Επειδή διάβασα τον οδηγό, αλλά θέλω και περισσότερες προτάσεις περιμένω και δικές σας απαντήσεις.
Καταρχάς τι ανάλυσης οθόνης να πάρω; Τι διαγώνιο μου προτείνετε; Βρήκα κάποιες 23" σε καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν για gaming.
PSU θα βάλω το Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze, που προτείνει ο Νίκος.
Για case λέω να βάλω το Elite 430 της CoolerMaster. Μήπως υπάρχει περίπτωση να μην χωρέσει μέσα τίποτα; Έχει μεγάλη διαφορά τιμής από το Corsair Carbide Series 400R, αλλά απ' όσο το έψαξα είναι πολύ καλής ποιότητας.
Για RAM 8 GB και ένας επεξεργαστής με τέσσερις φυσικούς πυρήνες στα 3+ GHz πιστεύω θα είναι καλά, αλλά δεν αγχώνομαι γιατί αυτά -όπως είπα- θα τα αφήσω τελευταία. Κάρτα γραφικών επίσης αφήνω. Όταν είναι έτοιμο από τα υπόλοιπα το PC θα δω τι υπάρχει στην αγορά και θα αποφασίσω.
Από μητρικές δεν έχω ιδέα, οπότε περιμένω τα φώτα.
Για σκληρό λέω να πάρω έναν 500άρι για αρχή μαζί με έναν SSD στα 120GB, και μετά αν χρειαστεί παίρνω ακόμα έναν 500άρι. Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ τον δίσκο του υπολογιστή μου, γιατί τα περνάω όλα σε εξωτερικό. Και τώρα έχω ένα στα 320 και ποτέ δεν χρησιμοποιώ πάνω από 200GB, οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.
Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε, αν υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν τα εξαρτήματα, αν τα έχω καιρό στο κουτί τους αχρησιμοποίητα. Ξέρω ότι είναι λίγο χαζή ερώτηση και ότι και στα καταστήματα τα έχουν καιρό, αλλά θέλω να είμαι καλυμμένος για κάθε ενδεχόμενο, γιατί δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα έχω αγοράσει όλα τα εξαρτήματα.