Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Giannhs46 wrote: Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρειάζεται και τι κάνει ο ssd δίσκος γιατί είχα φτιάξει ένα pc με πραγματάκια που μου προτείνατε εδώ μέσα και δεν είχε κάτι τέτοιο ...
ευχαριστώ
Giannhs46 wrote: ναι από εκεί πήρα ιδέες για το pc μου...
δηδαλή από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν τον σκληρό απλά σου προσφέρει και περισσότερο χορό και πιο γρήγορος?
Φυσικά δεν θα σου πρότεινα να ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΈΤΟΙΜΟ ! Είναι μεγάλη βλακεία να κάνεις κάτι τέτοιο ... όπως λέει ο Λόλας είναι για τους McDonaρέους ... ιδίως όταν πρόκειται για έναν Gaming Υπολογιστή ... ουσιαστικά θα πάρεις έναν υπολογιστή με 2 χιλιάρικα και θα τρέχει σαν ένα υπολογιστή που μπορώ να φτιάξω μόνος μου με 9 εκατοστάρικα και μαζί με οθόνη ...AlexMastermind wrote: Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο υπολογιστή. Έχω ακούσει καλά λόγια για το Alienware. Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για αυτό;
Πιστεύετε οτι είναι καλύτερο να αγοράσω καινούριο (έτοιμο), να αγοράσω κάποια κομμάτια και να τον φτιάξω μόνος μου ή να αναβαθμίσω τον παλιό;
Kαταρχάς:aliengoa wrote: Μπορείς να κάνεις καλύτερο laptop απο τον alienware και μάλιστα με όλα τα εξτρά που έχει; Και για να το χοντρύνω ακόμα πιο πολύ, μπορείς να κάνεις καλύτερο λαπτοπ απο το Blade? Με ενδιαφέρει.