- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
με προλαβες!Mystique wrote: Μονο η MS κανει διαφημιση στα προιοντα της?. Απ'οτι ξερω ολες οι εταιριες κατι κανουν για να σπρωξουν λιγο την αγορα προς ωφελος τους. Δεν ειναι αθεμιτο αυτο αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια παντα.
Εδω κανετε και οι δυο τεραστιο λαθος.Mystique wrote: Μονο η MS κανει διαφημιση στα προιοντα της?. Απ'οτι ξερω ολες οι εταιριες κατι κανουν για να σπρωξουν λιγο την αγορα προς ωφελος τους. Δεν ειναι αθεμιτο αυτο αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια παντα.
αυτο το κανει και η σονυ.fits79 wrote:
Εδω κανετε και οι δυο τεραστιο λαθος.Mystique wrote: Μονο η MS κανει διαφημιση στα προιοντα της?. Απ'οτι ξερω ολες οι εταιριες κατι κανουν για να σπρωξουν λιγο την αγορα προς ωφελος τους. Δεν ειναι αθεμιτο αυτο αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια παντα.
Αλλο να διαφημησεις κανονικα τα προιοντα σου σαν Microsoft(Ή σαν οποιαδηποτε Microsoft) και αλλο να βαζεις youtubers που "υποτιθεται(Οπως φαινεται)" ειναι αντικειμενικοί να εξυψωνουν τη μια κονσολα εναντι της αλλης αφου τους πληρωσεις πρωτα.
Αυτο λεγεται αθέμιτος ανταγωνισμος ξερεις και δεν ειναι καθολου σωστο.
Καταλαβατε τωρα που ειναι η διαφορα?
Οχι να μιλησεις αλλα με στοιχεια οτι δεχτηκαν youtubers πληρωμη για να ανεβασουν το ps4 εναντι του xbox one.aims wrote:
Αλλο να διαφημησεις κανονικα τα προιοντα σου σαν Microsoft(Ή σαν οποιαδηποτε Microsoft) και αλλο να βαζεις youtubers που "υποτιθεται(Οπως φαινεται)" ειναι αντικειμενικοί να εξυψωνουν τη μια κονσολα εναντι της αλλης αφου τους πληρωσεις πρωτα.
σε ολες τις χωρες..
μη με κανεις να μιλησω για Ελλαδα..
Δεν ειμαστε χαζοι φιλε...
fits79 wrote:
Οχι να μιλησεις αλλα με στοιχεια οτι δεχτηκαν youtubers πληρωμη για να ανεβασουν το ps4 εναντι του xbox one.aims wrote:
σε ολες τις χωρες..
μη με κανεις να μιλησω για Ελλαδα..
Δεν ειμαστε χαζοι φιλε...
H Ms το κανει αυτο και οπως φαινεται κατι τετοιο αποδειχτηκε και μιας και πειρα αδεια απο mod του forum μπορω να αναφερω και το λινκ .
Και αυτο οπως βλεπεις με αποδειξεις οχι απο καποιον τυχαιο που μπορει να λεει οτι θελει ετσι αλλα απο " US government's Federal Trade Commission" που πιστευω ειναι πολυ ποιο αξιοπιστο απο τον οποιοδηποτε τυχαρπαστο.
Για πες μου τωρα με αποδειξεις κατι παρομοιο που εκανε η sony για τις κονσολες τις.
fits79 wrote: Το οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να πει το οτιδηποτε δεν σημαιενει απολυτως τιποτα, μα απολυτως.
Σου ειπα και ποιο πριν αλλο να πω κατι εγω χωρις αποδειξεις και αλλο να το αναφερει αυτο μια υπηρεσια σαν την "US government's Federal Trade Commission" εχει τρελλη διαφορα.
Αν τωρα για εσενα ειτε πω κατι εγω, ειτε η "US government's Federal Trade Commission" ειναι το ιδιο δεν μπορω να κανω κατι γι' αυτο.
αποδειξεις εχουν αναφερει αλλοι.fits79 wrote: Απο τη στιγμη που λες κατι χωρις αποδειξεις να μου επιτρεψεις να μην πιστεψω τιποτα.
Στο ειπα ηδη 2 φορες και στο ξαναλεω αν εχεις αποδειξεις πεστες.
Το οτι μπορει να λες εσυ το οτιδηποτε και εγω κατι αλλο αλλο δεν μου λεει απολυτως τιποτα εμενα παρα απλα οτι ο καθε ενας λεει το κοντο και το μακρυ του αλλα αν καποια αρχη στη χωρα οπως "US government's Federal Trade Commission" αναφερει κατι με στοιχεια να μου επιτρεψεις να το πιστευω πολυ περισσοτερο απ' οτι αν απλα μου πει καποιος τυχαιος το οτιδηποτε χωρις στοιχεια.
Αφου δεν θελεις να αναφερεις τα στοιχεια που εσυ λες οτι εχεις δεν το συνεχιζω απο τη μεριά μου απλα δεν σε πισττευω και σου εξηγησα γιατι.