Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
απλα οι Haswell δεν εχουν πολυ καιρο που κυκλοφορησαν και δεν τους εμπιστευομαι ακομα πολυaliengoa wrote: theonirvana προτείνεις ivybridge cpu την στιγμή που κυκλοφορούν ήδη οι Haswell? τς τς τς
Αλλά χαίρομαι που την κάρτα γραφικών την έγραψες ATi
Πάντως ο FX8150 πραγματικός 8-πύρηνος σε black edition έκδοση και με μια καλή μητρική όπως είναι της Gigabyte βάζει τα γυαλιά όχι μόνο στους i5 αλλά και σε πολλούς i7 (αν όχι σε όλους)...
για ποιο λογο?η Nvidia ειναι πιο ακριβες και πολλες φορες με μικροτερες επιδοσειςDaDiRa wrote: Δεν διευκρίνησα πως η κάρτα θέλω να είναι NVidia. Δεν προτιμώ AMD, οπότε επεξεργαστής Intel και GPU NVidia. Αυτά όμως είναι από τα τελευταία που θα κοιτάξω, οπότε δεν με ενδιαφέρει ακόμα πολύ; Από οθόνες και μητρικές τι προτείνετε;
και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυειDaDiRa wrote: Καθαρή δική μου ιδιοτροπία Ίσως και να αλλάξω γνώμη, έχω καιρό. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος ακόμα.
Αφού το λες, θα το ξαναδω όταν έρθει η ώρα. Προς το παρών επικεντρώνομαι σε άλλα partstheonirvana wrote: και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυει
οκDaDiRa wrote:
Αφού το λες, θα το ξαναδω όταν έρθει η ώρα. Προς το παρών επικεντρώνομαι σε άλλα partstheonirvana wrote: και εγω ειχα την ιδια νοοτροπια πιο παλια,αλλα τωρα καταλαβα τι ισχυει