Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
01 Jul 2013 02:06 #127151 by Βασίλης Καλφούντζος
Για μένα μια καλή επιλογή οθόνης και αρκετά ξεκούραστη για gaming είναι η
www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... r-21-5.htm

και βγαίνει στα 108€. Τη συγκεκριμένη βέβαια στην Αγγλία την έχω βρει με 80£.

Για επεξεργαστές κλπ δε θα σου πω μιας και πήρες πληρέστατες απαντήσεις.
Για ηχεία που ζήτησες μπορείς να πάρεις είτε Philips στα 220W 5:1 στα 80-100€ ή κάποια της Logitech όπως αυτά www.plaisio.gr/controls/searchen ... 506%20(5.1 )%20(Speakers)&actual=logitech%20speakers
στα 70€.

Πρόταση μου είναι τα Logitech μιας και για gaming είναι καλύτερα από της Philips. Σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι εξαιτίας του πόσο καθαρός είναι ο ήχος τους.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2013 01:15 #127783 by Ανδρέας Γρυπάρης
φίλε Goundolf56,
με τόσα λίγα, οθόνη (που να κρατήσει 10ετία και να την ευχαριστιέσαι) δεν παίρνεις, τσίχλες μπορεί

More
14 Jul 2013 11:38 #128261 by Giannhs
ρε παιδιά έχω ένα θεματάκι ..γενικά δεν τα πάω καλά με το setup του pc ..και αυτές της μέρες παράτησα ότι το pc φτάνει τους 60C και ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν λέει να ξεκινήσει ..τι φταίει?

More
14 Jul 2013 13:57 #128270 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
14 Jul 2013 14:42 #128271 by Ανδρέας Γρυπάρης
Στη φανταστική περίπτωση αν είναι desktop,
οι 60 βαθμοί είναι για επεξεργαστή; αν ναι τότε πάρε αυτή τη προσφορά . Με 10 Ευρώ έχεις μια κυριλέ ψύχτρα για CPU.
Σε laptop πέρα από ανεμιστήρα με βάση αλουμινίου (35-50Ευρώ) δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο.

More
14 Jul 2013 18:43 #128277 by Giannhs
είναι πύργος έχω ήδη παραγγείλει ψύκτρα [ www.e-shop.gr/product?id=PER.650159 ]
...όμως το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού

More
14 Jul 2013 20:55 #128282 by Ανδρέας Γρυπάρης
τι τροφοδοτικό είναι; μάρκα; μοντέλο; κατασκευαστής;

επίσης αν πας να ανοίξεις τροφοδοτικό (πέρα ότι πρέπει να το αποσυνδέσεις από παντού και από τον υπολογιστή), χάνεις και την εγγύηση.

More
14 Jul 2013 21:31 #128283 by Giannhs

Pokemon wrote: τι τροφοδοτικό είναι; μάρκα; μοντέλο; κατασκευαστής;

επίσης αν πας να ανοίξεις τροφοδοτικό (πέρα ότι πρέπει να το αποσυνδέσεις από παντού και από τον υπολογιστή), χάνεις και την εγγύηση.

κομπλέ δουλεύει απλά ήταν εντελώς αθόρυβο

More
14 Jul 2013 22:35 #128286 by Χρονης Καραγεωργιαδης
Το καλυτερο budget cooler της αγορας(αν οχι το καλυτερο) ειναι το Coolermaster 212 evo...επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αγοραζετε φθηνο τροφοδοτικο...παντα να ειναι καλης ποιοτητας και να το ψαχνετε λιγο...ειναι το πιο σημαντικο εξαρτημα στο pc,ειναι αυτο που δινει ζωη...
Α και αν δεν δουλευει ενα τροφοδοτικο μην επιχειρησετε ποτε να το ανοιξετε εαν δεν γνωριζετε καλα το θεμα...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ακομα και αν το εχετε αποσυνδεσει...

More
14 Jul 2013 23:22 #128292 by Giannhs

Damienkar wrote: Το καλυτερο budget cooler της αγορας(αν οχι το καλυτερο) ειναι το Coolermaster 212 evo...επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αγοραζετε φθηνο τροφοδοτικο...παντα να ειναι καλης ποιοτητας και να το ψαχνετε λιγο...ειναι το πιο σημαντικο εξαρτημα στο pc,ειναι αυτο που δινει ζωη...
Α και αν δεν δουλευει ενα τροφοδοτικο μην επιχειρησετε ποτε να το ανοιξετε εαν δεν γνωριζετε καλα το θεμα...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ακομα και αν το εχετε αποσυνδεσει...

εγώ πήρα αυτό www.e-shop.gr/product?id=PER.650159 αν και είμαι αγχωμένος αν θα χωράει διότι πιστεύω ότι θα βίσκι σε μια από της ram ..επιστροφές το e-shop δέχεται?
όσο για το τροφοδοτικό έχω ένα corsair tx750