Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Pokemon wrote:
έφταξα ένα πολύ ανώτερο από όλα.Twains wrote: πλαισιο
Παιδιά αυτό αξίζει; Το pc να μην κάνει θόρυβο και για ατελείωτο gaming;
Με προοπτικές αναβάθμισης.
Μακρυά από 1155-1150, αυτά ξεχνιώνται πολύ γρήγορα και αλλάζουν. Το AM3+ έχει ψωμί άλλα 2 χρόνια.
bto.plaisio.gr/Machine?state=187 ... 0-18-49-31
Επίσης, μπορείς από το παρόν PC σου να πάρεις τον σκληρό του δίσκο, και στο καινούριο να του έχεις σαν βασικό τον SSD Και τον παλιό σαν αποθήκη στα GB. Με έναν samsung 840 pro 128GB είσαι ΟΚ. Δεν νοείται PC χωρίς SSD σήμερα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Pokemon wrote: Intel θα αγόραζα ΜΟΝΟ σε socket 2011.
Τα υπόλοιπα που έχει στην αγορά τα αλλάζει σα πουκάμισα, και όποτε θες να αλλάξεις αργότερα cpu, πρέπει να πληρώνεις ξανά νέο motherboard.
Ενδεικτικά δες πόσο γρήγορα έχει αλλάξει η Intel απο τότε που πήγε σε i7.
s1156(τέλη-09)-s1155(αρχές 11)-s1150-(τώρα)
η AMD, έβγαλε το AM3 το 2009, και το AM3+ το 11 και καλύπτει τη παρόν γενιά συν την επόμενη γενιά FX, θα αλλαχτεί όταν φτάσει μόνο η DDR4.
vasogr wrote: καμια ιδεα για λαπ που να παιζει τουλαχιστον το crysis 3, κι ας ειναι τερμα χαμηλα τα γραφικα.
προς το παρων εχω αυτην την μπακατελα:
μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις?vasogr wrote: καμια ιδεα για λαπ που να παιζει τουλαχιστον το crysis 3, κι ας ειναι τερμα χαμηλα τα γραφικα.
προς το παρων εχω αυτην την μπακατελα:
Δεν γίνεται να έχεις άποψη για κάτι που δεν δοκίμασες ποτέ στη ζωή σου.JaCk_RiDeR wrote:
Τα υπόλοιπα που έχει στην αγορά τα αλλάζει σα πουκάμισα, και όποτε θες να αλλάξεις αργότερα cpu, πρέπει να πληρώνεις ξανά νέο motherboard.
η AMD, έβγαλε το AM3 το 2009, και το AM3+ το 11 και καλύπτει τη παρόν γενιά συν την επόμενη γενιά FX, θα αλλαχτεί όταν φτάσει μόνο η DDR4.
Δεν αντιλέγω αλλά ή AMD είναι φτηνιάρικη και όχι τόσο δυνατή όσο η Intel. Ισχύει αυτό και δεν ξέρω το γιατί... να αλλάζει έτσι socket είναι πολυ περίεργο. Αλλά Intel και πάλι intel αυτη προτιμάω αλλα κανείς δεν σε ανάγκασε να αλλάζεις συνέχεια. Εξάλου ενας Core i5 ή Core i7 είναι υπερ αρκετός ακόμα και να βγάλει 100 διαφορετικά Socket. Φαντάσου εγω είμαι ακομα στις πόρτες γενιές της Intel Core i5 και ακόμα μια χαρά είναι. AMD απο την αλλή δεν ξέρω δεν εχω βάλει ποτέ και ουτε πρόκειται να πάρω ποτέ ούτε τις κάρτες τις ούτε τους επεξεργαστές της.
Pokemon wrote:
έφταξα ένα πολύ ανώτερο από όλα.Twains wrote: πλαισιο
Παιδιά αυτό αξίζει; Το pc να μην κάνει θόρυβο και για ατελείωτο gaming;
Με προοπτικές αναβάθμισης.
Μακρυά από 1155-1150, αυτά ξεχνιώνται πολύ γρήγορα και αλλάζουν. Το AM3+ έχει ψωμί άλλα 2 χρόνια.
bto.plaisio.gr/Machine?state=187 ... 0-18-49-31
Επίσης, μπορείς από το παρόν PC σου να πάρεις τον σκληρό του δίσκο, και στο καινούριο να του έχεις σαν βασικό τον SSD Και τον παλιό σαν αποθήκη στα GB. Με έναν samsung 840 pro 128GB είσαι ΟΚ. Δεν νοείται PC χωρίς SSD σήμερα.
O i5 που έχω είναι από το 2005 ο 760 και είναι 4core... Δεύτερον αν ήθελα 8core θα αγόραζα Core i7. Τρίτον είναι πιο φτηνή γιατί άπλα είναι για αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν intel που είναι πολύ καλύτεροι.Pokemon wrote:
Συγνώμη, πας και έχεις και άποψη για κάτι που δεν το δοκίμασες ποτέ στη ζωή σου;JaCk_RiDeR wrote:
Δεν αντιλέγω αλλά ή AMD είναι φτηνιάρικη και όχι τόσο δυνατή όσο η Intel. Ισχύει αυτό και δεν ξέρω το γιατί... να αλλάζει έτσι socket είναι πολυ περίεργο. Αλλά Intel και πάλι intel αυτη προτιμάω αλλα κανείς δεν σε ανάγκασε να αλλάζεις συνέχεια. Εξάλου ενας Core i5 ή Core i7 είναι υπερ αρκετός ακόμα και να βγάλει 100 διαφορετικά Socket. Φαντάσου εγω είμαι ακομα στις πόρτες γενιές της Intel Core i5 και ακόμα μια χαρά είναι. AMD απο την αλλή δεν ξέρω δεν εχω βάλει ποτέ και ουτε πρόκειται να πάρω ποτέ ούτε τις κάρτες τις ούτε τους επεξεργαστές της.
Δοκίμασε έναν FX 8-Core που έχει την ίδια τιμή και χαμηλότερη από τον i5 σου και μετά τρύψτον μας στη μούρη αν δε σε καλύψει.
Πολύ gay το post σου πάντως γέλασα και πάλι.
Επειδή υποστηρίζουμε και μας αρέσει κάτι σημαίνει σώνει και καλά ότι είναι μάρκετινγκ?aliengoa wrote: Βλέπω πάντως πως το μάρκετινγκ της Intel μια χαρά δουλεύει