Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Ναι δυστυχως για εσενα δεν τα παιρνω απο την ms για να λεω μονο θετικα για τα προιοντα της.
Λεω και θετικα, αλλα και αρνητικα. Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα.
Και ναι βρηκα το οτι δεν εχει ουτε εστω ενα υποτυπώδες headset σε ενα προιον που η ιδια διαφημηζει οτι ειναι πολυ καλυτερο του προκατοχου του(xbox one) και ομως στο τομεα headset ο προκατοχος του ειναι πολυ μα παρα πολυ ανωτερος με το κλασικα πολυ καλο headset που δινει σε αντιθεση με το xbox one s που δεν δινει απολυτως τιποτα και πρεπει να πας να αγορασεις ενα για να μπορεσεις να κανεις chat με φιλους σου που παιζεττε παιχνιδια μαζι.
Για εμενα προσωπικα ειναι μεγαλο φαουλ απο τη Micosoft αυτο.
Το οτι ενα headset σαν αυτο που εχει στο xbox one θα της στοιχιζε παρα πολλα για να το βαλει και στο xbox one s εεε?
fits79 wrote: Αφου οπως λες το εχεις στο ντουλαπι μου το δινεις εμενα που το χρειαζομαι και δεν μου ειναι καθολου αχρηστο.
Και αν δηλαδη βγαζανε το ιδιο ακριβως headset που εχει το xbox one σε ασπρο θα σε χαλαγε εσενα?
Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω).
Δεν λεω με τη καμια οτι ειναι λαθος να προτιμάς μια κονσολα(Κι εγω προτιμάω το ps4 και δεν το εχω κρυψει ποτε μου) αλλα αντικειμενικότητα που λεω ποιο πανω ειναι ναι εχεις(Ή ειχες) και τις δυο κονσολες και να λες και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της καθε κονσολας οχι επειδη "συμπαθεις" οπως λες μια κονσολα να λες μονο τα θετικα και τα αρνητικα να τα κανεις γαργαρα.
Fits :3) Λες ότι τα παίρνω εγώ από την Microsoft. Όταν σε ρωτάει ο efane πώς γίνεται να το λες αυτό, από τη στιγμή που εγώ λέω την άποψή μου, εσύ γυρνάς και μιλάς για τον εαυτό σου. Κράτα μία σταθερή πορεία, ζαλίζομαι με τις εναλλαγές σου.
03. Το οτι αναφερω και για τις δυο κονσολες την αποψη μου δεν φταιω εγω αν σε ζαλιζει.
Πιστεψε με αν ειχα ps3 θα το ελεγα μια χαρα.luffy3131990 wrote: @fits79
Και η Sony θα βγαλει νεα κονσολα .Το εκανες ολοκληρω θεμα μετα headset ειναι ενα μικρο μειον αλλα δν ειναι και καταστροφη.Εδω στο Ps3 δν εδιναν σε καμια εκδοση ουτε fat , ουτε slim headset ,εννο στο 360 σου εδιναν headset .
Σε αυτο συμφωνω απολυτα αλλα διαβασε λιγο παρακατω οσο αφορα την καθετη βαση στήριξης που εχει το xbox one s 2tb.Lordwinter wrote: Θα μπορούσε να έμπαινε και ένα headset. Σου έχει vertical stand πάντως δωρεάν, ενώ στο PS4 το πληρώνεις.
Άποψη πάντως για το Xbox One S δεν έχω και πως θα μπορούσα να έχω από την στιγμή που δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Σίγουρα δείχνει εντυπωσιακό από σχεδιαστικής πλευράς και με αρκετά θετικά στοιχεία. Θα το δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα πάντως θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.