Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
27 Jul 2008 23:15 #45106 by kostas

SA7\ wrote:

aposperittis\ wrote: Σας εχω τρομερα νεα  :!:

Απο εγγυρες πηγες ο δολοφονος ομολογησε και ειναι ο γνωστος ηθοποιος-σεναριογραφος φιλος αλλα και χρονια εραστης του ηθοποιου Ριγας ......

Μη ρωτησετε απο που το εμαθα παντος ειναι καρατσεκαρισμενο απο πολλες πηγες (και ασφαλητες) και λογικα συντομα θα βγει και στης ειδησεις.....κριμα......

:lol:  :lol:  :lol:  Αυτές είναι πηγές!!!

telika den tou ekopse ta pararia na ta valei sto stoma tou :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2008 10:13 #45110 by Esperos
Τελικά να της βρασω τις πηγες! Ωστόσο πρεπει να παραδεχτείτε πως δεν ηταν και εντελως ραδιο αρβυλα αφου αυτο που σας ειχα γραψει πρωτος εγινε τοσο γνωστό που μεχρι και ο ιδιος ο Ρηγας το ακουσε και βγηκε στις τηλεοράσεις να πει τον πονο του! Αρα κατι ακουστηκε γενικότερα, ωστόσο αυτο για τα γενιτικά όργανα δεν ηταν μουφα, αυτο δυστιχώς παίζει, όλλα τα άλλα μπορεί να αποδειχτηκαν φήμες αυτό ομως όχι.

More
28 Jul 2008 11:47 #45111 by Gabriel
pantos mou fenete ligo diskolo na to pistepso olo afto me ton georgiano ti sto dialo einai telos panton den mou ka8ete kala i istoria

More
28 Jul 2008 12:45 #45113 by Esperos
Φιλε μου BeCaUsE μιας και το ανεφερες θα πω και εγω την γνωμη μου αφου σκεφτηκα το ιδιο με εσενα, απλα δεν ειπα τιποτα για να μη λετε παλι πως λεω βλακειες και πως δεν υπαρχουν θεωριες συνομωσιας και τα σχετικα. Η φημη που σας ειχα γραψει και εγω οπως ειδατε στην πορεια εγινε πολυ γνωστη σε ολους τους κυκλους των ανθρώπων μεχρι που εφτασε και στα αφτια του ιδιου του Ρηγα. Ε ρε παιδια δε μπορει, μικρος μου λεγανε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια, πως ειναι δυνατον τοσο ασχετοι μεταξυ τους ανθρωποι να γνωριζουν το ιδιο πραμα? Αυτα που σας ειπα εγω τα ακουσα απο αστυνομικους της ασφαλειας, απο δημοσιογραφο που τα ελεγε σε εναν ταξιτζη και τελος απο υπαλληλο της Wind που εχει πελατη φιλο αστυνομικο που της το ειπε και αυτος! Ε δε γινεται ρε παιδια ολοι αυτοι οι ασχετοι μεταξυ τους να τα γνωριζουν ολα αυτα. Εγω ξερω πως ολοι αυτοι εχουν τρελα "κονε", στις αλαξοκολιες που κανουν ειναι μπλεγμενοι δικαστες, μπατσοι, δικηγοροι και ολοι οι ανωμαλοι της καλης κοινωνιας. Αρα ειναι πολυ ευκολο να την πληρωσει ενα ρεμαλι που με καποια φραγκα παραπανω δεχεται να παρει την ευθηνη και σε λιγα χρονακια θα τον βγαλουν εκτος Ελλαδας με γεματη τσεπη...σαμπος θα τον θυμαται κανεις...

More
28 Jul 2008 13:10 #45115 by Gabriel
emena den mou ekatse kala to simeio pou lei vrike ston dromo o i8opios ton georgiano kai ton proskalese spiti tou na paroun narkotika an einai dinaton eisai enas aptous pio akrivopliromenous i8opious sin ellada kai etsi apla proskaleis georgianous spiti sou gia koka?

More
28 Jul 2008 13:15 #45116 by Esperos
Καλα ηταν γνωστό οτι "ψαρευε" απο τις πλατειες νεαρους, αλλα αλλο εναν νεαρο και αλλο εναν σεσιμασμενο κακοποιο! Και μαλιστα να τον απειλησεις και με μαχαιρι!!!!!Θα μου πειτε μπορει να να μη το ηξερε ο ηθοποιος, οκ αλλα με τετοια φατσα που ειχε ο αλλος δε πονηρευτικε???...τεσπα οτι και να λεμε....

More
28 Jul 2008 22:59 #45147 by VKK
λοιπον παιδια, εγω μπορει να μην εχω ως πηγη αστυνομικους, εχω ομως κατι πιο δυνατο και το πορισμα ειναι οτι μπορω να επιβεβαιωσω οτι τα γεννητικα οργανα του Σεργιανοπουλου ειχαν κοπει και ειχαν τοποθετηθει στο στομα του. το γιατι αποτελει αλλη μια πληροφορια που εχω, αλλα δυστυχως δεν μπορω να αποκαλυψω τοσα πολλά. μπορω ομως να σας υπογραψω για αυτο που ανεφερθηκε προηγουμενως.

More
29 Jul 2008 12:41 #45160 by Esperos
Μπορεις να μας πεις αν οντως το εκανε ο αλοδαπος που πιασανε? Γιατι εγω ακομα μαθαινω πως ο Ρηγας το εκανε απλα τον καλυπτουν τα υψηλα κονε του, σημειοτεων ο

More
29 Jul 2008 17:50 #45171 by Νικολής Ασημάκης
Έλεος ρε παιδιά... CSI την είδατε; Το θέμα είναι πως πέθανε ο Σεργιανόπουλος... Είναι σωστό να τον θάβετε μετά θάνατον;;;; Δείξτε λίγη ανωτερότητα...

More
29 Jul 2008 19:03 #45176 by Esperos
Ισα ισα φιλε μου Νικολη αυτο κανουμε! Ζηταμε δικαιωση....Και να ξερεις πως ΟΛΕΣ οι ταινιες βαζιζονται μεσα απο την ζωη αν το καταλαβεις καλα αυτο τοτε θα βλεπεις τον κοσμο με αλλο ματι... :wink: