Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
26 Jun 2008 14:42 #44130 by Esperos
Περα του αστειου με τον κατα τα αλλα αγαπητο steve εγω θα φανω για αλλη μια φορα κυνικός, κακος αλλα και αν μη τι αλλο ρεαλιστης και αληθινος!
Και ξεκινάω λοιπόν λέγοντας σας πως εσείς τα παιδιά το τελευταίο που πρέπει να σας νιάζει είναι το τσιγάρο, είτε αν το αναπνέετε απο κάποιον δίπλα σας είτε αν το ξεκινήσετε, σαφέστατα θα ηταν καλό να μη το κάνετε ειδικά αν αθλήστε αλλα όχι ότι και αν το ξεκινήσετε πάει χάσατε το παιχνίδι της ζωής, ειδικά αν υπάρχει μέτρο τότε είναι καθαρά μια απολαυση και τίποτε αλλο.
Εγω για παράδειγμα καπνίζω ενα πακέτο ανα 3-4 μέρες, έχω φίλους όμως που καπνίζουν 3-4 πακέτα την μέρα, αυτό δε σημαίνει πως θα πάθουν καρκίνο 100%, γιατί εχω δει επίσης και κάτι γεροντάκια που καπνίζουν το ίδιο και ζουν μια χαρά ενώ εχω δει και νέους να πεθαινουν νεότατοι απο καρκίνο γιατί πολυ απλά τα πάντα ειναι κληρονομικά ! Είτε καπνίζεις είτε δε καπνίζεις αν υπάρχει ιστορικό καρκίνου θα μεταφερθεί σε κάποια γενια, απλά αν το ξεφτιλίζεις το θέμα κάνοντας 3-4 πακέτα την μέρα καθε μερα οκ θα πεθάνεις μια ωρα αρχήτερα.
Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να σας νιάζει και να σας κανει να αναρωτιεσται γιατί κανείς δε κανει ή γιατί κανεις δε λέει τιποτα για αυτό και το χειρότερα δε το πολεμάει οπως γινεται με το τσιγάρο είναι οι μαλακίες που τρώμε που είναι όλα καρκινογόνα, μεσα στα μικρόβια, μεταλαγμένα χωρίς βιταμίνες, πρωτείνες και όλα τα σχετικά, όπως βγήκε πρόσφατα για τα KFC πως τα κοτόπουλα που εκτρέφει δεν είναι καν υπαρχτό είδος, αλλα εργοστασιακα μεταλαγμένα κοτοπουλακια χωρίς καν φτερά και πολλές φορές και παραμορφομένα έτοιμα για σφαγή. Ο "αέρας" που αναπνεουμε που είναι μεσα στο καυσαεριο και την βρώμα, τα εργοστάσια που βγάζουν καρκινογόνα απόβλιτα στις λίμνες και στης θάλασσες που κολιμπάμε που πίνουμε νερό.Ακόμα και τα λάδια που κάνει η μανα μας φαί που ειναι το πιο αγνό απο όλα τα έτοιματζίδικα ακόμα και αυτό το νοθευσανε με λαδι μηχανής. Αυτα πρέπει να φοβάστε και όχι τα τσιγάρα, είτε καπνίζετε είτε όχι θα πεθάνετε/πεθάνουμε πριν την ώρα μας, αλλα για αυτά δε μιλάει κανείς "μεγάλος"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jun 2008 15:16 #44134 by Stevepredator
Εντάξει ρε aposperiti εγώ απλώς ανέφερα το κάπνισμα δεν ανέφερα όλα τα ανθυγιηνά πάντως εγώ ξέρω ενα πολύ καλό fastφουντάδικο στη γειτονιά μου εδώ στα Τρίκαλα νηστικό αρκούδι λέγεται που είναι ίσως το πιο υγειινό ετιματζίδικο και είναι ίσως ο μόνος που δεν παίρνει προτιγανησμένες πατάτες εγώ εδώ και κάμποσο καιρό τα έχω κόψει τα fast food και άμα θέλω να πάρω κάτι να φάω πάω στο νειστικό.Εγώ έκανα αυτό το post και για έναν άλλο λόγο για το λόγο ότι ο πατέρας μου και η μάνα μου που καπνίζουν τουλάχιστον ένα πακέτο τσιγάρα ο καθένας την ημέρα έχουν το θράσος να μου ζητάνε να πάω να τους τα παίρνω εγώ επειδή κάποιες φορές βαριούνται να πάνε μόνοι τους να πάρουν αλλά ευτυχώς από το 2010 θα προστατευθούνε τα παιδιά από το τσιγάρο γιατί θα απαγορεύεται να παίρνουν τσιγάρα άτομα κάτω των 18

Cause the only real predator is Stevepredator

More
02 Jul 2008 13:56 #44417 by Αντώνης Παπαθανασίου
Συμφωνώ με τον αποσπερίτη, αλλά το γεγονός πως υπάρχουν άλλα χίλια δυο επικίνδυνα γύρω μας δεν καθιστά το τσιγάρο λιγότερο "ένοχο" ή "επικίνδυνο".

Σύμφωνοι πως υπάρχει πάντα και η πιθανότητα γονιδιακής προδιάθεσης, όμως πόσοι ακριβώς από τα εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο (7.600.000 μέσα στο 2007) οφείλονται σε γονιδιακή προδιάθεση; 10.000; 50.000; 100.000; 500.000;

Ορίστε και ένα ακόμα παράδειγμα για τη σχέση επικίνδυνων ουσιών-τσιγάρου:

Δείτε τις πιθανότητες που έχει κάποιος ο οποίος εκτίθεται καθημερινά σε συγκεκριμένη καρκινογόνα ουσία, αλλά δεν καπνίζει, να νοσήσει από καρκίνο στον πνεύμονα (5.17) και πόσες έχει αυτός που θα δέχεται την ίδια καθημερινή έκθεση στην ίδια ουσία, αλλά καπνίζει (53.24-87.36, ανάλογα με το πόσο καπνίζει).

Αν λοιπόν το τσιγάρο δεν είναι -συγκριτικά- τόσο επικίνδυνο, τότε γιατί το κάπνισμα από μόνο του (3η στήλη) έχει διπλάσιες πιθανότητες εμφάνισης της νόσου από αυτές που έχει η χρόνια καθημερινή έκθεση σε γνωστή καρκινογόνα ουσία (3η στήλη);

Και μιλάμε για μια απο τις πιο επικίνδυνες ουσίες που μπορούμε να συναντήσουμε σε βιομηχανικούς χώρους.

Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων παίδες, όχι ποσοστών επικινδυνότητας.

More
02 Jul 2008 13:59 #44418 by Αντώνης Παπαθανασίου
Περιέργως βλέπω πως ήδη σε πολλές καφετέριες έχουν αρχίσει να παίρνουν μέτρα... σωστός διαχωρισμός χώρων και ευγενικές υποδείξεις σε όσους "ξεχνιούνται".

Για να δούμε

More
02 Jul 2008 14:07 #44419 by Αντώνης Παπαθανασίου

Ούτε η Άνω Γλυφάδα δεν γλύτωσε.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα αρχίσαμε πάλι τα περσυνά καμώματα.

Βέβαια αντιθέτα με το 2007, υπάρχουν βάσιμες υποψίες εμπρησμού μόνο για δυο απο τις φωτιές μέχρι τώρα (Γλυκά Νερά, Άνω Γλυφάδα). Συνοπτικά, μέσα σε διάστημα μόλιες πέντε ημερών εκδηλώθηκαν δεκάδες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ για τις περισσότερες αποό αυτές δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια που τις προκάλεσαν.

Ευχή όλων μας, να μην ζήσουμε ξανά τα γεγονότα του 2007. Αν και με τη βλακεία που δέρνει μερικούς, χλωμό το κόβω.

πηγή φωτογραφίας: ναυτεμπορική.

More
02 Jul 2008 16:18 #44424 by Vassilis
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Κάτι είχε πάρει ταφτί μου αλλα όχι για τόσο νωρίς. ΤΣΙΓΆΡΟ - ΤΕΛΟΣ!!! :twisted:

More
02 Jul 2008 16:40 #44430 by Χρήστος Αρχοντάκης
Πριν απο περιπου 1 ωρα ξεκινησε πυρκαγια στην Πεντελη με εκταση εως την Νεα ΜΑκρη....
Να φανταστειτε το μονο καναλι που καλυψε αμεσως την ειδηση ηταν το Σκαΐ.Τα υπολοιπα καναλια λες και δεν συνεβη τιποτα,ουτε ενα εκτακτο......

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2008 16:56 #44433 by a Guest
ΟΚ ο ρατσισμός συνεχίζεται! Εμπρός να πάρουμε και τα σπίτια των καπνιστών!

Burn their homes!
Kill their horses!
Rape their women as they cry!

Ε ρε γλέντια δε λέτε τίποτα.

More
02 Jul 2008 19:52 #44444 by Alex
Το παρακάνετε λίγο...Αλλά συμφωνώ με το μέτρο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Jul 2008 08:40 #44472 by Αντώνης Παπαθανασίου

ToFonikoAgouri\ wrote: ΟΚ ο ρατσισμός συνεχίζεται! Εμπρός να πάρουμε και τα σπίτια των καπνιστών!

Προσδιόρισέ μου λίγο, τι ακριβώς βλέπεις εσυ ρατσιστικό;
Καλά ναι, οι αντιδράσεις διαφόρων (όχι εδώ) είναι περίεργες γενικά, αλλά το μέτρο μια χαρά το βρίσκω :cool: