Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
11 Nov 2015 00:38 #170960 by Βασίλης

snikefriend wrote: Παιδιά, δεν ισχύει αυτό που λέτε. Η κονσόλα δε χαλάει από update, υπάρχει τρόπος hard reset και επαναφοράς. .

μπορεις φιλε να μας το γραψεις εδω για να το εχουμε ετσι προχειρο, για καθε ενδεχομενο?
The following user(s) said Thank You: Χριστίνα Χριστοδουλίδη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2015 00:42 - 11 Nov 2015 00:58 #170961 by Γιάννης Πετρόχειλος
To πρόβλημα που δεν αναγνώριζε το DVD δεν έχεις καθόλου δίκιο διότι δεν προερχόταν από το update. Πολλά Xbox 360 το είχαν αυτό το πρόβλημα και το δικό μου μαζί. Δεν είπα ότι το 360 δεν είχε προβλήματα, είπα ότι δεν έφταιγε το update. Για το άλλο εδώ .

Αν μιλάς για το "disc unreadable" και παράλληλα όλα τα saves corrupt ξέρω ότι αυτό γινόταν σε μονταρισμένες κονσόλες μόνο.

Από κει και πέρα, αν δεν ήταν η κονσόλα σου μεταχειρισμένη πάω πάσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφόσον δεν επηρεάζει μεγάλη μερίδα χρηστών. Φίλος μου έστειλε 4 φορές το PS3 για επισκευή λόγω υπερθέρμανσης και στο τέλος του έληξε η εγγύηση και το πέταξε, αυτό δε σημαίνει ότι γενικά το PS3 είχε προβλήματα υπερθέρμανσης.
Last edit: 11 Nov 2015 00:58 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
11 Nov 2015 01:31 - 11 Nov 2015 22:25 #170962 by Βασίλης

snikefriend wrote: To πρόβλημα που δεν αναγνώριζε το DVD δεν έχεις καθόλου δίκιο διότι δεν προερχόταν από το update. Πολλά Xbox 360 το είχαν αυτό το πρόβλημα και το δικό μου μαζί. Δεν είπα ότι το 360 δεν είχε προβλήματα, είπα ότι δεν έφταιγε το update. Για το άλλο εδώ .

Αν μιλάς για το "disc unreadable" και παράλληλα όλα τα saves corrupt ξέρω ότι αυτό γινόταν σε μονταρισμένες κονσόλες μόνο.

Από κει και πέρα, αν δεν ήταν η κονσόλα σου μεταχειρισμένη πάω πάσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφόσον δεν επηρεάζει μεγάλη μερίδα χρηστών. Φίλος μου έστειλε 4 φορές το PS3 για επισκευή λόγω υπερθέρμανσης και στο τέλος του έληξε η εγγύηση και το πέταξε, αυτό δε σημαίνει ότι γενικά το PS3 είχε προβλήματα υπερθέρμανσης.

Φιλε, μου εβγαζε αυτο ακριβως το σφαλμα "disc unreadable"! Ακριβως μετα απο update! Εκανε δηλαδη restart και μετα μου εβγαζε το σφαλμα!

ποτε δεν ειχα τσιπαρει κονσολα μου..

και εχω αγορασει 3-4 360 ακριβως γιατι ειχα ταλαιπωρηθει στελνοντας τα Γερμανια κλπ κλπ

Αν ψαξεις και στο google και στο youtube(στο γραφω γιατι εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για αυτα τα σφαλματα) θα δεις πολλους που ειχαν αναλογο προβλημα.Δεν εχω καθολου αδικο,ειμαι καθετος σε αυτο γιατι ειναι πραγματικοτητα,δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Το εχω βιωσει.

Y.Γ. Σε ευχαριστω πολυ για το Link!
Last edit: 11 Nov 2015 22:25 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
11 Nov 2015 13:52 - 11 Nov 2015 14:49 #170971 by Tony

fits79 wrote: Οταν εγω ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι για το υπερ-major december update καποιοι μου ελεγαν οτι θα αλλαξει ολοκληρη τη κονσολα.

Τελικα την αλλαξε στο να κολλαει περισσοτερες φορες απ' οτι πριν που και σε αυτο μερικοι δεν πιστευαν οτι συμβαινει κατι τετοιο και χρειαζεται η κονσολα να βγει απο το ρευμα και να ξαναμπει.

Σε Έλληνες YouTubers έχει κολλήσει το Xbox One παραπανω απο μια φορες. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω προσωπικό μήνυμα με το βίντεο και μετά να το σχολιάσει. Επειδή καποιοι μου ειπαν οτι λεω πραγματα χωρις να στεκουν απλα για να "θαψω" το xbox one λες και εμενα περιμενει το xbox one για να το θαψω.

Αλλα τελικα ειδατε που εχει ο καιρος γυρισματα και ακομα και εσεις οι ιδοιοι φοβαστε να κανετε το december update πριν το κανει καποιος αλλος για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα χαλασει η κονσολα σας.

Eσένα περιμέναμε να μας πεις ''κρατήστε μικρό καλάθι''.
Πολλά από αυτά που λες δε στέκουν. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Για το αν ο καιρός έχει γυρίσματα θα το δούμε αύριο στο update ( btw δεν έχουμε Δεκέμβριο) και στα 1-2 που θα ακολουθήσουν.
Το update είναι τεράστιο , λογικό είναι να έχουμε άγχος για το τι θα γίνει στην κονσόλα μετά το update!
Eδώ η sony έκανε update στο ps4 και μετά η κονσόλα δεν μπορούσε να διαβάσει blu-ray! Σε ένα Update που μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό το ''επιτυχημένο update'' της sony , λογικό είναι να υπάρξουν bugs και προβλήματα.
Last edit: 11 Nov 2015 14:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Nov 2015 17:07 #170981 by Βασίλης
Φιλε tonyler τον Δεκεμβριο δηλαδη θα βγει μεγαλυτερο update για το UI?η λαθος καταλαβα?

More
11 Nov 2015 17:54 - 11 Nov 2015 17:56 #170982 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote: Οταν εγω ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι για το υπερ-major december update καποιοι μου ελεγαν οτι θα αλλαξει ολοκληρη τη κονσολα.

Τελικα την αλλαξε στο να κολλαει περισσοτερες φορες απ' οτι πριν που και σε αυτο μερικοι δεν πιστευαν οτι συμβαινει κατι τετοιο και χρειαζεται η κονσολα να βγει απο το ρευμα και να ξαναμπει.

Σε Έλληνες YouTubers έχει κολλήσει το Xbox One παραπανω απο μια φορες. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω προσωπικό μήνυμα με το βίντεο και μετά να το σχολιάσει. Επειδή καποιοι μου ειπαν οτι λεω πραγματα χωρις να στεκουν απλα για να "θαψω" το xbox one λες και εμενα περιμενει το xbox one για να το θαψω.

Αλλα τελικα ειδατε που εχει ο καιρος γυρισματα και ακομα και εσεις οι ιδοιοι φοβαστε να κανετε το december update πριν το κανει καποιος αλλος για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα χαλασει η κονσολα σας.

Για το αν ο καιρός έχει γυρίσματα θα το δούμε αύριο στο update ( btw δεν έχουμε Δεκέμβριο) και στα 1-2 που θα ακολουθήσουν.
Το update είναι τεράστιο , λογικό είναι να έχουμε άγχος για το τι θα γίνει στην κονσόλα μετά το update!
Eδώ η sony έκανε update στο ps4 και μετά η κονσόλα δεν μπορούσε να διαβάσει blu-ray! Σε ένα Update που μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό το ''επιτυχημένο update'' της sony , λογικό είναι να υπάρξουν bugs και προβλήματα.

Στο φανταστικο σου κοσμο ισως να εβγαλε τετοιο update η sony για το ps4. Μηπως το μπερδευεις με καποια αποτυχημενα updates που ειχε βγαλει για το ps3?
Γιατι και η ms ειχε βγαλει αποτυχημενα updates για το xbox360.

Αλλα αφου εχεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στην ms γιατι δεν κανεις αμεσως το update που θα βγει και να μην περιμενεις να το κανουν καποιοι αλλοι πρωτα για να δεις αν ειναι ασφαλες να το κανεις?

Μηπως γιατι στην ουσια δεν εχεις εμπιστοσυνη ουτε στην ms για το οτι το update που θα βγαλει δεν θα προκαλει περισσοτερα προβλημα απ' οσα εχει ηδη η κονσολα.

Και να το πω για πολοστη φορα οτι καμια μα καμια μα καμια κονσολα δεν ειναι τελεια και χωρις προβληματα.
Last edit: 11 Nov 2015 17:56 by Grigoris.

More
11 Nov 2015 19:13 - 12 Nov 2015 17:58 #170985 by Δημήτρης Τσετσώνης
CronusMAX Plus για να χρησιμοποιείτε ολα τα χειριστήρια σας παντού ! Προσωπικα προτιμω τα Xbox controllers.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο

Εσείς θα το δοκιμάζατε ?
Last edit: 12 Nov 2015 17:58 by Γιώργος Λόλας.
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Λόλας

More
11 Nov 2015 20:26 #170987 by Tony

fits79 wrote:

tonyler wrote:

Στο φανταστικο σου κοσμο ισως να εβγαλε τετοιο update η sony για το ps4. Μηπως το μπερδευεις με καποια αποτυχημενα updates που ειχε βγαλει για το ps3?
Γιατι και η ms ειχε βγαλει αποτυχημενα updates για το xbox360.

Αλλα αφου εχεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στην ms γιατι δεν κανεις αμεσως το update που θα βγει και να μην περιμενεις να το κανουν καποιοι αλλοι πρωτα για να δεις αν ειναι ασφαλες να το κανεις?

Μηπως γιατι στην ουσια δεν εχεις εμπιστοσυνη ουτε στην ms για το οτι το update που θα βγαλει δεν θα προκαλει περισσοτερα προβλημα απ' οσα εχει ηδη η κονσολα.

Και να το πω για πολοστη φορα οτι καμια μα καμια μα καμια κονσολα δεν ειναι τελεια και χωρις προβληματα.

Ρε φιλε ποιος ειπε οτι το xbox η το ps4 ειναι τελειο?
Οχι για ps4 ηταν το update - υπηρξε σχετικη ενημερωση απο το ιδιο το gameworld.gr
Εδω ειχα εμπιστοσυνη στη sony , τη microsoft δε θα εμπιστευθω??? Απλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται(αν και δεν το κοβω να δημιουργει προβληματα το αυριανο update).Ποιο πολυ φοβο για πιθανη αποτυχια εχω.... Π.χ αν το UI δεν ειναι οντως γρηγοροτερο απο το παλιο.

More
11 Nov 2015 22:17 #170990 by Grigoris
Κι ομως δημιουργει οπως του οτι αργει περισσοτερο να φορτωσει τα παιχνιδια, αργει να κανει refresh status χρηστων, χανει καποια που εχεις κανει pin και πολλα αλλα.

Εν ολιγης οπως ακριβως τα περιμενα οτι θα δημιουργησει περισσοτερα προβληματα παρα θα λυσει.

Να περιμενετε επομενο update που θα διορθωσει καποια απο αυτα.

Αν δεν με πιστευεις ψαξε λιγο το νετ και αλλα φορουμ και θα δεις οτι το νεο dashboard update του xbox one δημιουργει πολλα bugs και προβληματα στη κονσολα που ισως πριν δεν ειχε σε τοσο μεγαλο βαθμο.

Ειπαμε ms ειναι αυτη και δεν κανει λαθοι στα updates της οπως αλλες εταιριες.

More
11 Nov 2015 23:07 #170992 by Παντελής Δασκαλέλος
Παιδιά εγώ έχω κάνει update σε δύο κονσόλες, το πρώτο πρόβλημα το εντόπισα σήμερα, καθώς πριν ξεκινήσω το streaming μου εμφάνιζε όλα τα Xbox One Games με ΟG, ενώ μου έγραφε κανονικά τα achievements. Κλείνοντας το streaming όμως και ξανακοιτώντας το πρόβλημα είχε διορθωθεί, κοινώς ήταν κάτι παροδικό. Προσωπικά προτιμώ το παλιό dashboard πάντως, γενικά είμαι από τους τύπους που αμα συνηθίσω κάτι η οποιαδήποτε αλλαγή αρχικά με ξενερώνει. Εδώ είχα φάει σκάλωμα όταν μίκρυναν τα tiles στα achievements τον περασμένο Φεβρουάριο.

Νομίζω οι όποιες αναφορές έγιναν σε προβλήματα στα προηγούμενα post δεν έχουν μεγάλο νόημα, καθώς αν σε κάποιον κάτσει στραβή είναι και λίγο θέμα τύχης. Πχ. το πρώτο μου Xbox 360 δεν έπαθε ποτέ τίποτα, ενώ τις προάλλες μου έβγαλε red dot of death το slim μοντέλο. Το PS3 μου από την άλλη είναι παροπλισμένο εδώ και δύο χρόνια με μηχανικό πρόβλημα στο disc slot και καμμένη κάρτα δικτύου. Παρόλα αυτά δεν μπήκα ποτέ στην φάση να φοβηθώ να κάνω update. To μόνο τεχνολογικό προιόν που μου χάλασε μετά από update ήταν ένα iPhone4S.
The following user(s) said Thank You: Βασίλης