Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
30 Mar 2013 15:48 #122265 by Κώστας Λάβαρης
Καλύτερα μην πάρεις midi tower, αλλά έναν high. Για ένα gaming pc θες κουτί που να έχει χώρο για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας μέσα του και να μην υπερθερμαίνεται. Δες κάποιο Thermaltake κουτί που είναι από τα καλύτερα. Όσο για τον επεξεργαστή θα σου πάει ακριβά αν βάλεις i7. Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος i5 είναι πάρα πολύ καλός. Και εγώ τέτοιον έχω.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Mar 2013 15:52 - 30 Mar 2013 16:06 #122266 by Κώστας Λάβαρης

Giannhs46 wrote: ναι φυσικα και θα το φτιαξω κοματι κοματι απλα δεν εχω ιδεα απο αυτα και ετσι δεν μπορω να καταλαβω πολα πραγματα

Καλά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Το pc το θες αποκλειστικά από το πλαίσιο ή μπορείς να δεις και κάποιες άλλες συνθέσεις;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 30 Mar 2013 16:06 by Κώστας Λάβαρης.

More
30 Mar 2013 15:57 #122268 by Giannhs

SirLvr wrote:

ναι φυσικα και θα το φτιαξω κοματι κοματι απλα δεν εχω ιδεα απο αυτα και ετσι δεν μπορω να καταλαβω πολα πραγματα[/quote]

Καλά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Το pc το θες αποκλειστικά από το πλαίσιο ή μπορείς να δεις και κάποιες άλλες συνθέσεις;[/quote]
το πλαισιο το ειπα διοτι εκει εχω πιο ευκολη προσβαση ..δλδ δεν θελω αγορα απο ιντερνετ

αλλα δεν εχω προβλιμα να ειναι και απο αλλα μαγαζια αρκει να μην ειναι μεσω ιντερνετ

More
30 Mar 2013 16:03 #122269 by Κώστας Λάβαρης
Ναι και εγώ δεν εννοούσα μέσω internet. Τις ιστοσελίδες στις στέλνω απλά για να δεις τα προϊόντα. Θες να δεις και το e-shop.gr; Έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρακτηριστικά για να συνθέσεις pc. Ρίξε μια ματιά: www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Mar 2013 16:05 #122270 by Βασίλης Καμακάρης
Για κουτί therlmatake θα το πρότεινα εγγυημένα όπως και nzxt.Apo nzxt έχω το lexas s black αλλά τρομερό είναι το phantom.

More
30 Mar 2013 16:11 #122271 by Giannhs

SirLvr wrote: Ναι και εγώ δεν εννοούσα μέσω internet. Τις ιστοσελίδες στις στέλνω απλά για να δεις τα προϊόντα. Θες να δεις και το e-shop.gr; Έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρακτηριστικά για να συνθέσεις pc. Ρίξε μια ματιά: www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml

στο ε-σοπ τι πεζει φτιανχω το πσ και το περνω αμεσα η περιμενω?

More
30 Mar 2013 16:14 #122272 by Βασίλης Καμακάρης
Προσωπικά δεν το πολύ-εμπιστεύομαι το eshop.

More
30 Mar 2013 16:16 #122273 by Κώστας Λάβαρης
Πας σε ένα κατάστημα, και μπορείς να ρωτήσεις τον υπάλληλο να σε βοηθήσει με το pc που θες. Μπορείς να φτιάξεις τη σύνθεσή σου και εκείνη τη στιγμή. Το παραγγέλνεις, στο συναρμολογούν και γύρω στις 3-5 μέρες σε ειδοποιούν να το πάρεις. Δεν αργούν πολύ. Βέβαια εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
31 Mar 2013 00:57 #122279 by Ανδρέας Γρυπάρης
@Giannhs46
αγόρασε καλύτερα την AMD σύνθεση.

και προς θεού, καινούριο PC αγοράζεις, αν δεν έχει SSD τζάμπα λεφτά δίνεις στα υπόλοιπα. Πλέον δεν αξίζει να δώσεις σε μαγνητικό δίσκο (HDD).
128GB με 120Ευρώ και έχεις 1000 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα και καθόλου lag.
Οι HDD μόνο για αποθήκη η αρχείο είναι, τίποτα παραπάνω και απορώ πως δεν διορθώθηκε τόσο καιρό.

More
31 Mar 2013 01:31 #122280 by Κώστας Λάβαρης
Πολύ σωστό αυτό που είπε ο @Pokemon! Εγώ πήρα ένα SSD και νόμιζα πως ζω στο 2050! Καμία σχέση οι δύο δίσκοι. Το ιδανικό είναι να έχεις και τους 2 μέσα. Απλά το μαγνητικό να τον έχει καθαρά για αποθήκευση αρχείων, ταινιών κτλ.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.