Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
31 Mar 2016 22:25 #179054 by Grigoris
Δεν εστειλα φωτο γιατι τελικα παραδεχτηκα οτι οντως στην Ευρωπη δεν υπαρχει σαν υπηρεσια το psn now και εγω το ειχα δει στο αμερικανικο psn id account που εχω σαν 2 στη κονσολα μου.

Λαθος μου τοτε και το παραδεχτηκα εδω ομως δεν υπαρχει εχεις Ευρωπαικη ή οχι κονσολα για τα save file αρχεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2016 23:05 #179056 by Παντελής Δασκαλέλος
Φίλε fits79, δεν είμαι λάθος. Το save σου εξακολουθεί να υπάρχει, το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται και εδώ υποθέτω γίνεται η παρεξήγηση (για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να σου τραβήξω και φώτο). Σβήσε το παιχνίδι. Εγκατέστησε το ξανά και θα δεις ότι το save σου εξακολουθεί να υπάρχει.

Το ότι δεν το βλέπεις, όπως για παράδειγμα ισχύει στο Xbox 360 που στον σκληρό βλέπεις αναλυτικά όλα τα saves σου δεν σημαίνει ότι σβήνεται από μέσα. Το ίδιο είναι και με τα DLC. Αν για παράδειγμα έχεις τρία DLC του Titanfall (τυχαίο παράδειγμα) και το απεγκαταστήσεις χωρίς να σβήσεις τα DLC, αυτά υπάρχουν στο δίσκο, αλλά δεν τα βλέπεις. Με το που εγκαταστήσεις ξανά το παιχνίδι και τα DLC θα δεις πλαί στο game και τα saves σου.

More
31 Mar 2016 23:09 - 31 Mar 2016 23:28 #179058 by Grigoris
Παντελη μου φαινετε δεν διαβαζεις καθολου τα ποστ μου.
Οριστε και η απόδειξη:

fits79 wrote: Μου λετε συνεχως οτι θαβω το xbox one.
Για πειτε μου σας παρακαλω πολυ πως μπορω να κρατησω στη κονσολα οχι στο cloud ενα save ενος παιχνιδιου που εχω κανει uninstall?

Και αυτο γιατι πολυ απλα αν βρεθω καπου που δεν εχω ιντερνετ τι γινεται?

Πιστευω οτι η microsoft μπορει να ακυρωσε το always online που ειχε πει στη e3 2013 αλλα βλεπω πολλα καταλοιπα αυτου οπως το οτι δεν μπορω να εχω στο δισκο της κονσολας μου παιχνιδια που εχω κανει uninstall και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που κανει κατι τοσο χαλια η ms.

Και επανηρθα στο τοπικ γιατι μολις σμερα πηγα στο xbox one ενος φιλου και μου εκανε αυτην ακριβως την ερωτηση και δεν ηξερα τι να του απαντησω.

Για απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ που ακριβως βρισκω το save file ενος απεγκατεστημενου παιχνιδιου εκτος απο το cloud που και εκει για να το βρεις πρεπει να ξανα-εγκαταστησεις το παιχνιδι ετσι δεν ειναι?

Το εχω αναφερει παμπολες φορες οτι ναι το save file υπαρχει αλλα μονο στο cloud οχι στο τοπικο δισκο της κονσολας και αυτο αποδεικνύεται περίτρανα αν κανεις εγκατασταση ενα παιχνιδι που εχεις παιξει χωρις να ειναι η κονσολα συνδεδεμενη στο ιντερνετ για να κατεβασει το save file απο το cloud εκει θα δεις οτι ναι μεν θα εγκαταστηση το παιχνιδι αλλα δυστυχως χωρις το save file σου μιας και δεν θα εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.
Και εγω μιλαω για πληρη απεγκαταστηση του οποιοδηποτε παιχνιδιου & dlc του κυριως γιατι δεν εχεις χωρο στο δισκο και θελεις να εγκαταστησεις καποιο αλλο παιχνιδι.

Κατι που εχω αναφερει στα προηγουμενα ποστ μου που μαλλον δεν καθησες καν να διαβασεις.
Last edit: 31 Mar 2016 23:28 by Grigoris.

More
31 Mar 2016 23:37 #179064 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση, αν έχεις διάθεση για ειρωνία με εκφράσεις του τύπου "Κατι που εχω αναφερει στα προηγουμενα ποστ μου που μαλλον δεν καθησες καν να διαβασεις." περιττεύει να απαντήσω.

"Και εγω μιλαω για πληρη απεγκαταστηση του οποιοδηποτε παιχνιδιου & dlc του κυριως γιατι δεν εχεις χωρο στο δισκο και θελεις να εγκαταστησεις καποιο αλλο παιχνιδι.| - Σε πλήρη απεγκατάσταση δεν υπάρχει τίποτε. Δεν διαφωνώ, για την μερική υπάρχει η διαφωνία. Θα πάω να σβήσω ένα game offline και θα το εγκαταστήσω ξανά πάλι offline να δούμε τι θα γίνει. Θα κάνω την διαδικασία δύο φορές μια για game από τον σκληρό και μια από τον εξωτερικό να δούμε τι θα γίνει.

More
31 Mar 2016 23:45 - 31 Mar 2016 23:50 #179067 by Grigoris

Lordwinter wrote: Έχω την εντύπωση ότι κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση, αν έχεις διάθεση για ειρωνία με εκφράσεις του τύπου "Κατι που εχω αναφερει στα προηγουμενα ποστ μου που μαλλον δεν καθησες καν να διαβασεις." περιττεύει να απαντήσω.

"Και εγω μιλαω για πληρη απεγκαταστηση του οποιοδηποτε παιχνιδιου & dlc του κυριως γιατι δεν εχεις χωρο στο δισκο και θελεις να εγκαταστησεις καποιο αλλο παιχνιδι.| - Σε πλήρη απεγκατάσταση δεν υπάρχει τίποτε. Δεν διαφωνώ, για την μερική υπάρχει η διαφωνία. Θα πάω να σβήσω ένα game offline και θα το εγκαταστήσω ξανά πάλι offline να δούμε τι θα γίνει. Θα κάνω την διαδικασία δύο φορές μια για game από τον σκληρό και μια από τον εξωτερικό να δούμε τι θα γίνει.

Οσο αφορα την ειρωνια απαντησα ετσι γιατι σε 2-3 ποστ μου λεω ξεκαθαρα για απεγκατασταση του παιχνιδιου και εσυ μου λες να αφησω τα dlc του παιχνιδιου εγκατεστημενα για να μεινει στη κονσολα το save file κατι που δεν υφιστατε μιας και οταν λεμε απεγκατασταση παιχνιδιου εννοουμε οτι εχει σχεση με το παιχνιδι οχι ενα μερος του.

Για εσωτερικο δισκο το εχω ηδη κανει απεγκατεστησα ΠΛΗΡΩΣ ενα οποιοδηποτε παιχνιδι μα πληρως ετσι οχι μονο το παιχνιδι αλλα και τα dlc του εσβησε και τα save files και οταν το ξανα εγκατεστησα ofline παντα δυστυχως δεν ειχε το save file μεσα η κονσολα αλλα με το που η κονσολα συνδεθηκε στο ιντερνετ το κατεβασε αμεσα το save file απο το cloud.
Last edit: 31 Mar 2016 23:50 by Grigoris.

More
31 Mar 2016 23:59 #179071 by Παντελής Δασκαλέλος
Μόλις έφτιαξα ένα βίντεο το οποίο μπορείς να δεις κάνοντας κλικ εδώ. .

Όπως θα δεις λοιπόν εδώ το save εξακολουθεί να παραμένει στον σκληρό της κονσόλας και όχι στο cloud. Η απεγκατάσταση του The Wolf Among Us έγινε μέσω του Manage και σβήστηκε τότε μόνο το game. To save παρέμεινε.

More
01 Apr 2016 00:10 - 01 Apr 2016 00:12 #179072 by Grigoris
Το λινκ που εχεις βαλει δεν παιζει κανενα βιντεο.

Γιαττι δεν το ανεβαζεις στο youtube?
Last edit: 01 Apr 2016 00:12 by Grigoris.

More
More
01 Apr 2016 00:26 - 01 Apr 2016 00:31 #179078 by Grigoris
Τωρα φαινετε κανονικα.

Ελα ομως που:
Εχω κανει ακριβως το ιδιο και εμενα στο manage game που παω μετα δεν μου δειχνει κανενα save file του παιχνιδιου παρα μονο κατι σαν τη φωτο που ανεβασα σε προηγουμενο ποστ μου.

Και εισαι απολυτα σιγουρος οτι η κονσολα σου δεν ηταν online οταν εγκατεστησες το παιχνιδι?
Γιατι οταν το εγκατεστησες απο το 0% μεχρι και το 100% συνδεθηκες εστω και λιγο στο νετ τοτε ναι θα κατεβασε τα save files του παιχνιδιου και πλεον δεν θα χρειαζεται καθολου νετ για να παιξεις το παιχνιδι με τα save files σου.

Ειχες αποσυνδεθει σιγουρα εντελως απο το ιντερνετ πριν ξεκινησεις την εγκατασταση του παιχνιδιου?

Το ρωταω αυτο γιατι οταν εγκατεστησα εγω το οποιο παιχνιδι χωρις ιντερνετ τα save files δεν υπηρχαν πουθενα παρα μονο οταν συνδεθηκα στο νετ με τη κονσολα εστω και για 1 λεπτο που τοτε τα κατεβασε κανονικα και ολα καλα μετα ακομα και ofline να ημουνα.
Last edit: 01 Apr 2016 00:31 by Grigoris.

More
01 Apr 2016 00:34 #179081 by Παντελής Δασκαλέλος
Παραδόξως ούτε εμένα μου εμφανίζει το save μου στο manage game. Σου είπα και πριν όμως το ότι δεν φαίνεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Τα βήματα που ακολούθησα κατά γράμμα:
To παιχνίδι το τερμάτισα πέρυσι, τότε το έσβησα, χωρίς να σβήσω το save μου. Άνοιξα την κονσόλα τώρα, βγήκα offline, έβαλα το δισκάκι μέσα έκανα το installation και τράβηξα το βίντεο μετά.

Ναι είμαι 100% σίγουρος. Ήμουν offline καθόλη την διαδικασία.