Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
μπορεις φιλε να μας το γραψεις εδω για να το εχουμε ετσι προχειρο, για καθε ενδεχομενο?snikefriend wrote: Παιδιά, δεν ισχύει αυτό που λέτε. Η κονσόλα δε χαλάει από update, υπάρχει τρόπος hard reset και επαναφοράς. .
Please Log in or Create an account to join the conversation.
snikefriend wrote: To πρόβλημα που δεν αναγνώριζε το DVD δεν έχεις καθόλου δίκιο διότι δεν προερχόταν από το update. Πολλά Xbox 360 το είχαν αυτό το πρόβλημα και το δικό μου μαζί. Δεν είπα ότι το 360 δεν είχε προβλήματα, είπα ότι δεν έφταιγε το update. Για το άλλο εδώ .
Αν μιλάς για το "disc unreadable" και παράλληλα όλα τα saves corrupt ξέρω ότι αυτό γινόταν σε μονταρισμένες κονσόλες μόνο.
Από κει και πέρα, αν δεν ήταν η κονσόλα σου μεταχειρισμένη πάω πάσο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι εφόσον δεν επηρεάζει μεγάλη μερίδα χρηστών. Φίλος μου έστειλε 4 φορές το PS3 για επισκευή λόγω υπερθέρμανσης και στο τέλος του έληξε η εγγύηση και το πέταξε, αυτό δε σημαίνει ότι γενικά το PS3 είχε προβλήματα υπερθέρμανσης.
fits79 wrote: Οταν εγω ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι για το υπερ-major december update καποιοι μου ελεγαν οτι θα αλλαξει ολοκληρη τη κονσολα.
Τελικα την αλλαξε στο να κολλαει περισσοτερες φορες απ' οτι πριν που και σε αυτο μερικοι δεν πιστευαν οτι συμβαινει κατι τετοιο και χρειαζεται η κονσολα να βγει απο το ρευμα και να ξαναμπει.
Σε Έλληνες YouTubers έχει κολλήσει το Xbox One παραπανω απο μια φορες. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω προσωπικό μήνυμα με το βίντεο και μετά να το σχολιάσει. Επειδή καποιοι μου ειπαν οτι λεω πραγματα χωρις να στεκουν απλα για να "θαψω" το xbox one λες και εμενα περιμενει το xbox one για να το θαψω.
Αλλα τελικα ειδατε που εχει ο καιρος γυρισματα και ακομα και εσεις οι ιδοιοι φοβαστε να κανετε το december update πριν το κανει καποιος αλλος για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα χαλασει η κονσολα σας.
tonyler wrote:
fits79 wrote: Οταν εγω ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι για το υπερ-major december update καποιοι μου ελεγαν οτι θα αλλαξει ολοκληρη τη κονσολα.
Τελικα την αλλαξε στο να κολλαει περισσοτερες φορες απ' οτι πριν που και σε αυτο μερικοι δεν πιστευαν οτι συμβαινει κατι τετοιο και χρειαζεται η κονσολα να βγει απο το ρευμα και να ξαναμπει.
Σε Έλληνες YouTubers έχει κολλήσει το Xbox One παραπανω απο μια φορες. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω προσωπικό μήνυμα με το βίντεο και μετά να το σχολιάσει. Επειδή καποιοι μου ειπαν οτι λεω πραγματα χωρις να στεκουν απλα για να "θαψω" το xbox one λες και εμενα περιμενει το xbox one για να το θαψω.
Αλλα τελικα ειδατε που εχει ο καιρος γυρισματα και ακομα και εσεις οι ιδοιοι φοβαστε να κανετε το december update πριν το κανει καποιος αλλος για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα χαλασει η κονσολα σας.
Eσένα περιμέναμε να μας πεις ''κρατήστε μικρό καλάθι''.
Πολλά από αυτά που λες δε στέκουν. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Για το αν ο καιρός έχει γυρίσματα θα το δούμε αύριο στο update ( btw δεν έχουμε Δεκέμβριο) και στα 1-2 που θα ακολουθήσουν.
Το update είναι τεράστιο , λογικό είναι να έχουμε άγχος για το τι θα γίνει στην κονσόλα μετά το update!
Eδώ η sony έκανε update στο ps4 και μετά η κονσόλα δεν μπορούσε να διαβάσει blu-ray! Σε ένα Update που μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό το ''επιτυχημένο update'' της sony , λογικό είναι να υπάρξουν bugs και προβλήματα.
fits79 wrote:
tonyler wrote:
Eσένα περιμέναμε να μας πεις ''κρατήστε μικρό καλάθι''.
Πολλά από αυτά που λες δε στέκουν. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Για το αν ο καιρός έχει γυρίσματα θα το δούμε αύριο στο update ( btw δεν έχουμε Δεκέμβριο) και στα 1-2 που θα ακολουθήσουν.
Το update είναι τεράστιο , λογικό είναι να έχουμε άγχος για το τι θα γίνει στην κονσόλα μετά το update!
Eδώ η sony έκανε update στο ps4 και μετά η κονσόλα δεν μπορούσε να διαβάσει blu-ray! Σε ένα Update που μάλιστα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό το ''επιτυχημένο update'' της sony , λογικό είναι να υπάρξουν bugs και προβλήματα.
Στο φανταστικο σου κοσμο ισως να εβγαλε τετοιο update η sony για το ps4. Μηπως το μπερδευεις με καποια αποτυχημενα updates που ειχε βγαλει για το ps3?
Γιατι και η ms ειχε βγαλει αποτυχημενα updates για το xbox360.
Αλλα αφου εχεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στην ms γιατι δεν κανεις αμεσως το update που θα βγει και να μην περιμενεις να το κανουν καποιοι αλλοι πρωτα για να δεις αν ειναι ασφαλες να το κανεις?
Μηπως γιατι στην ουσια δεν εχεις εμπιστοσυνη ουτε στην ms για το οτι το update που θα βγαλει δεν θα προκαλει περισσοτερα προβλημα απ' οσα εχει ηδη η κονσολα.
Και να το πω για πολοστη φορα οτι καμια μα καμια μα καμια κονσολα δεν ειναι τελεια και χωρις προβληματα.