε το έκανα, απο το πρώτο μου κιόλας Post είμαι σαφής, αυτά που λέω όμως σε παρενθέσεις και μη είναι αυτά που πιστεύω ότι σε μπέρδεψαν. Για παραδειγμα ξεκινάω το πρώτο μου Post επι του θέματος λέγοντας ότι εσεις τα παιδιά δε πρέπει να νοιάζεστε τόσο με τέτοιους νόμους γιατί πρέπει να αφυπνιστείτε και σε άλλα προβλήματα που είναι εξίσου σοβαρά για την υγεία σας, δεν είπα πουθενά "κάτω ο νομος!" έδωσα μια μορφή συμβουλής με απώτερο σκοπό να ξυπνήσω λίγο την σκέψη τους και να τους κάνω λίγο να προβληματιστούν.

More
07 Jul 2008 21:12 - 07 Jul 2008 23:54 #44659 by Alex
Οχι δεν έπεσες μέσα...Και απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα;Επειδή νομίζεις οτι όλα αυτά που λες δε τα έχω σκευτεί;Το οτι δεν τα υποστηρίζω δεν σημαίνει οτι δεν τα έχω σκεφτεί ή δεν τα έχω συζητήσει...Απλά προσωπική άποψή μου είναι , κι εκεί διαφωνούμε, είναι οτι το κάπνισμα είναι ένα ζήτημα αρκετά σημαντικό ανάμεσα σε όλα τα άλλα.Και με συχωρείς αλλά ανφέρεις σε άλλο post σου (ανάμεσα σε άλλα) οτι αν κάποιος ενοχλείται να πηγαίνει έξω.Δε νομίζω αυτό να είναι άποψη κάποιου που υποστηρίζει το μέτρο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT
Last edit: 07 Jul 2008 23:54 by Alex.

More
07 Jul 2008 22:38 #44660 by Esperos
Σημασία εχει που κατάλαβαμε που διαφωνούμε! Για εσένα έχει τεράστια σημασία αυτό για εμένα όχι και τόσο χωρίς ΚΑΙ όλα τα άλλα, για αυτό κιόλας είπα ότι είπα. Όπως και να εχει ας το αφήσουμε εδώ

More
07 Jul 2008 23:55 #44661 by Alex
Συζήτηση κάνουμε...Αν δεν ανάψει τι νόημα έχει.Cheers!

EIZO S2401W 24'' TFT

More
27 Jul 2008 14:37 #45083 by Χρήστος Αρχοντάκης
Επιτελους δοθηκε τελος σε αυτό τον αποτρόπαιο φονο.
Οριστε ολες οι λεπτομερειες.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες έδωσε κατά την ανάκρισή του ο 30χρονος δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Ο δράστης, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 6 και 8 ετών, υποστήριξε ότι πήγε για πρώτη φορά το βράδυ της 3ης Ιουνίου στο διαμέρισμα του θύματος στο Παγκράτι.
Όπως κατέθεσε, ο ηθοποιός τον πλησίασε με το αυτοκίνητό του στην Πλατεία Βικτωρίας όπου βρισκόταν για να πάει στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος που εργάζεται περιστασιακά και του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του με σκοπό να κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Όπως μάλιστα του είπε, εκεί θα τους περίμεναν γυναίκες.
Σύμφωνα με την ομολογία, εκεί αφού έκαναν χρήση κοκαΐνης και ήπιαν μπύρες, το θύμα του ζήτησε, με την απειλή μαχαιριού, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις.
Ο δράστης δεν υπέκυψε στις ερωτικές απαιτήσεις του θύματος και επειδή θεώρησε ότι τον προσέβαλε, του επιτέθηκε. Ακολούθησε συμπλοκή και -όπως υποστηρίζει- άρπαξε το μαχαίρι με το οποίο τον απειλούσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και τον μαχαίρωσε 21 φορές.
Στη συνέχεια αναστάτωσε το σπίτι, ώστε να φανεί ότι είχε γίνει ληστεία, άρπαξε δύο φορητούς υπολογιστές, 100 ευρώ από το πορτοφόλι του ηθοποιού, ένα κινητό, και προσπάθησε να διαφύγει.
Ωστόσο, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και πάνω στον πανικό του, έσπασε το κλειδί. Ψάχνοντας όλο το σπίτι βρήκε δεύτερα κλειδιά, τα οποία πήρε μαζί του και τα πέταξε, όπως και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, σε κάδο απορριμμάτων.
Ο δράστης συνελήφθη στις 8 χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ανάφης, κοντά στο σπίτι που διαμένει μαζί με τον πεθερό του και ομολόγησε το έγκλημα αργά τα ξημερώματα.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τα δύο laptop, τα οποία, όπως είπε στους αστυνομικούς, σκόπευε να πουλήσει, όπως έκανε και με το κινητό.
Οι αρχές εδώ και 20 ημέρες είχαν καταλήξει στην ταυτότητα του δράστη, καθώς μερικά από τα πολλαπλά και ανόμοια αποτυπώματα που είχαν βρεθεί στους χώρους του διαμερίσματος του ηθοποιού, ταυτοποιήθηκαν με του Γεωργιανού.
Περίμεναν όμως να εμφανιστεί στην περιοχή για να τον συλλάβουν, καθώς όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν.
Η γυναίκα του, που είναι επίσης γεωργιανής καταγωγής, διαμένει στην Γεωργία μαζί με τα δύο τους παιδιά.
Ο 30χρονος είναι σεσημασμένος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής.
Είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα το 2006 και είχε απελαθεί. Το 2007 είχε επιστρέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σάμο, μέσω Τουρκίας. Τότε είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο και είχε δηλώσει Αφγανός.
Στις 11 σήμερα το πρωί ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ο νεαρός αλλοδαπός ομολόγησε και ενώπιον του εισαγγελέα ότι σκότωσε τον ηθοποιό. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανατέθηκε στον 29ο τακτικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα.
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι το πρωί της 4ης Ιουνίου, από την οικιακή του βοηθό. Είχε δολοφονηθεί τα μεσάνυχτα της προηγούμενης νύχτας χτυπημένος με 21 μαχαιριές στο λαιμό, τον πνεύμονα και την καρδιά.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα δακτυλικό αποτύπωμα στο μαχαίρι με το οποίο ο δολοφόνος κατακρεούργησε τον άτυχο ηθοποιό καθώς και ίχνη γενετικού υλικού σε αποτσίγαρα και κουτάκια μπύρας.
Από τότε η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας, σαρώνοντας κάθε βράδυ τα κακόφημα στέκια της Αθήνας, προχωρώντας σε περισσότερες από 100 «επιλεκτικές» προσαγωγές.

Τωρα περιμενουν ολοι οι θαυμαστες του ηθοποιου την παραδειγματικη τιμωρια του δολοφονου.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jul 2008 14:46 #45086 by a Guest

aposperittis\ wrote: Σας εχω τρομερα νεα  :!:

Απο εγγυρες πηγες ο δολοφονος ομολογησε και ειναι ο γνωστος ηθοποιος-σεναριογραφος φιλος αλλα και χρονια εραστης του ηθοποιου Ριγας ......

Μη ρωτησετε απο που το εμαθα παντος ειναι καρατσεκαρισμενο απο πολλες πηγες (και ασφαλητες) και λογικα συντομα θα βγει και στης ειδησεις.....κριμα......

:lol:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jul 2008 16:31 #45093 by a Guest
Τα laptop μάθαμε τί μάρκα ήταν;

More
27 Jul 2008 21:35 #45104 by Νικολής Ασημάκης

headless\ wrote: Τα laptop μάθαμε τί μάρκα ήταν;

Έχει διαφορα αν ήταν Mitsubishi ή κάτι άλλο;