Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
21 Jun 2016 18:50 #182876 by Panagiotis
www.cnet.com/pictures/xbox-one-s-vs-microsoft-xbox-one-size-comparison-photos/4/

Κρινοντας απο τις φωτογραφιες,δεν μπορω να πω οτι εχει μεγαλη διαφορα.Δεν νομιζω οτι αξιζει καποιος να δωσει το παλιο για το One S.Το ιδιο και για καποιον που θελει να αγορασει καινουργιο μιας και με 200 ευρω βρισκεις μεταχειρισμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2016 12:46 - 27 Jun 2016 19:18 #183125 by Cidelion
Οπως το λεει ο τιτλος θα προσπαθησω να γραψω γιατι με κερδισε το χβοχ.
Ευχαριστω τον παντελη δασκαλελο που με τον τονισμο των θετικων και αρνητικων του με βοηθησε να καταληξω εκει.
Πριν ξεκινησω με τους λογους, πρεπει να πω καποια πραγματα για μενα για να καταλαβετε πως κατεληξα να γινω φαν και να λιωνω κυριως εκει.
Καταρχην ειμαι hardcore gamer και εχω παιξει πανω απο 500 παιχνιδια στα 10 χρονια που ασχολουμε.
Ειμαι καμενος με Nintendo και εχω σχεδον οτι κονσολα εχει βγει απο κει, εχω οτι παιχνιδι ποκεμον εχει βγει μιας και ειναι το αγαπημενο μου και ηταν απο τα πρωτα που ξεκινησα να παιζω συστηματικα οταν ημουν καπου στα 13 τοτε.
Εχω ολες τις φορητες νιντεντο και psp και πολλα παιχνιδια για αυτα. Οπως ολοι εχω και playstation 1+2
ο αδερφος μου εχει το 3, το εχω λιωσει αρκετα, αλλα το 4 δεν με συγκινησε. Ασχολουμε με παιχνιδια με καρτες και dnd κλπ.
Εκτος απο τα παιχνιδια εχω και κοινωνικη ζωη και ειμαι ανθωπος που θελω να τα κανω ολα, οποτε ο χρονος και τα χρηματα για καθε δραστηριοτητα ειναι συγκεκριμενος.
1. Gold membership. Η συνδρομη, ενα πραγμα για το οποιο κατεκριναν συνεχεια τη microsoft και να πω οτι ειναι μαλακια να
πληρωνεις για το multiplayer. Ημουν παντα σκεπτικος σχετικα με τους τροπους που βρισκουν οι εταιριες να στα παιρνουν.
Ομως ευτυχως το διορθωσε στο 360 με τα δωρεαν παιχνιδια και τωρα ειναι ακομα καλυτερα γιατι με 20 ευρω το τριμηνο
παιρνεις 4 παιχνιδια το μηνα, δεχομαι οτι καποιες φορες τα παιχνιδια ειναι για πολλες κλωτσιες οπως τον προηγουμενο μηνα
που ειχε το pegle. Το pegle γαμω το κεφαλι μου που αν μπεις σε μια σελιδα στο google το παιρνεις τσαμπα.
Δυστυχως το αλλο μειονεκτημα ειναι οτι αν δεν εχεις συνδρομη δεν μπορεις να παιξεις τα free παιχνιδια για το one.
Σε γενικες γραμμες ομως 4 παιχνιδια τσαμπα το μηνα ειναι tottaly worth.
2.Backwards compatibility. Πριν βγει αυτο περιπου περσι τετοια εποχη ημουν σε περιεργη κατασταση και σχεδον ετοιμος
να παρω ps4, ευτυχως ο καλος θεουλης με φυλαξε και βγηκε η ανακοινωση αυτη και οσους ενδιασμοι ειχα μου εφυγαν ακαριαια.
Για καποιον σαν εμενα που εχω για το 360 καπου στα 50 παιχνιδια και τα περισσοτερα ειναι διασημα και ειναι σε αυτη
την εφαρμογη η θα μπουν στο μελλον με βολεψε απιστευτα.
3. xbox store. Ολες οι εταιριες τωρα πια εχουν τα διαδυκτιακο μαγαζι τους. Αυτο που δεν αναφερει κανεις απο τα αλλα
στρατοπεδα ειναι ποσο εχουν τα παιχνιδια εκει. Στο χβοχ μαζι με τους παραπανω λογους βρισκεις παιχνιδαρες με κατω των 5
ευρω. Αυτη την εβδομαδα ειχε τα dead island με 3 ευρω για το 360. Που βρισκεις τετοιο παιχνιδι με 3 ευρω, για ενα καφε
πας σε οποιαδηποτε καφετερια και με 3 ευρω ουτε τον καφε δεν σου φερνουν καλο.
(το κρυφο μυνημα εδω ειναι μην πατε για καφε, κρατηστε τα 3 ευρω και παρτε παιχνιδι)
4.Exclusives. Ελα πειτε την αληθεια ακομα υπαρχουν ανθρωποι που την πατανε με αυτο το κολπο, την εχω πατησει και εγω
την παταει και ο καθενας.Αν καποιος αγορασει κονσολα για αυτο... Ωπα εχω παραδειγμα για αυτο. Εστω οτι υπαρχει μια
γκομενα/γκομενος που εχει καποιο μοναδικο χαρακτηριστικο πχ μπλε ματια, μπορει να εχει και αλλα πραγματα καλα πανω
της/του αλλα εσυ κολας με αυτα και στο τελος κανεις μια σχεση μαζι της/του. Υπαρχουν πιθανοτητες το ατομο αυτο να
μην ειναι οτι καλυτερο για σενα αλλα παρολα αυτα εσυ να εισαι μαζι του.Σε καποιες περιπτωσεις χαλας λεφτα για να εισαι
μαζι του. Ε κατι τετοιο ειναι τα exlusives. Μενεις στα 2-3 μοναδικα πραγματα που σου προσφερει και καταληγεις να εισαι
με την κονσολα για αυτα τα 2-3 και με βαθια χωμενο το χερι στην τσεπη ενω θα μπορουσες να κανεις πιο οικονομικη λυση.
4.Γραφικα. Αυτο απευθυνεται σε αυτους που πηραν ps4 γιατι εχει καλυτερα γραφικα και ραμ και fps και balls blue. Ευτυχως
το αγοραστικο κοινο δεν αποτελειται απο μονο τετοια ατομα γιατι η νιντεντο και πολλες μικρες εταιριες η μεγαλες που
δεν αρκουνται στα γραφικα θα ειχαν φαλιρισει. Εκτος αν εχεις καμια τηλεοραση των 300+ ευρω η πλασμα η hd η δεν ξερω
τι αλλο εχει βγει. Πριν καταληξω στο χβοχ εκανα συγκριση και επαιξα ιδια παιχνιδια σε ιδια οθονη 30inch οι διαφορες
ηταν ελαχιστες... Αν εχεις 50inch οκ εχεις αλλα κριτηρια αλλα εgω για 22 αρα που εχω στο δωματιο μου ποτε δεν θα δω 1080p
και για αυτο δεν με ενδιεφερε να εχω τα πιο super wow γραφικα. Καποιος σοβαρος gamer δεν παιζει μονο για αυτα.
5.Xbox + pc. Πριν σκεφτεις ποσο κακο η καλο ειναι αυτο για σενα ως καταναλωτης σκεψου οτι καθε εταιρια νοιαζεται για
το κερδος. Με αυτο το τροπο πουλαει παιχνιδια και στις δυο καταναλωτικες ομαδες. Προσωπικα με βολευει γιατι εχω ενα μουφα
pc και lap top με windows 10 και μεσω stream παιζω τα παιχνιδια μου απο οπου θελω. Για καποιον ομως που εχει καλο pc
μπορει να παρει παιχνιδια που παιζουν και στα 2 και να τα παιζει απο οπου θελει. Πχ εχεις xbox αλλα και ενας φιλος σου
εχει δυνατο pc, αμα του δωσεις το προφιλ σου θα παιζει και αυτος το παιχνιδι η το αντιθετο. Μπορεις ετσι να μοιραστεις
τα εξοδα και να βαλετε λεφτα μισα μισα.
6.keyboard+mouse. Υπαρχει η κλασικη δικαιολογια οτι τα fps σε κονσολα ειναι unplayble τωρα που ανακοινωθηκε οτι το χβοχ
θα υποστηριζει mouse ποια ειναι η δικαιολογια σου;
7.HALO. Πιο πανω εγραψα για τα exlusives. Οσο να ναι αμα εχεις χβοχ θα παιξεις halo αμα εχεις ps4 θα παιξεις god of war
αμα εχεις νιντεντο θα παιξεις ποκεμον.
Εχω και αλλους λογους αλλα μεγαλωνει πολυ το κειμενο και κουραζει.
Οι δικοι μου λογοι που επαιξαν μεγαλυτερο ρολο στην αγορα του one ειναι κυριως οικονομικοι (μαζι και με τους παραπανω)
Ειχα καποια λεφτα και καποιες λυσεις xbox one/ps4/pc. θα μπορουσα να παρω ps4, τα ιδια θα μου κοστιζε σαν αγορα κονσολας
αλλα δεν θα ειχα οσα παιχνιδια εχω τωρα. Δεν θα ειχα λεφτα να αγορασω καινουργια που βγηκαν μολις τωρα.
Σοβαρα τωρα αν εχεις περισευουμενα λεφτα να παρεις καινουργιο παιχνιδι 60 ευρω τοτε εισαι πλουσιος η ζιγκολο η στα
παιρνουν οι γονεις η εχεις κατι αλλο και μπραβο οποτε στα παπακια σου ολα οτι και να διαβασεις δεν εχεις αναγκη τπτ.
Για το pc, τα strategy και τα fps που αξιζουν λογο ποντικου δεν μου δινουν αρκετη συγκινηση να δωσω 300-400 ευρω για
αναβαθμιση οποτε δεν το σκεφτηκα καν. Τις δουλειες που κανω με το pc μου τις καλυπτει ενα των 200 ευρω οποτε δεν δινω μια.
Ακομα και για casual gaming με το gold εχεις ανετα 4 παιχνιδια το μηνα οποτε δινεις 300 ευρω για κονσολα και 50 για
συνδρομη οποτε με 350-400 ευρω εχεις κονσολα + 4παιχνιδια *12 μηνες= 48 free παιχνιδια το χρονο.
BOOM 48 παιχνιδια σε ενα χρονο αρα κοστιζει καπου στα 8,33 το ενα. πες 10 στρογγυλοποιηση τυπου πασοκ...(+πολιτικο χιουμορ)
Με αυτο το τελευταιο μονο σε ενα χρονο με gold εχεις κανει αποσβεση τα λεφτα που εδωσες για κονσολα για ολα τα παιχνιδια
που σου δινει.
Πχ εχεις pc για να παρεις 48 παιχνιδια αξιολογα θα δωσεις και εκει 10 ευρω το ενα αρα σε ενα χρονο 480 ευρω
(λεω τοσο γτ σε μεσο ορο κοστος το καθε παιχνιδι που δινει το gold καπου εκει ειναι).
Πχ2 εχεις ps4 κοστος αγορας +συνδρομη ειναι 400 ευρω οπως στο xbox αλλα εκει σου δινει 2 το μηνα αρα το χρονο αρα
24 παιχνιδια. για να πας στα 48 που δινει το gold θελεις αλλα 24 παιχνιδια και οπως πριν καθε παιχνιδι να θελει 10 ευρω
αρα πρεπει στο τελος για να εχεις τα ιδια πραγματα να δωσεις 400 ευρω κονσολα +240 τα παιχνιδια.
Καταλιγο με βαση τα παραπανω δεδομενα: το χβοχ κοστιζει 400 ευρω, το ps4 640 και το pc αναβαθμιση +αγορα παιχνιδιων
ανετα 600+.
Οσα ανεφερα σε ολο το αρθρο ειναι με βαση το οικονομικο κομματι και προσωπικες αποψεις. Καθε ενας gamer πρεπει να εξεταζει
ολες τις πλευρες και να καταληγει στις αποψεις τους με επιχειρηματα. Οχι του στυλ αααα το ps4 ειναι καλυτερο η το pc
ειναι καλυτερο γιατι εχεις να κανεις και πολλα αλλα πραγματα. Ετσι μπορω και γω να πω αααα η φεραρι ειναι καλυτερο
αμαξι απο το saxo που εχω αλλα στην τελικη κατεληξα με αυτο το αμαξι γιατι οσο καλυτερο και να ναι καθε αλλο οχημα,δεν το
σηκωνει η τσεπη μου. Σε καθε περιπτωση δεν μετραει τι ειναι καλυτερο η χειροτερο, μετραει τι βολευει αναλογα τα γουστα,
τις αναγκες και τι αντεχει η τσεπη του καθε καταναλωτη.
Ενδεχεται το κειμενο να εχει καποιες ελειψεις μιας και δεν γνωριζω τα παντα, να εχετε στο νου σας πως δεν ειμαι αυθεντια παρα ενας gamer σαν εσας.
Last edit: 27 Jun 2016 19:18 by Blood Prince.

More
28 Jun 2016 01:24 #183163 by Panagiotis
Εγώ πάντως παιδιά βρήκα xbox one 1tb μεταχειρισμενο 2 μηνων (έχει σχεδόν 2 χρόνια εγγύηση ακομα) στα 200 ευρώ ναι το τσίμπησα. Και μόνο που παίζεις με αυτό το controller είναι όνειρο. Περιμένω τώρα να παίξω halo 5.

More
30 Jun 2016 07:20 #183278 by A
Το καλύτερο controller που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Κρίμα που αρκετά sites το έχουνε κράξει με αφορμή την τιμή του, αν ήταν "Ιάπωνας" θα μας είχαν πρήξει.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
03 Jul 2016 17:44 #183460 by Πιέρρος Φουστέρης
Xbox One background music! Ανακοινώθηκε η διάθεσή του καταπληκτικού αυτού feature, το οποίο θα μπει στις κονσόλες μέσω ενός update, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 2 Αυγούστου! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
04 Jul 2016 17:19 #183504 by Βασίλης
Φιλαρακια,σας συνδεει στο xbox live?
εδω και 4-5 ημερες,ενω βρισκει τη συνδεση στο ΟΝΕ,δε με συνδεει στο Live οταν παταω connect(αφου δε γινεται αυτοματα οπως προηγουμενως)..

More
More
04 Jul 2016 19:05 #183511 by Βασίλης

snikefriend wrote: Bug του Dashboard, θέλει sign out και sign in για να φτιάξει!

το δοκιμασα χθες αδερφε αλλα τιποτα!
θα το κανω και το βραδυ και θα σας πω
ευχαριστω πολυ!

More
04 Jul 2016 21:56 #183519 by Γιάννης Πετρόχειλος
Άμα μπορείς στείλε μας εδώ ένα screenshot να δούμε ακριβώς τι βλέπεις!

More
04 Jul 2016 22:16 - 04 Jul 2016 22:17 #183525 by Γρηγόρης

aims wrote: Φιλαρακια,σας συνδεει στο xbox live?
εδω και 4-5 ημερες,ενω βρισκει τη συνδεση στο ΟΝΕ,δε με συνδεει στο Live οταν παταω connect(αφου δε γινεται αυτοματα οπως προηγουμενως)..

Φίλε Aims, ξεκίνα με τα βασικά.
Βήμα 1. Hard reset το router σου (Κλείστο για ένα λεπτό με το ρολόι και μετά άνοιξέ το)
Βήμα 2. Hard reset το xbox one (Κρατάς πατημένο το power button της κονσόλας για 10 δευτερόλεπτα και μετά την ξανανοίγεις)
Αν το πρόβλημα παραμείνει xbox one settings -> Network -> Test connection και Test xbox Live connection
Αν πάλι δεν δουλεύει στείλε screenshot!

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE
Last edit: 04 Jul 2016 22:17 by Γρηγόρης.