Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
07 Aug 2016 09:58 - 07 Aug 2016 11:32 #185962 by Grigoris
Αφου οπως λες το εχεις στο ντουλαπι μου το δινεις εμενα που το χρειαζομαι και δεν μου ειναι καθολου αχρηστο.
Και αν δηλαδη βγαζανε το ιδιο ακριβως headset που εχει το xbox one σε ασπρο θα σε χαλαγε εσενα?

Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω).
Δεν λεω με τη καμια οτι ειναι λαθος να προτιμάς μια κονσολα(Κι εγω προτιμάω το ps4 και δεν το εχω κρυψει ποτε μου) αλλα αντικειμενικότητα που λεω ποιο πανω ειναι ναι εχεις(Ή ειχες) και τις δυο κονσολες και να λες και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της καθε κονσολας οχι επειδη "συμπαθεις" οπως λες μια κονσολα να λες μονο τα θετικα και τα αρνητικα να τα κανεις γαργαρα.

Εχει δοκιμασει κανεις ασυρματα 5.1 ή 7.1 stereo headset που να ειναι συμβατα με τις κονσολες(Xbox one & playstation 4)?
Κατι σαν τα παρακατω δηλαδη.
[img

Αν ναι ποια η αποψη σας γι' αυτο με βαση τις εμπειριες σας?
Last edit: 07 Aug 2016 11:32 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2016 23:19 #186002 by Γιάννης Πετρόχειλος
Είναι τόσο πιο φτηνό το Xbox One από το PS4 που και ακόμα και με τα +24 ευρώ του headset πάλι πιο φτηνό έρχεται οπότε δεν αξίζει καν να συζητάμε γιατί έχει ή όχι headset μέσα.

More
08 Aug 2016 01:19 - 08 Aug 2016 01:22 #186006 by Grigoris
Να το παμε με τη λογικη σου αν και δεν ισχυει γιατι πλεον η ms εβγαλε και νεοτερη κονσολα απο το απλο το xbox one με αποτελεσμα να ειναι λογικο να πεσει η τιμη του παλιου κατι που η sony δεν εχει κανει γιατι πολυ απλα δεν εβγαλε νεα κονσολα.

Αλλα ας το παμε με την λογικη σου λοιπον:
Το ξερεις οτι το xbox one s 500gb θα κοστισει 300 ευρω οταν ερθει Ελλαδα(Τουλαχιστον στις χωρες που πουλιεται η 500gb εκδοση κοστιζει 299 δολαρια και ξερουμε ποσο κοστιζουν οταν ερχονται Ελλαδα αυτα τα προιοντα(Δεν υπαρχει ισοτιμια ευρω <-> δολαριο) ενω το playstation 4 500gb κοστιζει 302 ευρω η φτηνοτερη τιμη στο σκρουτζ αυτη τη στιγμη).
Και αυτο χωρις να βαλουμε το headset που το xbox one s δεν εχει.
Last edit: 08 Aug 2016 01:22 by Grigoris.

More
08 Aug 2016 07:07 - 08 Aug 2016 07:10 #186013 by Πιέρρος Φουστέρης
Warning: Spoiler!

Ας τα πάρουμε με την σειρά:
1) Αναφέρω μόνο τα θετικά του Xbox One. Μάλιστα... Μέχρι στιγμής, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την κονσόλα μου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και πως δεν έχω εκνευριστεί/δυσαρεστηθεί. Το γεγονός ότι δεν τα έχω αναφέρει δε σημαίνει πως "τα παίρνω από την Microsoft". Άρα, η κατηγορία σου είναι, το λιγότερο, γελοία.
2) Νομίζω πως δεν θα έπρεπε, καν, να υπάρχει τομέας "headset". Σίγουρα, στο Xbox One έδιναν ένα headset (το οποίο είναι πολύ άβολο και δύσχρηστο). Αυτό δε σημαίνει πως, αναγκαστικά, θα έπρεπε να δίνουν ένα headset και στο Xbox One S. Μαντεύω πως στο μυαλό τους είχαν την αναβάθμιση της κονσόλας τους και το πώς να το κάνουν, όχι να βάλουν ένα headset στο πακέτο. Δεν υπάρχει καμία λογική στο επιχείρημα που προσπαθείς να προβάλεις. Προσπαθείς να μειώσεις το Xbox One S (ή τη Microsoft, δεν έχω καταλάβει ακόμα), επειδή δεν έχουν βάλει headset στο πακέτο. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή.
3) Λες ότι τα παίρνω εγώ από την Microsoft. Όταν σε ρωτάει ο efane πώς γίνεται να το λες αυτό, από τη στιγμή που εγώ λέω την άποψή μου, εσύ γυρνάς και μιλάς για τον εαυτό σου. Κράτα μία σταθερή πορεία, ζαλίζομαι με τις εναλλαγές σου. Είμαι fanboy, δε ντρέπομαι να το πω. Λατρεύω τη Microsoft και τις κονσόλες της. Δε σημαίνει πως δεν θα αναφέρω τα αρνητικά της και θα την θεοποιώ σε κάθε μου σχόλιο. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ξέρεις.
4) Άρα, για σένα, κάποιος μπορεί να σχολιάσει τις 2 κονσόλες ΜΟΝΟ αν τις έχει (ή είχε) στην κατοχή του. Διαφωνώ καθέτως. Και 15 λεπτά να περάσει κάποιος με την καθεμία από τις κονσόλες, πιστεύω πως μπορεί να εκφράσει άποψη.
5) Λες πως είσαι αντικειμενικός και πως, αν και προτιμάς το PS4, μιλάς και για τα θετικά και για τα αρνητικά και των 2 κονσολών. Ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος (αν και μπορούν να με υποστηρίξουν αρκετά άτομα σε αυτό που θα πω), αλλά δεν έχω δει να γράφεις κάτι αρνητικό για το PS4 ή την Sony. Μην μου πεις ότι είπες για το headset του PS4 που είναι άσχημο/άβολο κτλ. σαν αρνητικό. Εγώ μιλάω για μεγάλα πράγματα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 08 Aug 2016 07:10 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
08 Aug 2016 08:03 - 08 Aug 2016 12:48 #186014 by Grigoris
Πως για ακομα μια φορα αποδεικνύεις ποσο fanboy(Που κι εσυ ο ιδιος παρραδεχεσαι) υπερ της ms εισαι.

01. Και για πες μου σε παρακαλω πολυ που αναφερες γιατι εισαι δυσαρεστημενος απο τη κονσολα γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο στα ποστ σου.

02. Οταν τωρα μια κονσολα κυκοφορει και ενας τομεας του ειναι το online κομματι να σου δινουν στο πακετο ολα τα εργαλεια για να μπορεις να παιξεις online ειτε αυτο ειναι ενα απλο headset, ειτε κατι ποιο σημαντικο πιστεψε με μετραει. Ολα μετρανε.

03. Το οτι αναφερω και για τις δυο κονσολες την αποψη μου δεν φταιω εγω αν σε ζαλιζει.

04. Και αφου οπως λες για εσενα ενα τεταρτο ειναι αρκετο για να κρινεις μια κονσολα τι να σου πω σε αυτο δεν ξερω αν εσυ μεσα σε ενα τεταρτο μπορεις να δεις ολους τους τομεις μιας κονσολας τι να σου πω εισαι υπερ-ηρωας.και αυτο το λεω γιατι πολυ απλα εδω για να δεις και να κρινεις ενα παιχνιδι δεν μπορεις αν το παιξεις απλα ενα τεταρτο αλλα για να κρινεις μια ολοκληρη κονσολα το τεταρτο για εσενα ειναι υπεραρκετο.
Οκ τι να πω αυτο μονο εσυ το κανεις καθοτι σουπερ-ηρωας εγω που δεν ειμαι ομως δεν μου φτανει ενα τεταρτο για να κρινω ουτε μια κονσολα, αλλα ουτε και ενα παιχνιδι.

05. Επειδη λοιπον ξεχνας σε πολυ παλιοτερο μου ποστ δεν παραδεχτηκα οτι η online υπηρεσια της ms ειναι πολυ ανωτερη της sony?
Ειπα ενα μικρο παραδειγμα ετσι επειδη ειμαι sony fanboy και δεν λεω ποτε αρνητικα για τη κονσολα της sony οπως εσυ δεν εχεις κανει ποτε για το xbox one(Δηλαδη να πεις κατι αρνητικο για το xbox one). Ή ακομα και ποιο προσφατα που παραδεχτηκα οτι η ms με το xbox one s εκανε καποιες καλες αλλαγες.
Οριστε ενα πολυ παλιο εως αρχαιο μου ποστ που παραδεχομαι οτι το xbox live σαν υπηρεσια ειναι καλυτερο απο το psn+.
www.gameworld.gr/forum/84-versus/124396-ps4-vs-xbox-one?start=200#167074
Last edit: 08 Aug 2016 12:48 by Grigoris.

More
08 Aug 2016 10:03 #186016 by pavlos afisidis
@fits79
Και η Sony θα βγαλει νεα κονσολα .Το εκανες ολοκληρω θεμα μετα headset ειναι ενα μικρο μειον αλλα δν ειναι και καταστροφη.Εδω στο Ps3 δν εδιναν σε καμια εκδοση ουτε fat , ουτε slim headset ,εννο στο 360 σου εδιναν headset .

More
08 Aug 2016 10:59 - 08 Aug 2016 11:04 #186019 by Tony
Douzos :

3) Λες ότι τα παίρνω εγώ από την Microsoft. Όταν σε ρωτάει ο efane πώς γίνεται να το λες αυτό, από τη στιγμή που εγώ λέω την άποψή μου, εσύ γυρνάς και μιλάς για τον εαυτό σου. Κράτα μία σταθερή πορεία, ζαλίζομαι με τις εναλλαγές σου.

Fits :

03. Το οτι αναφερω και για τις δυο κονσολες την αποψη μου δεν φταιω εγω αν σε ζαλιζει.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφει ο Douzos!
Μάθε να διαβάζεις!
Last edit: 08 Aug 2016 11:04 by Tony.

More
08 Aug 2016 11:53 - 08 Aug 2016 11:55 #186023 by Grigoris

luffy3131990 wrote: @fits79
Και η Sony θα βγαλει νεα κονσολα .Το εκανες ολοκληρω θεμα μετα headset ειναι ενα μικρο μειον αλλα δν ειναι και καταστροφη.Εδω στο Ps3 δν εδιναν σε καμια εκδοση ουτε fat , ουτε slim headset ,εννο στο 360 σου εδιναν headset .

Πιστεψε με αν ειχα ps3 θα το ελεγα μια χαρα.
Και οτι θα βγαλει, θα βγαλει αλλα κανεις δεν ξερει ποτε μιας και επισημα δεν το εχει ανακοινωσει ποτε(Μην αρχιζουμε παλι περι επισημων ανακοινωσεων κ.τ.λ.)
Και οτι εδω που ειναι xbox one topic το εχουμε κανει vs topic δεν σας λεει κατι ετσι?
Last edit: 08 Aug 2016 11:55 by Grigoris.

More
08 Aug 2016 12:30 #186030 by Παντελής Δασκαλέλος
Θα μπορούσε να έμπαινε και ένα headset. Σου έχει vertical stand πάντως δωρεάν, ενώ στο PS4 το πληρώνεις.

Άποψη πάντως για το Xbox One S δεν έχω και πως θα μπορούσα να έχω από την στιγμή που δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Σίγουρα δείχνει εντυπωσιακό από σχεδιαστικής πλευράς και με αρκετά θετικά στοιχεία. Θα το δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα πάντως θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

More
08 Aug 2016 13:00 - 08 Aug 2016 14:42 #186033 by Grigoris

Lordwinter wrote: Θα μπορούσε να έμπαινε και ένα headset. Σου έχει vertical stand πάντως δωρεάν, ενώ στο PS4 το πληρώνεις.

Άποψη πάντως για το Xbox One S δεν έχω και πως θα μπορούσα να έχω από την στιγμή που δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Σίγουρα δείχνει εντυπωσιακό από σχεδιαστικής πλευράς και με αρκετά θετικά στοιχεία. Θα το δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα πάντως θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σε αυτο συμφωνω απολυτα αλλα διαβασε λιγο παρακατω οσο αφορα την καθετη βαση στήριξης που εχει το xbox one s 2tb.

Και να ενα πολυ κοντρα ποστ για εμενα ειδικα που συμπαθω ποιο πολυ το ps4 εναντι του xbox one.

Επειδη εγω εχω προσωπικη πειρα μιας και εχω διπλα μου τη κονσολα των 2tb xbox one s για τον ξαδερφο μου να σας πω αυτο που ειπα και ποιο πριν οτι η καθετη βαση θα ειναι μονο για την εκδοση των 2tb στο πακετο και οχι για τις αλλες δυο εκδοσεις(500gb & 1tb) και σε καμια μα καμια εκδοση δεν εχουν μεσα στο πακετο headset πρεπει να αγορασεις εσυ εξτρα καποιο.

Οσο τωρα αφορα τα της κονσολας ισχυουν οτι εχει διαφημηση η ms δηλαδη:
01. Ειναι πολυ μα παρα πολυ μικροτερη σε σχεση με τη παλια σε σημειο που μπορεις να την κανεις και φορητη μιας και επιτελους η ms ξεφορτωθηκε το power brick που ειχε σε ολες τις μεχρι τωρα κονσολες τις.
02. Ειναι σαφως ποιο γρηγορη και στο μενου και γενικοτερα απο την παλια xbo one s
03. Πρεπει υποχρεωτικα με το που την παραλαβεις να κανεις ενα system update γιατι αλλιως και σε 4k τηλεοραση να την εχεις συνδεσει δεν θα δεις καποια 4k features οπως το hdr σαν επιλογη(Παντα αν το υποστηριζει η τηλεοραση σου ετσι)
04. Ο μοχλος πολυ καλυτερος απο αυτον του xbox one καθοτι το ασπρο για εμενα γα.... πολυ περισσοτερο απο το μαυρο που ηταν η κονσολα+μοχλος και εχει και στο πισω μερος τα σημεια που κανουν τη κονσολα να εχει ποιο πολυ τριβη ωστε ακομα και να υδρωνουν τα χερια σου να μην γλιστρανε τοσο οσο στο παλιο μοχλο.
05. Μου φαινετε λιγο περιεργο σε σχεση με οτι ειχα συνηθίσει το μενου της μιας και μετα το τελευταιο system update αλλαξανε θεση σε πολλα(Αλλα ακομα το να στελνεις ηχητικο μυνημα το εχουν εκει που το ειχανε δηλαδη να πρεπει να μπαινεις στο profile καποιου κ.τ.λ.)
06. Η καθετη βαση στηριξης υπαρχει μονο στην εκδοση των 2tb και οχι στην εκδοση των 500gb & 1tb.
07. Κανει αναβαθμηση του μοχλου και ασυρματα χωρις να το εχεις συνδεσει υποχρεωτικα με καλωδιο οπως στο παλιοτερο xbox one.

Οριστε και μερικες φωτος για μερικους απιστους θωμαδες του φορουμ οτι εχω τη νεα xbox one s κονσολα.
[img

[img

[img

Αυτα ειναι καποια πρωτα πραγματα που ειδα με μια πρωτη επαφη με τη κονσολα μιας και την αγορασα για τον μικρο μου ξαδερφο μολις χτες.
Last edit: 08 Aug 2016 14:42 by Grigoris.