Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
16 Dec 2015 20:37 #173593 by Tony
Rocket League σε xbox one :΅
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2015 22:58 #173608 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Θα σου λεγα να αγνοησεις την τιμη και να το ρισκαρεις και να συνεχισεις την διαδικασια :unsure:

More
17 Dec 2015 16:29 #173659 by Παντελής Δασκαλέλος

mastrogas wrote: εχω τρίμηνη gold συνδρομή . κ το van helsing το ειχα κατεβάσει κανονικά.

κ αλλη μια ερώτηση , μου βγάζει πως ειναι free το max the curse of brotherhood αλλά μόλις πάω να το κατεβάσω δίνει την κανονική τιμή του 14,99 ...

Για να καταλάβω λοιπόν, έχεις μια ενεργή Gold συνδρομή (υποθέτω στο Ελληνικό marketplace), κατεβάζεις το Van Helsing κανονικά χωρίς να σου ζητήσει πιστωτική κάρτα, και τώρα πας να κατεβάσεις το Thief και σου ζητάει πιστωτική; Ενδεχομένως χρειάζονται κάποια στοιχεία απλά, εγώ όποτε κατεβάζω ένα δωρεάν game που έρχεται invoice στο mail μου με την συναλλαγή.
Όσο για το Max: The Curse of Brotherhood δεν μπορώ να σου απαντήσω μου το βγάζει στα free, αλλά επειδή το έχω ήδη στην κατοχή μου η μόνη επιλογή που μου βγάζει εμένα είναι το install.

More
18 Dec 2015 18:21 #173714 by Tony
Αν πάρω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για το controller του XO , τότε αυτές θα επαναφορτίζονται όταν συνδέω το controller Μέσω USB με το One?

More
18 Dec 2015 19:00 #173720 by Γιάννης Πετρόχειλος
Αν πάρεις το play & charge kit ναι, διαφορετικά όχι! Θα πρέπει να έχεις βάση για να φορτίζεις τις επαναφορτιζόμενες ξεχωριστά.

More
19 Dec 2015 09:12 #173752 by Βασίλης
Το πρώτο XBOX ONE CUP στο Λουτράκι

Σε μια ακόμα σημαντική ενέργεια προχωρούν οι Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες διοργανώνουν το πρώτο XBOX ONE CUP στο διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2015.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι Ακαδημίες 20 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004. Για το σκοπό αυτό οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο XBOX ONE CUP θα συγκεντρωθούν στο Λουτράκι και στις εγκαταστάσεις του SportCamp όπου θα γίνουν και οι αγώνες.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός καθώς ένας από τους στόχους των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η επαφή με άλλες ομάδες που έχουν τα ίδια πλάνα, τους ίδιους στόχους και σαφώς ανάλογη επιθυμία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να μάθουν τα παιδιά τι θα πει «ομάδα», να αρχίσουν να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας και της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα και με δεδομένο το εορταστικό των ημερών, θα υπάρξουν και ορισμένα happenings που θα συμβάλλουν στη διασκέδαση των παιδιών καθώς η XBOX θα έχει έξι κονσόλες της σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ώστε να υπάρξει κι ένα διαφορετικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών!

Επίσης, θα στηθεί και θα λειτουργήσει το PAOSHOP όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα γνήσια προϊόντα της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι στο Λουτράκι θα γραφεί η αρχή μιας σπουδαίας διοργάνωσης που θα γίνει θεσμός.
www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=43772

More
19 Dec 2015 11:55 #173754 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μπορείτε από εδώ να δείτε το Xbox Year In Review σας με ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
20 Dec 2015 17:19 #173796 by Myrmidon

snikefriend wrote: Αν πάρεις το play & charge kit ναι, διαφορετικά όχι! Θα πρέπει να έχεις βάση για να φορτίζεις τις επαναφορτιζόμενες ξεχωριστά.

Εγώ πάντως για τα δύο ασύρματα Xbox360 controllers βγάζω τις μπαταρίες από μέσα και τις φορτίζω και τις 4 σε κοινό φορτιστή για ΑΑ μέγεθος. Tο XboxOne τι τύπoυ μπαταρίες έχει;

More
20 Dec 2015 17:43 #173797 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το ίδιο λέμε, ο Tonyler ρώτησε αν φορτίζουν με USB την ώρα που παίζεις. Απότι ξέρω αυτό δε γίνεται, πρέπει να τις φορτίζεις ξεχωριστά όπως λες στη βάση τους! Ίδιες μπαταρίες παίρνουν τα controllers του One με του 360!
The following user(s) said Thank You: Myrmidon

More
24 Dec 2015 14:17 - 24 Dec 2015 14:24 #173964 by Tony

Σοβαρές συζητήσεις με το support Με του xbox για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων.
Attachments:
Last edit: 24 Dec 2015 14:24 by Tony.