Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έχει από πέρσι το Νοέμβριο, οπότε λογικά θα υπάρξει ενημέρωση τον επόμενο μήνα. Πάντως εγώ δεν θυμάμαι στην προηγούμενη γενιά κονσόλων να γίνεται τόσος ντόρος με τις πωλήσεις, ούτε να υπάρχει κάθε μήνα ανακοίνωση για το πόσο πούλησε το PS3 ή το Xbox 360. Πολύ απλά η Sony παίρνει Α+ στο marketing και όλοι έχουν μπει στο παιχνίδι της.snikefriend wrote: Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;
tonyler wrote: [...]Απο τη στιγμη που εχει την καλυτερη κονσολα της 8ης γενιας μεχρι στιγμης ,[...]
Το 2015 κυριαρχησε.
tonyler wrote: [...]Απο τη στιγμη που εχει την καλυτερη κονσολα της 8ης γενιας μεχρι στιγμης ,[...]
Το 2015 κυριαρχησε.
Δεν υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει το One.aims wrote: Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.
Το 2016 θα επικρατησει καθολικα το ΟΝΕ.
Οι πωλησεις του δεν θα ξεπερασουν φυσικα αυτες του Ps4 αλλα τις εντυπωσεις θα συνεχιζει να τις κερδιζει κατα κρατος...
Μ' αρεσει που ρωτας.snikefriend wrote: Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;
fits79 wrote:
Και μετα ξυπνησες.aims wrote: Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.
Οι πωλησεις του δεν θα ξεπερασουν φυσικα αυτες του Ps4 αλλα τις εντυπωσεις θα συνεχιζει να τις κερδιζει κατα κρατος...
Να ειστε ευχαριστημένοι αν φτασει στις 1-2 εκατομυρια πωλησεις διαφορα το xbox one το ps4.
fits79 wrote:
Και μετα ξυπνησες.aims wrote: Το γραφω τωρα που ολοι οι "ειδήμονες" λενε πως ο πολεμος των κονσολων ειναι τελειωμενος.
Να ειστε ευχαριστημένοι αν φτασει στις 1-2 εκατομυρια πωλησεις διαφορα το xbox one το ps4.
Μ' αρεσει που ρωτας.snikefriend wrote: Κοίτα, και εγώ με το Xbox One είμαι αλλά ας μη τα παραλέμε. Τα ίδια λέγαμε και για το 2015 και η Microsoft έχει κανένα χρόνο και να μας ενημερώσει για τις πωλήσεις της κονσόλας. Γιατί;
Με τι μουτρα να αναφερει τις πωλησεις αφου και ο ιδιος ο phil spencer το παραδεχεται οτι δεν ειναι καν σκοπος τους να φτασουν της πωλησεις του ps4(Αυτες δεν φτανωνται πλεον)
Γι' αυτο ισως.