Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
09 Jun 2013 20:49 #125557 by Θοδωρής Κώτσελας
για μενα αφου το pc θα ειναι για Gaming πρεπει να βαλεις:
CPU: Intel Core i5-3570K 3.40 GHz
GPU:Ati 7870 2GB
ram:8GB
PSU:Corsair Builder Series CX600M 80(με 600w εισαι υπερκαλυμενος)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2013 01:35 #125585 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
theonirvana προτείνεις ivybridge cpu την στιγμή που κυκλοφορούν ήδη οι Haswell? τς τς τς :P
Αλλά χαίρομαι που την κάρτα γραφικών την έγραψες ATi :)
Πάντως ο FX8150 πραγματικός 8-πύρηνος σε black edition έκδοση και με μια καλή μητρική όπως είναι της Gigabyte βάζει τα γυαλιά όχι μόνο στους i5 αλλά και σε πολλούς i7 (αν όχι σε όλους)...

More
10 Jun 2013 09:31 #125596 by Θοδωρής Κώτσελας

aliengoa wrote: theonirvana προτείνεις ivybridge cpu την στιγμή που κυκλοφορούν ήδη οι Haswell? τς τς τς :P
Αλλά χαίρομαι που την κάρτα γραφικών την έγραψες ATi :)
Πάντως ο FX8150 πραγματικός 8-πύρηνος σε black edition έκδοση και με μια καλή μητρική όπως είναι της Gigabyte βάζει τα γυαλιά όχι μόνο στους i5 αλλά και σε πολλούς i7 (αν όχι σε όλους)...

απλα οι Haswell δεν εχουν πολυ καιρο που κυκλοφορησαν και δεν τους εμπιστευομαι ακομα πολυ :)

More
10 Jun 2013 11:18 #125599 by Δήμιο Καραπιπέρης
Δεν διευκρίνησα πως η κάρτα θέλω να είναι NVidia. Δεν προτιμώ AMD, οπότε επεξεργαστής Intel και GPU NVidia. Αυτά όμως είναι από τα τελευταία που θα κοιτάξω, οπότε δεν με ενδιαφέρει ακόμα πολύ; Από οθόνες και μητρικές τι προτείνετε;

More
10 Jun 2013 11:43 #125601 by Θοδωρής Κώτσελας

DaDiRa wrote: Δεν διευκρίνησα πως η κάρτα θέλω να είναι NVidia. Δεν προτιμώ AMD, οπότε επεξεργαστής Intel και GPU NVidia. Αυτά όμως είναι από τα τελευταία που θα κοιτάξω, οπότε δεν με ενδιαφέρει ακόμα πολύ; Από οθόνες και μητρικές τι προτείνετε;

για ποιο λογο?η Nvidia ειναι πιο ακριβες και πολλες φορες με μικροτερες επιδοσεις

More
10 Jun 2013 13:07 #125604 by Δήμιο Καραπιπέρης
Καθαρή δική μου ιδιοτροπία :) Ίσως και να αλλάξω γνώμη, έχω καιρό. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

More
10 Jun 2013 13:09 #125605 by Θοδωρής Κώτσελας

DaDiRa wrote: Καθαρή δική μου ιδιοτροπία :) Ίσως και να αλλάξω γνώμη, έχω καιρό. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυει :D

More
10 Jun 2013 16:12 #125617 by Δήμιο Καραπιπέρης

theonirvana wrote: και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυει :D

Αφού το λες, θα το ξαναδω όταν έρθει η ώρα. Προς το παρών επικεντρώνομαι σε άλλα parts :)

More
10 Jun 2013 17:02 #125621 by Θοδωρής Κώτσελας

DaDiRa wrote:

theonirvana wrote: και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυει :D

Αφού το λες, θα το ξαναδω όταν έρθει η ώρα. Προς το παρών επικεντρώνομαι σε άλλα parts :)

οκ :D :D

More
27 Jun 2013 00:40 #126822 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Μπορει καποιος να με βοηθησει ειμαι λιγο ασχετος με τους υπολογιστες και θελω να αγορασω εναν καινουγιο gaming pc που να παιζει τα παιχνιδια στις καλυτερες αποδοσεις αλλα ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι πρεπει να αγορασω.Το ποσο που μπορω να δωσω ειναι 1000-1500 ευρω γινεται καποιος να μου δωσει προτασεις θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω!!!