Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
26 Oct 2015 00:42 - 26 Oct 2015 00:55 #170185 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ο Frank O'Connor ξαναχτύπησε όμως, αδειάζοντας τον Greenberg και λέγοντας ότι «λέμε το ίδιο πράγμα» (σ.σ. εννοώντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για ανάπτυξη σε PC) ενώ εν τέλει, λόγω των πολλών σελίδων που έφτασαν να έχουν τα post στο HaloWaypoint και το NeoGAF δήλωσε «κάνετε τόση κουβέντα για κάτι το οποίο λέω εδώ και μια δεκαετία χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα.»

Προσωπική γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για τον πιο [mod removed] τύπο που έχει γνωρίσει η ιστορία του gaming. Όταν ένα studio δηλώνει «δεν έχουμε κάτι σίγουρο να ανακοινώσουμε προς το παρόν» είναι σαν να μας λέει ότι ήδη σχεδιάζεται απλά δεν μπορούν να το πουν επίσημα. Προφανώς ο τύπος κατάλαβε ότι 3 μέρες πριν το launch δε λέγονται αυτά, και πήγε να διορθώσει τη γκάφα ολκής (του αιώνα) που έκανε μασώντας τα λόγια του, κλασσική τακτική 343. Ο θίασος που λέγεται 343 Industries, μαζί με τους θιασάρχες Josh Holmes και Frank O'Connor μας ψυχαγωγεί καθημερινά εδώ και 3 μήνες, όσο και αν κάποιοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Τέλος, η head της 343, Bonnie Ross, μάλλον ξύπνησε από το λίθαργο που είχε πέσει τόσο καιρό με το MCC και μας ενημέρωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη με το Halo 5: Guardians . Ο νοών νοείτω.
Last edit: 26 Oct 2015 00:55 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2015 10:51 #170348 by Βασίλης
Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.
Το 2016 θα επικρατησει καθολικα το ΟΝΕ.
Οι πωλησεις του δεν θα ξεπερασουν φυσικα αυτες του Ps4 αλλα τις εντυπωσεις θα συνεχιζει να τις κερδιζει κατα κρατος...

More
29 Oct 2015 12:39 #170352 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;

More
29 Oct 2015 14:30 #170354 by Tony
Ρε παιδια ποιος νοιαστηκε για τις πωλησεις???Μονο η ms.
Απο τη στιγμη που εχει την καλυτερη κονσολα της 8ης γενιας μεχρι στιγμης , τοτε η λογικη λεει πως το xbox θα αρχησει να πουλαει καλυτερα.....
Αλλα και παλι , εμεις το μονο που πρεπει να κοιταμε ειναι η υποστηριξη της κονσολας απο την εταιρεια(μεχρι στιγμης την υπερ- υποστηριζει).
Το 2015 κυριαρχησε.
Το 2016 με backwards compatibility , gears of war 4 , quantum break και scalebound( και τα τρια AAA) , τι νομιζετε θα γινει?
Εγω προσωπικα εχω φαει τρελο hype με το sea of pirates.
Halo 5 , forza ,bc και η τεραστια γκαμα απο first party τιτλους που εχω για να επιλεξω ειναι η αποδειξη( για μενα) οτι το xbox one ειναι ΚΟΝΣΟΛΑΡΑ( κι ας λενε οι ανιδεοι οτι δεν υπαρχει λογος αγορας).

More
29 Oct 2015 14:40 - 29 Oct 2015 14:43 #170356 by Παντελής Δασκαλέλος

snikefriend wrote: Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;

Έχει από πέρσι το Νοέμβριο, οπότε λογικά θα υπάρξει ενημέρωση τον επόμενο μήνα. Πάντως εγώ δεν θυμάμαι στην προηγούμενη γενιά κονσόλων να γίνεται τόσος ντόρος με τις πωλήσεις, ούτε να υπάρχει κάθε μήνα ανακοίνωση για το πόσο πούλησε το PS3 ή το Xbox 360. Πολύ απλά η Sony παίρνει Α+ στο marketing και όλοι έχουν μπει στο παιχνίδι της.

Εγώ έχω μια άλλη απορία, την οποία μόνο ο Γιάννης μπορεί να μου την λύσει. Βλέπω εδώ και αρκετές μέρες ότι στο συγκεκριμένο forum topic υπάρχει μια συνεχή ανταλλαγή απόψεων και το χαίρομαι. Είχες δει ποτέ κάτι αντίστοιχο ως παλιότερος αναγνώστης στο topic του Xbox 360 το 2010 ή το 2011 πχ;
Last edit: 29 Oct 2015 14:43 by Παντελής Δασκαλέλος.

More
29 Oct 2015 15:20 - 29 Oct 2015 15:31 #170359 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καταρχάς κανείς δεν είπε ότι έχουν νόημα οι πωλήσεις. Αυτό το οποίο κάνει όμως εντύπωση είναι το γιατί η Microsoft αφήνει τη Sony να ανακοινώνει πωλήσεις και νούμερα και η ίδια να μην λέει κάτι. Τουλάχιστον για θέμα περιέργειας έπρεπε να είχε δώσει κάποια νούμερα, όχι κάθε μήνα αλλά κάθε 6μηνο πχ. Ναι και εγώ δεν θυμάμαι να είχε γίνει τόσος ντόρος, για την ακρίβεια το VS Topic είναι εδώ και μπορώ να πω ότι γίνονταν λιγότερος ντόρος ξεκάθαρα και δυστυχώς, η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν τα VS Topics. Δεν υπάρχει καλύτερη κονσόλα, και οι 2 αυτή τη στιγμή προσφέρουν αντίστοιχα πράγματα, από κει και πέρα είναι ξεκάθαρα το τι ταιριάζει στον καθένα. Κανείς δεν είπε ότι το PS4 δεν είναι καλή κονσόλα, η κάθε μια έχει τα συν και τα πλην της. Αυτά σε ότι αφορά το VS. Για την ανταλλαγή απόψεων που είπε ο Παντελής όχι, σίγουρα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά αυτό οφείλεται κιόλας στο ότι δεν υπήρχε καν ελληνικό live, δεν έβρισκες έυκολα gold, prepaid κλπ και πιστεύω η κοινότητα του Xbox ήταν λιγότερο συσπειρωμένη.

Εκτός αυτού, θα ήθελα με την ευκαιρία να θίξω 2 πράγματα, το πρώτο είναι ότι παρόλο που κατά γενική ομολογία το Xbox 360 ήταν συνολικά καλύτερο από το PS3 σε features, games κλπ, εν τούτοις, στο forum που παρέθεσα το PS3 έχει περισσότερες ψήφους. Αυτό θίγει άμεσα το θέμα που είχα θέσει, ότι δηλαδή δεν έχει νόημα να να μιλάμε και καλά ως αντικειμενικοί, αφού όλοι μας ανεξαιρέτως παραθέτουμε προσωπικές απόψεις. Δεν είδα κανέναν να αγοράζει Xbox 360 επειδή λέγανε οι πολλοί ότι είναι καλό, αντίθετα είδα να υποστηρίζουν και να αγοράζουν PS3. Άρα δεν υπάρχει νόημα για τα VS Topics. Τώρα το δεύτερο που ήθελα να πω είναι πάνω στα τωρινά, ότι το Xbox One για κάποιο λόγο, τρώει πολύ hate, βλέπουμε να γίνονται invades στυλ Dark Souls στα Topic του Xbox One με αφορμή διάφορα ζητήματα και δε μιλάω μόνο για το GameWorld αλλά και για άλλα μεγάλα gaming site, πράγμα το οποίο καθιστά όλα τα VS Topic αυτομάτως λιγότερο αντικειμενικά.

tonyler wrote: [...]Απο τη στιγμη που εχει την καλυτερη κονσολα της 8ης γενιας μεχρι στιγμης ,[...]
Το 2015 κυριαρχησε.

Says who?
Last edit: 29 Oct 2015 15:31 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
29 Oct 2015 16:00 #170360 by Tony

tonyler wrote: [...]Απο τη στιγμη που εχει την καλυτερη κονσολα της 8ης γενιας μεχρι στιγμης ,[...]
Το 2015 κυριαρχησε.

Says who?[/quote]

όλος ο κόσμος - τα fanboys

More
29 Oct 2015 20:50 - 30 Oct 2015 00:43 #170380 by Grigoris

aims wrote: Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.
Οι πωλησεις του δεν θα ξεπερασουν φυσικα αυτες του Ps4 αλλα τις εντυπωσεις θα συνεχιζει να τις κερδιζει κατα κρατος...

Δεν υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει το One.

Να ειστε ευχαριστημένοι αν φτασει στις 1-2 εκατομυρια πωλησεις διαφορα το xbox one το ps4.

snikefriend wrote: Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;

Μ' αρεσει που ρωτας.
Με τι μουτρα να αναφερει τις πωλησεις αφου και ο ιδιος ο phil spencer το παραδεχεται οτι δεν ειναι καν σκοπος τους να φτασουν της πωλησεις του ps4(Αυτες δεν φτανωνται πλεον)
Γι' αυτο ισως.
Last edit: 30 Oct 2015 00:43 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Oct 2015 20:56 #170381 by Tony

fits79 wrote:

aims wrote: Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.

Και μετα ξυπνησες.

Να ειστε ευχαριστημένοι αν φτασει στις 1-2 εκατομυρια πωλησεις διαφορα το xbox one το ps4.

Είμαστε ήδη ευχαριστημένοι που οι πωλήσεις του ps4 είναι διπλάσιες....
Δε μας νοιάζουν εμάς οι πωλήσεις!

More
29 Oct 2015 20:57 - 29 Oct 2015 21:00 #170382 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

Και μετα ξυπνησες.

Μ' αρεσει που ρωτας.
Με τι μουτρα να αναφερει τις πωλησεις αφου και ο ιδιος ο phil spencer το παραδεχεται οτι δεν ειναι καν σκοπος τους να φτασουν της πωλησεις του ps4(Αυτες δεν φτανωνται πλεον)
Γι' αυτο ισως.

Άμα θέλουμε να δούμε πωλήσεις και γραφικά και στα 2 νικάει το PC.
Last edit: 29 Oct 2015 21:00 by Γιάννης Πετρόχειλος.