Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aliengoa wrote: Μα μόνος σου έγραψες "Δεν αντιλέγω αλλά ή AMD είναι φτηνιάρικη και όχι τόσο δυνατή όσο η Intel. Ισχύει αυτό και δεν ξέρω το γιατί."
Είναι τώρα επιχείρημα αυτό; Βασίστηκες καθαρά στο τι άκουσες απο τα media(?)
Απο που και ως που φτηνιάρικη η AMD και με ποια έννοια;
Να σου θυμίσω πως οι 2 νέες και σύγχρονες κονσόλες νέας γενιάς θα φοράνε όχι μόνο CPU αλλά και GPU της AMD. Επίσης, την 64bit τεχνολογία την "προώθησε" η amd. Δεν είναι τυχαίο που πολλά builds και ειδικά στο Linux αναφέρονται ως amd64!
Αρα, αυτό που σε επηρέασε θεωρώ πως είναι η διαφήμιση-μάρκετινγκ της Intel.
Περίεργη μου ακούγετε η φράση ότι ο amd είναι για αυτούς που δεν μπορούν να αγοράσουν Intel!
aliengoa wrote:
Pokemon wrote:
έφταξα ένα πολύ ανώτερο από όλα.Twains wrote: πλαισιο
Παιδιά αυτό αξίζει; Το pc να μην κάνει θόρυβο και για ατελείωτο gaming;
Με προοπτικές αναβάθμισης.
Μακρυά από 1155-1150, αυτά ξεχνιώνται πολύ γρήγορα και αλλάζουν. Το AM3+ έχει ψωμί άλλα 2 χρόνια.
bto.plaisio.gr/Machine?state=187 ... 0-18-49-31
Τις 2 ψυκτρες του επεξεργαστη γιατι τις θες?Παντως κατα τα αλλα πολυ δυνατο built!
Επίσης, μπορείς από το παρόν PC σου να πάρεις τον σκληρό του δίσκο, και στο καινούριο να του έχεις σαν βασικό τον SSD Και τον παλιό σαν αποθήκη στα GB. Με έναν samsung 840 pro 128GB είσαι ΟΚ. Δεν νοείται PC χωρίς SSD σήμερα.
Ελα ρε Ποκεμον και μου έλλειψες! Μες στο μυαλό μου είσαι- ή εγώ στο δικό σου μια και παρόμοιο σύστημα κάπου το πρότεινα και εγώ
Βλέπω πάντως πως το μάρκετινγκ της Intel μια χαρά δουλεύει
theonirvana wrote: @JaCk_RiDeR απο που και ως που ο i5 760 βγηκε το 2005???
το 2010 βγηκε.και εγω αυτον εχω.αλλα δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με το οτι η amd δεν ειναι καλη.βρες μου μια καρτα της nvidia που να μπορει να κοντραρει την 7870 ghz edition 2gb Της ATi.στα ιδια λεφτα ειναι η 660 και η 660ti που ειναι πολυ κατωτερες απο την 7870