- Thank you received: 2
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
geololj wrote: Edit: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, στο My Games and Apps δεν βλέπω την επιλογή Hide που υπήρχε πριν για να κρύψεις ότι δε θες να εμφανίζεται στα Ready to Install. Μάλλον είναι bug.
fits79 wrote: Επειδη καποιοι εδω ελεγαν οτι οταν ερθει το νεο xbox one dashboard update με τα windows 10 θα αλλαξουν πολλα προς το καλυτερο πως σας φανηκε τωρα που ηρθε αυτο το update to οτι η κονσολα αποκτησε περισσοτερα bugs και προβληματα απο αυτα που ειχε χωρις τα windows 10?
Ετσι γιατι καποιοι με κραζανε οταν ελεγα κρατατε μικρο καλαθι για τα ms updates και μου ελεγαν περιμενε και θα δεις τρελες διαφορες προς το καλυτερο.
Απ' οτι βλεπω εγω ομως μονο διαφορες προς το καλυτερο δεν ειδα και οχι μονο αυτο αλλα και σε πολλα ατομα η κονσολα κολλαει πολυ περισσοτερο απο πριν.
Να μερικα που βρηκα με μια πολυ προχειρη και γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ.
Μηπως και τωρα εχω αδικο και δεν ξερω τι λεω?
Δεν λεω μελλοντικα μετα απο αλλα τοσα dashboard updates θα φτιαξουν αλλα τι να το κανεις που μεχρι να τα φτιαξουν θα εχεις τη κονσολα κυριως για ομορφια και σε σημειο να γινεται επιπλο μιας και δεν θα μπορεις να παιζεις απροβληματιστα παιχνιδια, apps κ.τ.λ. στη κονσολα.
fits79 wrote: Δεν περιμενα τιποτα το διαφορετικο απο εσενα που βλεπεις το xbox one σαν την τελεια κονσολα.
Και το παραπληροφορο το γραφεις γιατι δεν καθησες καν να δεις τα λινκ που παραθετω και αναφερουν τα προβληματα που εχει ο κοσμος(Οχι μονο εγω) μετα το νεο dashboard update της κονσολας που για εσενα ειναι στανταρ οτι ολοι λενε ψεματα και μονο εσυ λες την αληθεια..