Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
27 Jun 2013 01:39 #126830 by Παντελής Δασκαλέλος
Μπορείς να τσεκάρεις το αναλυτικότατο άρθρο του Νίκου Θωμάδη για να φτιάξεις ένα εξαιρετικό gaming PC με χαμηλό κόστος.

www.gameworld.gr/columns/tech/it ... E%BF%CF%82

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2013 23:21 #127015 by Θοδωρής Κώτσελας

Goundolf56 wrote: Μπορει καποιος να με βοηθησει ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστες και θελω να αγορασω εναν καινουγιο gaming pc που να παιζει τα παιχνιδια στις καλυτερες αποδοσεις αλλα ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω.Το ποσο που μπορω να δωσω ειναι 1000-1500 ευρω γινεται καποιος να μου δωσει προτασεις θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω!!!

CPU: Intel Core i5-3570K 3.40 GHz
GPU:Ati 7870 2GB
ram:8GB(καλυτερα να παρεις 1600αρες)
PSU:Corsair Builder Series CX600M
τωρα για motherboard δες να υποστηριζει πανω απο 8 gb ram στα 1600.
φυσικα και μπορεις να κανεις και φθηνοτερη συνθεση με επιλογη επεξεργαστη της amd.
οθονη εχεις ή στα 1000-1500 συμπεριλανβανεται και η αγορα οθονης?

More
29 Jun 2013 06:11 #127027 by Γιώργος Λόλας
Gaming PC με λογικό κόστος

Φίλε Goundolf56, σου παραθέτω το link από το ωραιότατο άρθρο που είχε γράψει ο Νίκος Θωμάδης. Πάνω στο πρώτο PC της λίστας, απλά θα κάνω μερικές αλλαγές, αλλάζοντας κυρίως τον επεξεργαστή με έναν νεότερης γενιάς και την μητρική με κάποια που υποστηρίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Μπορεί να σου βγει 10-20 ευρώ περισσότερα ή και λιγότερα, ανάλογα με το κατάστημα που θα επιλέξεις. Αν δε γνωρίζεις πώς να τα συνδέεις όλα αυτά, καλύτερα να ζητήσεις να στα ετοιμάσουν στο κατάστημα (χωρίς κόστος).

Επεξεργαστής: Intel Core i5 4570, 3.2 GHz, 6MB Cache, 22nm (184€)
Μητρική: Gigabyte B85M-HD3 (socket 1150) (86€)
Μνήμη: 2 x 4GB Corsair DDR3 4GB 1600MHz Vengeance Blue (67€)
Κάρτα γραφικών: Οποιαδήποτε AMD 7870 (200-220€)
Σκληρός δίσκος: 1TB Seagate Barracuda ST1000DM003 (64MB Cache, 7200RPM, Sata ΙΙΙ 6Gb/s) (60€)
Κουτί/Θήκη: Corsair Carbide Series 400R Mid-Tower Case (100€)
Τροφοδοτικό: Corsair CX Series Modular CX750M (100€)
Οπτικό Μέσο: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer 7280S (18-22€)
Πληκτρολόγιο: Microsoft Sidewinder X4 gaming Keyboard (40-45 €)
Mouse: Logitech G400 gaming Mouse (36 €)
Λειτουργικό: Windows 7/8 64 bit (100€)

Τελική τιμή χωρίς πληκτρολόγιο, ποντίκι και λειτουργικό:
837€

Πληκτρολόγιο/ποντίκι αν δε σου αρέσουν μπορείς να πάρεις όποια θες εσύ. Όσο για την οθόνη, διάβασε και στο άρθρο του Νίκου τις συμβουλές που δίνει και διάλεξε μια αναλόγως με τα λεφτά που θέλεις να δώσεις.

More
30 Jun 2013 16:39 #127099 by Αλεξανδρος Τσαπογας

theonirvana wrote:

Goundolf56 wrote: Μπορει καποιος να με βοηθησει ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστες και θελω να αγορασω εναν καινουγιο gaming pc που να παιζει τα παιχνιδια στις καλυτερες αποδοσεις αλλα ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω.Το ποσο που μπορω να δωσω ειναι 1000-1500 ευρω γινεται καποιος να μου δωσει προτασεις θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω!!!

CPU: Intel Core i5-3570K 3.40 GHz
GPU:Ati 7870 2GB
ram:8GB(καλυτερα να παρεις 1600αρες)
PSU:Corsair Builder Series CX600M
τωρα για motherboard δες να υποστηριζει πανω απο 8 gb ram στα 1600.
φυσικα και μπορεις να κανεις και φθηνοτερη συνθεση με επιλογη επεξεργαστη της amd.
οθονη εχεις ή στα 1000-1500 συμπεριλανβανεται και η αγορα οθονης?

ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου μηπως μπορεις να προτεινεις και καμια καλη οθονη?

More
30 Jun 2013 16:55 #127100 by Αλεξανδρος Τσαπογας

geololj wrote: Gaming PC με λογικό κόστος

Φίλε Goundolf56, σου παραθέτω το link από το ωραιότατο άρθρο που είχε γράψει ο Νίκος Θωμάδης. Πάνω στο πρώτο PC της λίστας, απλά θα κάνω μερικές αλλαγές, αλλάζοντας κυρίως τον επεξεργαστή με έναν νεότερης γενιάς και την μητρική με κάποια που υποστηρίζει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Μπορεί να σου βγει 10-20 ευρώ περισσότερα ή και λιγότερα, ανάλογα με το κατάστημα που θα επιλέξεις. Αν δε γνωρίζεις πώς να τα συνδέεις όλα αυτά, καλύτερα να ζητήσεις να στα ετοιμάσουν στο κατάστημα (χωρίς κόστος).

Επεξεργαστής: Intel Core i5 4570, 3.2 GHz, 6MB Cache, 22nm (184€)
Μητρική: Gigabyte B85M-HD3 (socket 1150) (86€)
Μνήμη: 2 x 4GB Corsair DDR3 4GB 1600MHz Vengeance Blue (67€)
Κάρτα γραφικών: Οποιαδήποτε AMD 7870 (200-220€)
Σκληρός δίσκος: 1TB Seagate Barracuda ST1000DM003 (64MB Cache, 7200RPM, Sata ΙΙΙ 6Gb/s) (60€)
Κουτί/Θήκη: Corsair Carbide Series 400R Mid-Tower Case (100€)
Τροφοδοτικό: Corsair CX Series Modular CX750M (100€)
Οπτικό Μέσο: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer 7280S (18-22€)

Πληκτρολόγιο: Microsoft Sidewinder X4 gaming Keyboard (40-45 €)
Mouse: Logitech G400 gaming Mouse (36 €)
Λειτουργικό: Windows 7/8 64 bit (100€)

Τελική τιμή χωρίς πληκτρολόγιο, ποντίκι και λειτουργικό:
837€

Πληκτρολόγιο/ποντίκι αν δε σου αρέσουν μπορείς να πάρεις όποια θες εσύ. Όσο για την οθόνη, διάβασε και στο άρθρο του Νίκου τις συμβουλές που δίνει και διάλεξε μια αναλόγως με τα λεφτά που θέλεις να δώσεις.

ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου με βοηθας παρα πολυ.μενω εξωτερικο δεν νομιζω να παιζει καποια σχεση απλα η τιμη θα ειναι διαφορετικη.ποντικι εχω το ουροβορος που ειμαι ευχαριστημενος για πληκτρολογιο εχω επιλογες να κοιταξω.καλα ηχεια μηπως μπορεις να προτεινεις??σκεφτομαι να μου το φτιαξουν απο ενα μαγαζι που θα πουλαει τα εξαρτηματα που μου προτεινες

More
30 Jun 2013 19:30 #127111 by Γιώργος Λόλας
Κοίτα το ότι μένεις εξωτερικό, είναι ακόμα καλύτερο γιατί από την τελευταία φορά που κοίταξα, οι τιμές του hardware είναι πιο κάτω έξω από ότι είναι στην Ελλάδα. Οπότε, παίζει να σου βγει και πιο φθηνά το PC :)

Από ηχεία, δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ για να σου προτείνω κάποιο σετ, για τον απλό λόγο ότι αν δε τα ακούσεις ο ίδιος, δε μπορείς να ξέρεις από πριν πόσο καλά είναι. Και επειδή στην Ελλάδα τουλάχιστον δύσκολα θα βρεις κατάστημα που να σου βάλει να δοκιμάσεις τα σετάκια που πουλάει, είναι δύσκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Αυτό που προτείνει ο Νίκος στο άρθρο όμως με τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά βοηθάει πολύ. Επί το πλείστον τα ηχεία των Logitech και Creative βγάζουν ποιοτικό ήχο. Εγώ έχω ένα σετ 7.1 της OZAKI που με έχουν αφήσει υπερευχαριστημένο. Από εκεί και πέρα, όσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για ηχεία, δώσε. Θα τα κρατήσεις για πάρα πολλά χρόνια (στην ουσία αν δε σου χαλάσουν, δε τα αλλάζεις ποτέ).

Τώρα, εσύ αποφασίζεις αν θες να πας σε 2.1, 5.1 ή (αν θέλουμε να υπερβάλουμε λίγο) σε 7.1 σετ ηχείων. Ίσως ο Νίκος να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο στο θέμα των ηχείων. Όπως και να έχει, αν βρεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα, θα είναι σούπερ!

Δες και αυτό το keyboard:
Sharkoon Skiller

Αυτό έχω και είναι αρκετά καλό. Ειδικά με τέτοιο κόστος δύσκολα βρίσκεις κάτι πιο καλό.

Επίσης, αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να κόψεις και από το κουτί μερικά λεφτά. Θεωρώ το κουτί που έβαλε ο Νίκος πάρα πολύ καλό, αλλά αν θες να πας σε κάτι πιο φθηνό, υπάρχουν λύσεις.

1) SHARKOON REX8 ECONOMY EDITION BLACK (42,55)

2) COOLERMASTER K380 BLACK (40,85)

More
30 Jun 2013 20:52 #127117 by Αλεξανδρος Τσαπογας
καλα δεν εχω λογια σε ευχαριστω τωρα να καθεσαι να γραφεις τοσα πραγματα σε εναν αγνωστο το εκτιμω.ενταξει τα ηχεια δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα κατι θα βρω που θα μου κανει.τωρα για το συστημα θα ζητησω να μου το φτιαξουω και θα το πληρωνω με δοσεις.Θελω να μπορω να παιξω Rome Total War 2

More
30 Jun 2013 21:24 #127121 by Θοδωρής Κώτσελας

Goundolf56 wrote: ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου μηπως μπορεις να προτεινεις και καμια καλη οθονη?

φυσικα και μπορω :) :)

για δες αυτη εδω: www.lg.com/hk_en/monitors/lg-IPS237L
ειναι οτι πιο καινουργιο εχει βγαλει η LG.αμα θες κατι πιο φθηνο πες μου
Υ.Γ. αυτη στην Ελλαδα κανει γυρω στα 190-195 ευρω

More
30 Jun 2013 21:50 #127124 by Αλεξανδρος Τσαπογας

theonirvana wrote:

Goundolf56 wrote: ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου μηπως μπορεις να προτεινεις και καμια καλη οθονη?

φυσικα και μπορω :) :)

για δες αυτη εδω: www.lg.com/hk_en/monitors/lg-IPS237L
ειναι οτι πιο καινουργιο εχει βγαλει η LG.αμα θες κατι πιο φθηνο πες μου
Υ.Γ. αυτη στην Ελλαδα κανει γυρω στα 190-195 ευρω

κατι αλλο πιο φθηνο?

More
01 Jul 2013 00:31 #127140 by Θοδωρής Κώτσελας

Goundolf56 wrote: κατι αλλο πιο φθηνο?

μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?