Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
fits79 wrote: Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα να σου πω οτι για να δει ενα δισκο σαν memory card για saves & games το xbox one πρεπει να τον φορμαρεις πρωτα απο το xbox one.
Οσο για το ποσο γρηγορος ειναι ενας δισκος δεν παιζει τοσο ρολο η κονσολα οσο σε τι rpm ειναι ο δισκος και απο καποια αλλα πραγματα.
Απο τη στιγμη ομως που τον δει η κονσολα και τον φορμαρεις απο τη κονσολα ο δισκος δουλευει μια χαρα στο xbox one σαν εξωτερικη memory card κατι σαν αυτο που συμβαινει και στο xbox 360.
Και για να χουμε καλο ρωτημα πες μου εναν δισκο που δοκιμασες να φορμαρεις απο το xbox one και δεν τον ειδε σωστα.
Δεν ειναι καλο να αερολογουμε γιατι χωρις χειροπιαστες αποδειξεις απλα μπερδευουμε το κοσμο χωρις λογο.
Απο τη στιγμη που ΣΕ ΕΣΕΝΑ δεν συμβαινει κατι τετοιο και διαβασες σε καποιο τυχαρπαστο site οτι και καλα καποιοι δισκοι δεν αναγνωριζωνται κ.τ.λ. δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.
Εννοειτε οτι ο δισκος που θα συνδεσεις σαν εξωτερικο στη κονσολα πρεπει να δουλευει χωρις προβληματα π.χ. bad sectors και εννοειτε με σωστο μετατροπεα απο sata σε usb ετσι.
Αν εχεις καποιο τυχαρπαστο κουτι της κακιας ωρας π.χ. turbo-x μην περιμενεις να σου δουλευει σωστα ο δισκος ετσι και αυτο οχι γιατι θα φταιει ο δισκος αλλα το κουτι που κανει τον οποιοδηποτε sata δισκο σε εξωτερικο usb δισκο.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μακρια απο turbo x ! μηχάνημα για την δουλεια πήραμε και χάλασαν οι δυο θηρες usb μπροστα μεσα στην εβδομάδα... δεν το πήγα να το φτιάξω ακομη, τσαντίστηκα γιατι ενω ξερω οτι τα πραγματα αυτης της μαρκας ειναι μαπα οτ φαδερ μου πηγε και πηρε ενα τετοιο. usb stick και επεκταση usb με πολλα ειχα παρει ποιο παλια και κάηκαν και τα δυο. μια οθονη και ενας υπολογιστης μου κρατησαν απο παλια αλα για τα περιφεριακα μονο κακα λογια εχω να πω.fits79 wrote: Οπως ακριβως το ειπες ΕΣΥ.
Γιατι εγω τις δυο φορες που ειχα παει να επιστρεψω κουτι και φλασακι ειχα στην ουρα αλλους 4-5 και απο αυτους οι 2 ειχαν μαντεψε....
Ναι turbo-x tablet & laptop.
Αποψη σου σου ειναι οτι τα turbo-x ειναι σκυλια ισως επειδη εισαι τυχερος και σου δουλευουν ακομα και μπαρβο σου.
Εγω και ενα καρο κοσμος που ειμαστε οι πλειοψηφια ομως θα σου πουμε οτι οτιδηποτε turbo-x μακρια και αγαπημενοι γιατι ειναι οτι χειροτερο ποιοτικα ετσι μα οτι χειροτερο.