Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
19 Apr 2016 19:36 #180304 by Γρηγόρης

tonyler wrote: Τόση ώρα τσακώνεστεε , αλλά τη μεγάλη απορία ακόμα να τη λύσετε!! Καλό είναι να εστιάζετε στην ουσία κύριοι! Αυτό πάει προς luffy,snikefriend,lordwinter,fits,falcon.
Τελικά πώς μαθαίνει το Xbox να πετάει? Μόνο το δικό μου είναι ανίκανο να πετάξει??(Αν ναι , τότε μάλλον έχει κολλήσει 343-ήτιδα από το πολύ Halo 5...Υπάρχει θεραπεία?)

Το Xbox δεν πετάει (σε αντίθεση με τον Buzz Lightyear) ! Αν και κατά την γνώμη μου είναι υποκειμενικό αυτό γιατί για καποιους πετάει και για κάποιυς άλλους όχι! Για μένα προσωπικά (που έχω όλες τις κονσόλες της MS και είμαι fan και το λέω!) το Xbox one, θέλει ακόμη ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ features για να "πετάξει". ΓΙα κάποιους άλλους πετάει από τώρα. Αυτά ειναι καθαρά απόψεις του καθενός μας. Για μένα, ο μόνος που πετάει είναι ο γάιδαρος από την Q, ο οποίος μετά την συνεργασία που είχε με τον Shrek, αποφάσισε να πετάξει για Ελλάδα γιατί δεν έβρισκε δουλειά!! :P :P :P :P

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2016 19:47 #180305 by Γιάννης Πετρόχειλος

Mystique wrote: Στο pc μπορω να γραψω και στο φορουμ μεχρι να κατεβει το παιχνιδι, περναει η ωρα πιο γρηγορα. ;)

Το ίδιο και στο Xbox & PS4.

More
19 Apr 2016 21:20 #180313 by Παντελής Δασκαλέλος
Για την ιστορία ο χρόνος των installation είναι πολύ μεγαλύτερος στο Xbox One όσον αφορά τα retail games. Στα digital είναι ακριβώς το ίδιο για να μην πω ότι στο Xbox One γίνονται πιο γρήγορα. Το αν δεν μπορείς να παίξεις ένα game όσο κάνει install εξαρτάται από το game κατά κύριο λόγο. Το Sunset Overdrive αργεί, οκ και τι έγινε; Λίγη υπομονή δεν βλάπτει.

@fits79: Οι ατάκες κάθε φορά ο φίλος μου είδε αυτό και ο φίλος μου έπαθε το άλλο μου θυμίζουν τον ασθενή που πάει στον αντρολόγο και ντρέπεται να μιλήσει για το πρόβλημά του. Η ειρωνία δεν είναι δική μου λοιπόν. Και δεν καταλαβαίνω που σε ειρωνεύτηκα επειδή σου είπα να μας κάνει add το παιδί και να τεστάρουμε το party chat για να δούμε τι πρόβλημα έχει.

More
19 Apr 2016 21:57 - 19 Apr 2016 21:59 #180316 by Tony

Lordwinter wrote: @fits79: Οι ατάκες κάθε φορά ο φίλος μου είδε αυτό και ο φίλος μου έπαθε το άλλο μου θυμίζουν τον ασθενή που πάει στον αντρολόγο και ντρέπεται να μιλήσει για το πρόβλημά του.

Eμένα πάλι μου θυμίζει ''Έχω γκόμενα....είναι από το χωριό...δεν την ξέρεις...''

Το Xbox δεν πετάει

Χαζομάρα έκανα δηλαδή και το πήρα....έπρεπε να πάρω τηλεκατευθυνόμενο απ΄τα τζάμπο ( που δίνει και δώρο λαμπάδα !!)
Last edit: 19 Apr 2016 21:59 by Tony.

More
19 Apr 2016 22:57 #180318 by Grigoris
Ειρωνιας εγκώμιον.

Οκ συνεχιστε τις ειρωνιες σας εσεις και να με συγχωρείτε που ποσταρα στο αβατο τοπικ με τη θεοποιημένη κονσολα σας.

Θα προσπαθησω να μην το ξανακανω.

Οσο γι' αυτα που λες Παντελη ο τροπος που απαντας στα δυο μου τελευταια ποστ μου μονο ειρωνικος δεν ειναι εχεις απολυτο δικιο.
Και εξηγω οταν ειπα οτι δεν μπορεις να στειλεις ηχητικο μυνημα σε πολλα ατομα ταυτοχρονα στο xbox one οπως μπορεις στο xbox360 ποια ηταν η απαντηση σου?
Να μπει ο φιλος σου σε ενα party chat(Και καλα για να βρουμε λυση μαζι ενω ξερεις απο την αρχη οτι δεν υπαρχει, τουλαχιστον προς το παρον) για να δουμε οτι πραγματικα εχεις κολλητο που εχει xbox one κ.τ.λ.
Κοινως εγω μονίμως λεω ψεματα και εσυ αληθεια.

Οτι πεις για ακομα μια φορα Παντελη δεν το συνεχιζω αλλο πιστευε και κανε οτι θες αλλωστε σε αυτο το τοπικ εχεις πλεονεκτικη θεση σε σχεση με εμενα που ειμαι απλος χρηστης με αποτελεσμα αν πω κατι που ειναι αντιθετο στην αποψη σου και να φημωθω υπαρχει περιπτωση και να μπαναριστω.

More
19 Apr 2016 23:53 #180320 by pavlos afisidis
@fits79:Κανεις δν θεοποιησε το Xbox απο εδω μαλλον φαντασματα βλεπεις.Απλα σε καποιους αρεσει πολυ,επιδει βλεπει τν κονσολα να βελτιωνετε συνεχως.Κανεις δν ειπε οτι ειναι τελειο , εχει τα κακα του και τα καλα του οπως και το Ps4.Eσυ ψαχνεις συνεχως να μειωνεις τν κονσολα, να βρεις τι λειπει που εχει το Ps4. Υπαρχουν πραγματα και στο Xbox που λειπουν απο το Ps4.Εγω ομως δν βλεπω να μπαινει κανεις σε ποστ του Ps4, και να λεει στο Ps4 δν υπαρχουν αυτα εννο στο Xbox υπαρχουν.Μονο εσυ μου φαινετε δν το καταλαβενεις , οτι καποια πραγματα στν αρχη ειχε το Ps4 ,που δν ειχε Xbox.To ιδιο ισχυει και για το Xbox, ειχε καποια πραγματα που δν ειχε το Ps4 στν αρχη.Τωρα εσυ συνεχεισε να ψαχνεις να βρεις τι αλλο να λειπει ,και να λες δε και καλα ο φιλος μου με ρωταει αυτα και αυτα.Γελανε ολοι μαζι σου !

More
20 Apr 2016 16:15 - 20 Apr 2016 16:16 #180342 by Γιώργος Λόλας
Παιδιά θα σας παρακαλούσα να σταματήσει το flaming. Δε βγάζει πουθενά η συζήτηση, το καταλαβαίνετε νομίζω. Επίσης, μην απευθύνεστε με αυτό τον τρόπο ο ένας στον άλλον, ούτε παραγωγικό είναι, ούτε και ωραίο. Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα, δε χρειάζεται να τρωγόμαστε για τέτοια θέματα :)

Λήξτε το θέμα να πάμε παρακάτω.
Last edit: 20 Apr 2016 16:16 by Γιώργος Λόλας.

More
20 Apr 2016 19:47 #180350 by A
Σωστός ο Γιώργος. Κάποιοι δεν γράφουμε για να μην τους ανεβάσουμε κι άλλο. Απι την άλλη όμως σκέψου να μπω στο ps4 forum και να γράψω ολα τα αρνητικά. Όλοι θα πέσουν να με "φανε"....οποτε ορισμένα παιδιά δεν κρατιούνται και τα χώνουν.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
20 Apr 2016 20:28 #180353 by Κατερίνα Μαρίνου
Θελω να δω και τα αρνητικα του ps4 στο αντιστοιχο thread. Πως θα μαθω την κονσολα μου αν δεν γινεται κουβεντα γι'αυτην. Και σ'αυτο το topic εμαθα αρκετα πραγματα για την λειτουργικοτητα του xbox one που δεν τα ηξερα. Αρα κουβεντα πρεπει να γινεται αλλα σε φιλικο επιπεδο χωρις ασκοπες αντιπαραθεσεις. ;)

More
20 Apr 2016 20:36 - 20 Apr 2016 20:38 #180354 by Blood Prince

Mystique wrote: Θελω να δω και τα αρνητικα του ps4 στο αντιστοιχο thread. Πως θα μαθω την κονσολα μου αν δεν γινεται κουβεντα γι'αυτην. Και σ'αυτο το topic εμαθα αρκετα πραγματα για την λειτουργικοτητα του xbox one που δεν τα ηξερα. Αρα κουβεντα πρεπει να γινεται αλλα σε φιλικο επιπεδο χωρις ασκοπες αντιπαραθεσεις. ;)

Υπάρχει αντίστοιχο topic για το PS4 και μπορείς να το βρείς εδώ

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Apr 2016 20:38 by Blood Prince.