Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
tonyler wrote: Τόση ώρα τσακώνεστεε , αλλά τη μεγάλη απορία ακόμα να τη λύσετε!! Καλό είναι να εστιάζετε στην ουσία κύριοι! Αυτό πάει προς luffy,snikefriend,lordwinter,fits,falcon.
Τελικά πώς μαθαίνει το Xbox να πετάει? Μόνο το δικό μου είναι ανίκανο να πετάξει??(Αν ναι , τότε μάλλον έχει κολλήσει 343-ήτιδα από το πολύ Halo 5...Υπάρχει θεραπεία?)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το ίδιο και στο Xbox & PS4.Mystique wrote: Στο pc μπορω να γραψω και στο φορουμ μεχρι να κατεβει το παιχνιδι, περναει η ωρα πιο γρηγορα.
Eμένα πάλι μου θυμίζει ''Έχω γκόμενα....είναι από το χωριό...δεν την ξέρεις...''Lordwinter wrote: @fits79: Οι ατάκες κάθε φορά ο φίλος μου είδε αυτό και ο φίλος μου έπαθε το άλλο μου θυμίζουν τον ασθενή που πάει στον αντρολόγο και ντρέπεται να μιλήσει για το πρόβλημά του.
Χαζομάρα έκανα δηλαδή και το πήρα....έπρεπε να πάρω τηλεκατευθυνόμενο απ΄τα τζάμπο ( που δίνει και δώρο λαμπάδα !!)Το Xbox δεν πετάει
Mystique wrote: Θελω να δω και τα αρνητικα του ps4 στο αντιστοιχο thread. Πως θα μαθω την κονσολα μου αν δεν γινεται κουβεντα γι'αυτην. Και σ'αυτο το topic εμαθα αρκετα πραγματα για την λειτουργικοτητα του xbox one που δεν τα ηξερα. Αρα κουβεντα πρεπει να γινεται αλλα σε φιλικο επιπεδο χωρις ασκοπες αντιπαραθεσεις.