Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το εχω αναφερει παμπολες φορες οτι ναι το save file υπαρχει αλλα μονο στο cloud οχι στο τοπικο δισκο της κονσολας και αυτο αποδεικνύεται περίτρανα αν κανεις εγκατασταση ενα παιχνιδι που εχεις παιξει χωρις να ειναι η κονσολα συνδεδεμενη στο ιντερνετ για να κατεβασει το save file απο το cloud εκει θα δεις οτι ναι μεν θα εγκαταστηση το παιχνιδι αλλα δυστυχως χωρις το save file σου μιας και δεν θα εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.fits79 wrote: Μου λετε συνεχως οτι θαβω το xbox one.
Για πειτε μου σας παρακαλω πολυ πως μπορω να κρατησω στη κονσολα οχι στο cloud ενα save ενος παιχνιδιου που εχω κανει uninstall?
Και αυτο γιατι πολυ απλα αν βρεθω καπου που δεν εχω ιντερνετ τι γινεται?
Πιστευω οτι η microsoft μπορει να ακυρωσε το always online που ειχε πει στη e3 2013 αλλα βλεπω πολλα καταλοιπα αυτου οπως το οτι δεν μπορω να εχω στο δισκο της κονσολας μου παιχνιδια που εχω κανει uninstall και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που κανει κατι τοσο χαλια η ms.
Και επανηρθα στο τοπικ γιατι μολις σμερα πηγα στο xbox one ενος φιλου και μου εκανε αυτην ακριβως την ερωτηση και δεν ηξερα τι να του απαντησω.
Για απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ που ακριβως βρισκω το save file ενος απεγκατεστημενου παιχνιδιου εκτος απο το cloud που και εκει για να το βρεις πρεπει να ξανα-εγκαταστησεις το παιχνιδι ετσι δεν ειναι?
Lordwinter wrote: Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση, αν έχεις διάθεση για ειρωνία με εκφράσεις του τύπου "Κατι που εχω αναφερει στα προηγουμενα ποστ μου που μαλλον δεν καθησες καν να διαβασεις." περιττεύει να απαντήσω.
"Και εγω μιλαω για πληρη απεγκαταστηση του οποιοδηποτε παιχνιδιου & dlc του κυριως γιατι δεν εχεις χωρο στο δισκο και θελεις να εγκαταστησεις καποιο αλλο παιχνιδι.| - Σε πλήρη απεγκατάσταση δεν υπάρχει τίποτε. Δεν διαφωνώ, για την μερική υπάρχει η διαφωνία. Θα πάω να σβήσω ένα game offline και θα το εγκαταστήσω ξανά πάλι offline να δούμε τι θα γίνει. Θα κάνω την διαδικασία δύο φορές μια για game από τον σκληρό και μια από τον εξωτερικό να δούμε τι θα γίνει.