Εγω προσωπικα βλεπω μαγαζια και αμαξια κατεστρεμενα βλεπω ανθρωπους που ζουν με τα δανεια να βλεπουν τις περιουσιες τους κατεστραμενες ΟΛΟΣΧΕΡΟΣ. Φιλε ΝΕΟ ρωτας αν αυτα τα ατομα τους καυλωσε ξαφνικα να σπασουν ενα περιπολικο? Ε λοιπον σου απαντω πως ΝΑΙ! Ετσι τους την βαρεσε και ειπαν να το κανουνν γιατι νιωθουν μαγκια αν το κανουν, γιατι νιωθουν οτι πανε κοντρα στο συστημα το οποιο με τις πραξεις ΤΟΥΣ στρεφετε εναντιον τους, ειναι ενας φαβλος κυκλος. Μπροστα στα ματια μου προχτες (δουλευω στην Στουρναρη) ειδα 3 μασκοφορους με βαριοπουλες στα χερια να κυνηγανε εναν αστυνομο και να του φωναζουν "πιαστε τον τον πουστη, γαμω την μανα τον πατερα τον Χ...... του!" στη θεση του μπατσου ΕΓΩ προσωπικα θα τραβαγα οπλο και θα τα βαραγα στα ποδια τα κωλοπαιδα αλλα και τους γονεις τους που αυτοι φταινε οσο κανεις αλλος, αυτοι οι αναξιοι σκωτονουν τα παιδια τους και οχι οι μπατσοι και η κοινωνια. Αν βλεπεις 40 ατομα να ερχονται να σου σπασουν το περιπολικο αλλα και τα μουτρα τα δικα σου τι θα κανεις? Θα το βαλεις στα ποδια? Ναι γιατι αυτο λεει ο νομος...Ε λοιπον γαμω τους νομους τους και ολα, με το ασυλο του Πολυτεχνειου βρισκει το καθε τσογλανι ευκαιρια να σπασει τις περιουσιες των γονιων σας, τις δικες σας! Να ξεφτιλιζει την τιμη και την δοξα που ειχαν καποτε οι φοιτητες του Πολυτεχνειου, που πεθαναν για να ειμαστε ολοι εμεις ελευθεροι, τωρα ενα ματσο αλητες, αχρηστα κορμια ξεφτυλιζουν την τιμη τους, τον αγωνα τους.
Τι δουλεια ειχε 16-15 χρονων παιδι να πεταει μολοτοφ και ροπαλα σε αστυνομικους? Τι δουλεια ειχε 15 χρονων παιδι να σπαει και να καιει αμαξια και μαγαζια? Που ηταν οι τραγικες φυγουρες (ετσι ειπαν τους γονεις) τοτε? Τι ανατροφη του εδωσαν? Ποτε το νιαστηκαν? Ποτε το προσεξαν? Λεγονται γονεις αυτοι? Αυτοι το σκωτοσαν και οχι ο αστυνομικος.
Η κοινωνια και το "κρατος" τιμωρει αυτους που προσπαθουν να μας σωσουν με μισθο εξευτιλιστικο και με κυνδινο της ζωης τους, αλλα να κανουν ουσιοδη πραματα δε ξερουν, για εμενα μετρα ειναι η καταργηση του ασυλου των τρομοκρατων, να δωσουν στους αστυνομους οπλα με πλαστικες σφερες και δικαιομα να πυροβολουν στα ποδια (και οχι να σκωτονουν), συληψη γονεα και κολοπαιδου και τελος να πληρωνουν τις ζημιες οι "γονεις" του $%$% χμμμμ...παιδιου. Αυτα ειναι μετρα και οχι "παρτε 600 ευρο και απλα τρεχατε οταν κυνδινευετε η οταν βανδαλιζονται οι περιουσιες σας-μας".
Συγνωμη για την σκληρη γλωσσα αλλα ειμαι εξοργισμενος με την ντροπη και την ξευτιλα του κρατους αλλα και των πολλιτων του.