Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Jun 2008 17:27 #44103 by a Guest
Γιατί να μην τα ρίχνουμε στα παιδιά;
Φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα θα μου πείς τώρα....
Δηλαδή εμείς που πήγαμε σχολείο πρίν 10-15 χρόνια φοιτήσαμε σε πιο προηγμέμο σύστημα;
Ή μήπως πρέπει να κάνεις 12 χρόνια εκπαίδευσης για να μάθεις 5 κολυβογράμματα;

aposperitis προφανώς δεν αναφέρομαι σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως η δική σου,κατανοητή και σεβαστή η ιδαιτερότητά σου.
Μου τη δίνει όμως να βλέπω να γράφουν τα παιδιά με Greeklish επειδή "είναι πιο εύκολο"
Δηλαδή τί μπορεί να σου έρχεται πιο εύκολο από το να γράψεις στη μητρική σου γλώσσα;
Γράψε ελληνικά κι ας κάνεις 515 λάθη,θα μάθεις,πού θα πάει.
Μπές σε κανα hi5 ή σε κάποιο άλλο site που συχνάζει νεολαία και διάβασε πώς γράφουν (αν τα καταφέρεις)
Κι αν δεν φρίξεις εμένα να μη με λένε headless.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2008 17:58 #44107 by Stevepredator
Ηeadless και εγώ μαζί σου είμαι (και ας είμαι 15 χρονών) γιατί πραγματικά κουράζομαι να διαβάζω greeklish γιατί σίγουρα άμα διαβάσεις 2 προτάσεις σίγουρα στη 1 δεν θα καταλάβεις κάτι καλά.Στο μόνο πράγμα που πρέπει να επιτρέπονται greeklish (κατά τη γνώμη μου) είναι την ώρα που παίζεις ένα MMO και δεν προλαβαίνεις να γράψεις αυτό που θες στα Ελληνικά

Cause the only real predator is Stevepredator

More
25 Jun 2008 21:11 #44111 by Stevepredator
Επιτέλους ένα τραγούδι κατά του καπνίσματος δείτε τα imiz πολύ καλό τραγούδι.Όσο νάναι πέρα από την πλάκα
όσοι καπνίζουν πρέπει να το κόψουν και εμείς τα νέα παιδιά να μην καπνίσουμε ποτέ

[youtube:2q9riejj]
[/youtube:2q9riejj]

More
25 Jun 2008 23:48 #44113 by Gabriel
emeis ta nea paidia e3artate apo ti mialo kouvalame kai ti epiroes exoume (min lete gia parees klp an exeis mialo les den to kano kai den se pi8ei kaneis "filos" na to kaneis oti kai nane afto) to an 8a arxisoume to kapnisma

More
26 Jun 2008 01:14 #44114 by Petros
Τωρα τελευταία πολλά καλά λες steave μπράβο!! συνέχισε ετσι!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
26 Jun 2008 02:20 #44117 by Vassilis
+1 jack_rider. Συνέχεισε φίλε μου ετσι και νωμίζω θα γίνεις απόλυτα αποδεκτός απο όλους μας :)

More
26 Jun 2008 09:56 #44119 by Gabriel
dld oloi ton eixate 3egrameno kai ton koitousate me miso mati oraia ta lete pantos

More
26 Jun 2008 10:04 #44120 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καταρχάς, πολύ καλό post hawk γιατί αυτό από ότι φαίνεται δεν το ήξερε κανένας. Πάνε κρυφά να μας καταστρέψουν ο,τι πιο πολύτιμο έχουμε, την ιστορία μας! Πρώτα θέλουν να παραχαράξουν το όνομα της Μακεδονίας, μετά να μας διαλύσουν ολοσχερώς την πάμπλουτη ελληνική γλώσσα. Τι άλλο να περιμένουμε να δούμε; Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα έτσι! Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα με υλικό πλούτο και φήμη είναι μια χώρα με αξία, πίστη και ιστορία.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Jun 2008 10:25 #44123 by Stevepredator
Nα ακόμα μια καλή διαφήμιση κατά του τσιγάρου

[youtube:3g0zsr8e]
[/youtube:3g0zsr8e]

More
26 Jun 2008 10:33 #44124 by Vassilis

BeCaUsE\ wrote: dld oloi ton eixate 3egrameno kai ton koitousate me miso mati oraia ta lete pantos  :D

Αν θυμάσε, όλοι τον είχαμε στις παρατιρίσεις πριν λίγο καιρό, τώρα αυτό μιόθηκε, σε σημίο που έχει σταματίσει πλέον και μπράβο stevepredator. :)

Το βίντεο πολύ καλό και αυτό.