Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
05 Jul 2016 19:33 - 05 Jul 2016 19:46 #183595 by Grigoris
Οχι απο τον υπολογιστη δοκιμασα.
Απο το www.xbox.com .

Τωρα δοκιμασα και ενα παιχνιδι στο 360 και μονο στη περιγραφη του παιχνιδιου μου εβγαζε ελληνικα στη περιγραφη στο σημειο που λεει "η εκδοση gams on demand υποστηριζει αγγλικα, γαλλικα ......." ολα τα υπολοιπα ηταν αγγλικα.

Λογικα εχω ελληνικο gamertag γιατι ουτο σι αλλος καμια κονσολα απο τις xbox360 & xbox one δεν υποστηριζει ελληνικο μενου.
Last edit: 05 Jul 2016 19:46 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2016 20:01 #183606 by Γιάννης Πετρόχειλος
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Grigoris

More
06 Jul 2016 08:42 - 06 Jul 2016 08:43 #183674 by Grigoris
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια snikefriend(φιδοφιλε)
Σου εκανα και το κουμπι thanks στα συγκεκριμένα ποστ.
Last edit: 06 Jul 2016 08:43 by Grigoris.

More
06 Jul 2016 12:39 #183695 by Γιάννης Πετρόχειλος
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
06 Jul 2016 12:55 #183697 by Grigoris
Απλή μετάφραση του νικ σου έκανα.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
07 Jul 2016 00:47 #183789 by Πιέρρος Φουστέρης
Πρέπει να παραδεχτώ πως η αυτολεξεί μετάφραση του nickname σου είναι κάπως... cringe, snike. Χαχαχαχαχα :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
07 Jul 2016 01:28 - 07 Jul 2016 01:32 #183797 by Ilias Korolis
εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το XBOX One 500GB + Kinect που έχω από το 2014 (αγορά από γνωστό ελληνικό κατάστημα δεν αναφέρω το όνομα του για ευνοήτους λόγους καθώς δεν ξέρω και αν επιτρέπεται) έχω λύσει και το θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο με την αγορά εξωτερικού δίσκου WD 3TB USB 3.0

απλά τώρα θα χρειαστώ την βοήθεια σας

την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι το Blue Ray/DVD Drive του δεν διάβαζε κάποια δισκάκια με κάτι ταινίες/σειρές (δεν έδωσα και τόσο σημασία...) μέχρι που αγόρασα τρία παιχνίδια Tom Clancys Rainbow Six Siege , The Division και το Metal Gear Solid V Phantom Pain
τα άνοιξα χαρούμενος και τα έβαλα στο οδηγό (drive) δεν τα διάβασε με την πρώτη....δεύτερη....τρίτη επιτυχία
μίλησα με την Microsoft συγκεκριμένα το Service αλλά δεν συμφέρει...καθώς εκτός εγγύησης πλέον το κόστος φαντάζομαι υψηλό και αν προσθέσεις και το χρονικό διάστημα....οπότε πάμε για αγορά νέας κονσόλας (αν το στείλω σε αυτούς)

μίλησα με το κατάστημα αγοράς που διαθέτει Service μου είπαν να τους το στείλω με χρέωση δική τους να κάνουν έλεγχο στην κονσόλα (μαζί με κάποια από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκε το πρόβλημα) + καθαρισμό + επισκευή/αλλαγή του προβληματικού εξαρτήματος (αφού επικοινωνήσουν μαζί μου πρώτα.

εσείς που ξέρετε περισσότερα τι λέτε?

παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.

Με εκτίμηση
Last edit: 07 Jul 2016 01:32 by Ilias Korolis.

More
07 Jul 2016 01:35 #183798 by Γιάννης Πετρόχειλος
Προσωπική μου γνώμη είναι
Α) Δοκιμάζεις αυτά που λέει εδώ (για καλό και για κακό).
Β) Παίρνεις τηλέφωνο το τμήμα τεχνικής υποστήριξης Xbox 00800 44 12 8732 (Δευ.-Παρ. 10:00-17:00) για να τους πεις το πρόβλημα και συνήθως γνωρίζουν ακριβώς πόσο κοστίζει η επισκευή. Μπορείς αν ξέρεις να δουλέψεις το site να πάρεις μια ιδέα και εσύ ο ίδιος για την επισκευή κοιτώντας εδώ
Γ) Αφού μπορέσεις (αν μπορέσεις) να μάθεις τιμή από Microsoft, ρώτησε και το κατάστημα αλλά να σου εγγυηθούν ότι τα ανταλλακτικά θα είναι γνήσια που θα βάλουν διότι έχω ακούσει στο παρελθόν άτομα να φάνε ban επειδή έχουν «πειραγμένες» συσκευές.

Και βλέπεις τι σε συμφέρει καλύτερα.

Αυτά πιστεύω, τώρα αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα ας πει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
07 Jul 2016 01:49 #183802 by Grigoris

zer0c00l wrote: εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το XBOX One 500GB + Kinect που έχω από το 2014 (αγορά από γνωστό ελληνικό κατάστημα δεν αναφέρω το όνομα του για ευνοήτους λόγους καθώς δεν ξέρω και αν επιτρέπεται) έχω λύσει και το θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο με την αγορά εξωτερικού δίσκου WD 3TB USB 3.0

απλά τώρα θα χρειαστώ την βοήθεια σας

την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι το Blue Ray/DVD Drive του δεν διάβαζε κάποια δισκάκια με κάτι ταινίες/σειρές (δεν έδωσα και τόσο σημασία...) μέχρι που αγόρασα τρία παιχνίδια Tom Clancys Rainbow Six Siege , The Division και το Metal Gear Solid V Phantom Pain
τα άνοιξα χαρούμενος και τα έβαλα στο οδηγό (drive) δεν τα διάβασε με την πρώτη....δεύτερη....τρίτη επιτυχία
μίλησα με την Microsoft συγκεκριμένα το Service αλλά δεν συμφέρει...καθώς εκτός εγγύησης πλέον το κόστος φαντάζομαι υψηλό και αν προσθέσεις και το χρονικό διάστημα....οπότε πάμε για αγορά νέας κονσόλας (αν το στείλω σε αυτούς)

μίλησα με το κατάστημα αγοράς που διαθέτει Service μου είπαν να τους το στείλω με χρέωση δική τους να κάνουν έλεγχο στην κονσόλα (μαζί με κάποια από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκε το πρόβλημα) + καθαρισμό + επισκευή/αλλαγή του προβληματικού εξαρτήματος (αφού επικοινωνήσουν μαζί μου πρώτα.

εσείς που ξέρετε περισσότερα τι λέτε?

παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.

Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα η κονσολα εχει 2 και οχι 1 χρονο εγγυηση.
Απλα ολοι λενε 1 χρονο για να σου πασαρουν και την οποια επεκταση εγγυησης.

Νομιζω το λεει και νομος του κρατους οτι συμφωνα με την ευρωπη το καταστημα που σου πουλησε τη κονσολα ειναι υποχρεωμενο να την καλυψη για 2 χρονο απο την αγορα του.

Ψαξτο λιγο μηπως εχει ακομα εγγυηση.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
07 Jul 2016 01:49 #183803 by Πιέρρος Φουστέρης

Μετά από επιβέβαιωση από τον Phil Spencer, έρχονται τα αναπηρικά καροτσάκια για τα Xbox Avatars! Μία πολύ μεγάλη κίνηση από την Microsoft, η οποία δείχνει ευαισθητοποιημένη (αν και καθυστερημένα) για τους φίλους gamers που, δυστυχώς, είναι καθηλωμένοι στα καροτσάκια τους! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince