Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
09 Sep 2015 00:12 #168552 by Tony
Επομένως δεν θα μπορέσω να κάνω γύφτινγκ με την ησυχία μου... :P...Να βάλω κάρτα με καμία παναγία λόγω του ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ώστε να αγοραστεί τίποτα από sites....Πιο πολύ για το crysis 3 το ήθελα για να τερματίσω το campaign ,μιας και τώρα με το τρελό κάψιμο στο halo,θέλω να θυμηθώ το πρώτο μου fps....Δεν πειράζει μωρε....θα το παιξω στο Ps3 ή θα το πάρω σε retail αυτή τη φορά για 360 για να το παίξω(τo crysis) μέσω Bc....
Σ'ευχαριστώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2015 01:15 #168559 by Γιάννης Πετρόχειλος
Νομίζω ότι υπερβάλλεις. Δεν έχει καταγραφεί ιστορικό κλοπής καρτών από τη Microsoft. Είναι αρκετά ασφαλές. Εκτός αυτού μπορείς να βάλεις την κάρτα, να κάνεις τη δωρεάν αγορά και μετά να τη βγάλεις! ;)

More
11 Sep 2015 16:56 #168674 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ξεκινάει σιγά σιγά το rollout των Windows 10 και του νέου Dashboard σε όσους Preview Members δηλώσουν ότι επιθυμούν να το δοκιμάσουν!

Σε ένα blog του ο Mike Ybarra μας ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα Windows 10 και ο νέος Dashboard του Xbox One καθώς και τις λεπτομέρειες στα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα για αυτό το update έχουμε:

- Ο νέος dashboard θα είναι κατά 50% γρηγορότερος από τον τωρινό.
- Backward Compatibility Xbox 360-Xbox One. Θα μπορούμε κανονικά να τραβήξουμε screenshots, clips να κάνουμε streaming τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Επίσης θα μπορούμε να παίξουμε multiplayer με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του 360.
- Νέος Guide για μεγαλύτερη ταχύτητα. Συγκεκριμένα θα μπορούμε να τον ενεργοποιήσουμε πατώντας δεξιά από το Home, ή με double-tap του Xbox Guide στο χειριστήριο και θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σχεδόν αμέσως σε Friends, Party, Settings, Notifications, Messages καθώς και στο Home.
- Community Section. Συγκεκριμένα εδώ θα βλέπουμε τι παίζει πιο πολύ ο κόσμος του Xbox Live, τι συζητήσεις γίνονται και θα μπορούμε να σχολιάζουμε και να συμμετέχουμε. (Social Network μέσα στο Xbox Live; ) Τέλος θα μπορούμε να δούμε τι παίζουν οι φίλοι μας στο ανασχεδιασμένο Activity Feed.
- Ανασχεδιασμένο OneGuide.
- Aνασχεδιασμένο Store.

Σχετικά με τον τρόπο διάθεσης έχουμε τα εξής:

- Θα διατίθεται αρχικά μόνο στους Preview Members που θα το επιλέξουν και μόνο εφόσον αυτοί ιστορικά έχουν καταθέσει Feedback στο παρελθόν και έχουν συμβάλλει στο να γίνει το Xbox καλύτερο. Θα διατίθενται σε κύματα σε όλο και πιο πολλούς.
- Αν επιλεχθεί κάποιος θα του αποστέλλεται invitation μέσω μηνύματος που θα λαμβάνει από το Xbox Live.
The following user(s) said Thank You: A

More
16 Sep 2015 12:44 #168824 by Βασίλης
Λετε επιτελους τωρα με τα win10,να διορθωθει το θεμα με τα installation ?

More
18 Sep 2015 12:47 #168887 by Marios Ntallaris
Update για το Windows 10 app, και σύντομα Xbox Beta app

Σήμερα κυκλοφορεί το update του Windows 10 app, ενώ αργότερα τον ίδιο μήνα η beta έκδοση του Xbox app.

Το update θα περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
Real-time Friends: Η λίστα των φίλων θα ανανεώνεται αυτόματα ανάλογα με το status (online/offline), των φίλων σας καθώς και ανάλογα με τα παιχνίδια που προσθέτουν στην συλλογή τους, συμπεριλαμβανομένων και όσον υποστηρίζουν party για online.
Real-time Activity Feed:Πλέον δεν θα χρειάζεται το refresh στο Activity Feed. Κρατήστε την εφαρμογή του Xbox ανοιχτή και το Activity Feed θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε καινούριο.
Game progress comparison: Οι χρήστες θα μπορούν να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με αυτές των φίλων τους. Πηγαίνοντας στα Achievements θα υπάρχει η επιλογή compare που θα επιτρέπει side-by-side σύγκριση της προόδου μέσα στο παιχνίδι (Achievements κ.α.) σε σχέση με τους φίλους σας.
Console text entry: Η εφαρμογή θα επιτρέπει την εισαγωγή κειμένου στην κονσόλα μέσω των Windows 10 και από οποιαδήποτε συσκευή είναι συμβατή με το λογισμικό της Microsoft ( keyboard, touch keypads κ.α.)

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο Window Store.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Sep 2015 22:08 #168909 by Tony
Παιδιά πόσα παιχνίδια πρόκειται να είναι διαθέσιμα με το backwards compatibility περίπου??Δε νομίζω όλη η βιβλιοθήκη του 360 να είναι backwards compatible με το one....Ρωτάω πιο πολυ για να ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες να δούμε crash στο one.

More
18 Sep 2015 22:44 #168910 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δείτε βίντεο από τον νέο Dashboard! Πιο γρήγορος και εύχρηστος από ποτέ!

tonyler wrote: Παιδιά πόσα παιχνίδια πρόκειται να είναι διαθέσιμα με το backwards compatibility περίπου??Δε νομίζω όλη η βιβλιοθήκη του 360 να είναι backwards compatible με το one....Ρωτάω πιο πολυ για να ξέρω αν υπάρχουν ελπίδες να δούμε crash στο one.

Δε θα σε βοηθήσει και πολύ η απάντησή μου, επισήμως αυτά υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή. Σίγουρα μπορείς να πατήσεις μια αναζήτηση στο Google και να βρεις κι άλλα αλλά αυτά είναι επισήμως, όλα τα άλλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή τη σελίδα θα μπορείς να δεις κάθε στιγμή ποια είναι τα backward compatible παιχνίδια αφού θα ανανεώνεται. Επίσης εδώ μπορείς να ψηφίσεις για το ποια θες να μπουν.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Sep 2015 23:25 #168912 by Tony
500 ψηφοι για crash ,100.000 για bo2 0.0
Wtf?Σιγουρα θα το δουμε στο xo( σε καμια 10αρια χρονια).

Σχετικα με το νεο dashboard:
Καλουλι φαινεται,αλλα το σημαντικοτερο ειναι να ειναι γρηγορο και να μην κολλαει...
Χαζομαρα που αλλαξαν το snap.

More
19 Sep 2015 03:30 #168916 by Grigoris
Και να φτασει τα install times του ps4 γιατι το xbox one ειναι τρομερα αργο σε install times.

More
19 Sep 2015 11:18 - 19 Sep 2015 11:26 #168919 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν άλλαξαν το snap! Τι εννοείς; Το έχει κανονικά! Και μάλιστα έχει πιο πολλές επιλογές!
Last edit: 19 Sep 2015 11:26 by Γιάννης Πετρόχειλος.