Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα η κονσολα εχει 2 και οχι 1 χρονο εγγυηση.zer0c00l wrote: εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το XBOX One 500GB + Kinect που έχω από το 2014 (αγορά από γνωστό ελληνικό κατάστημα δεν αναφέρω το όνομα του για ευνοήτους λόγους καθώς δεν ξέρω και αν επιτρέπεται) έχω λύσει και το θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο με την αγορά εξωτερικού δίσκου WD 3TB USB 3.0
απλά τώρα θα χρειαστώ την βοήθεια σας
την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι το Blue Ray/DVD Drive του δεν διάβαζε κάποια δισκάκια με κάτι ταινίες/σειρές (δεν έδωσα και τόσο σημασία...) μέχρι που αγόρασα τρία παιχνίδια Tom Clancys Rainbow Six Siege , The Division και το Metal Gear Solid V Phantom Pain
τα άνοιξα χαρούμενος και τα έβαλα στο οδηγό (drive) δεν τα διάβασε με την πρώτη....δεύτερη....τρίτη επιτυχία
μίλησα με την Microsoft συγκεκριμένα το Service αλλά δεν συμφέρει...καθώς εκτός εγγύησης πλέον το κόστος φαντάζομαι υψηλό και αν προσθέσεις και το χρονικό διάστημα....οπότε πάμε για αγορά νέας κονσόλας (αν το στείλω σε αυτούς)
μίλησα με το κατάστημα αγοράς που διαθέτει Service μου είπαν να τους το στείλω με χρέωση δική τους να κάνουν έλεγχο στην κονσόλα (μαζί με κάποια από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκε το πρόβλημα) + καθαρισμό + επισκευή/αλλαγή του προβληματικού εξαρτήματος (αφού επικοινωνήσουν μαζί μου πρώτα.
εσείς που ξέρετε περισσότερα τι λέτε?
παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.