Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
28 Aug 2015 22:10 #168186 by Κατερίνα Μαρίνου
Τα Turbo-X λαπτοπ και ταμπλετς ειναι μαυρα χαλια. Ουτε 1 χρονο δεν βγαζουν χωρις προβληματα. Τα desktop τα παλιοτερα ηταν αρκετα καλα (εχω ενα τετοιο 5 χρονια). Απο mouse turbo-x εχω ασχημες αναμνησεις. Usb στικακια δεν εχω δοκιμασει. Περιφερειακα κυριως παιρνω της Razer που ειναι αξιοπιστα αν και λιγο τσουχτερα. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2015 15:15 - 02 Sep 2015 15:25 #168346 by Grigoris
Αν εχεις gold συνδρομη στο ελληνικο σου gamertag και αποφασισεις να το αλλαξεις σε usa ή uk θα το χασεις?

Και κατι αλλο αν το γυρισεις σε αλλο region εκτος Ελλαδας θα εχεις προβλημα με τα dlc κ.τ.λ. γιατι πολυ παλιοτερα(Επι εποχης xbox360) που δεν υπηρχε xbox live στην Ελλαδα δεν μπορουσες να κατεβασεις τιποτα απο αλλη χωρα γιατι τσεκαρε την ip σου και την εβλεπε Ελληνικη και επρεπε να κανεις πατεντες η ip σου να φαινετε του region που ειχες δηλωσει το gamertag για να μπορεσεις να κατεβασεις κανονικα οποιοδηποτε dlc.

Αυτο ισχυει ακομα ή το αλλαξανε?
Last edit: 02 Sep 2015 15:25 by Grigoris.

More
02 Sep 2015 16:11 #168347 by Pankar94
Η κονσονα ειναι region free.Οποτε λογικα μπορεις να εχεις ολα τα dlc ανεξαρτητα απο το region σου.Τωρα για την συνδρομη,εχω αλλαξει την κονσολα region σε usa(και την ξαναπηγα Ελλαδα) και δεν χαθηκε η συνδρομη μου.

More
02 Sep 2015 22:16 #168366 by Grigoris
Οσο ειχες αλλαξει σε usa δοκιμασες να κατεβασεις καποιο dlc?

Αν ναι ειχες κανενα προβλημα στο κατεβασμα ή γενικοτερα στο παιχνιδι το οποιο ανοικε το dlc?

More
02 Sep 2015 22:48 #168367 by Γιάννης Πετρόχειλος
Στο Xbox One δεν υπάρχει κανένα θέμα σε ότι αφορά τη χώρα στην οποία βρίσκεσαι. Όλα τα παιχνίδια, όλα τα DLC είναι κανονικά διαθέσιμα. Στο 360 όμως ισχύουν περιορισμοί. Περισσότερα εδώ . Επειδή το ελληνικό marketplace στο 360 έχει πολύ λιγότερα πράγματα από τα ξένα, το πιο πιθανό είναι ότι αυτά που έχεις δε θα χαθούν διότι θα υπάρχουν και στη χώρα που θα αλλάξεις. Αν όμως από έξω έρθεις Ελλάδα ίσως χάσεις πράγματα. Σε κάθε περίπτωση βλέπεις τι γίνεται στο Marketplace που θες να πας από το web.

More
06 Sep 2015 10:44 #168422 by Βασίλης
αγορασα και εγω το ΟΝΕ..
πολυ ωραια κονσολα,δειχνει να αξιζει τα λεφτα της..
περιμενω να κατεβει το HALO(ελεος με τα digital games που εχουν τα bundles της ms)για να δοκιμασω κανα παιχνιδι...

More
06 Sep 2015 12:09 #168428 by Pankar94
Με γεια σου φιλε και καλοπαιχνιδο.Κανε με add να παιξουμε κανα halo multi.Pankar94 το gamertag μου.

More
06 Sep 2015 13:31 #168430 by Tony

aims wrote: αγορασα και εγω το ΟΝΕ..
πολυ ωραια κονσολα,δειχνει να αξιζει τα λεφτα της..
περιμενω να κατεβει το HALO(ελεος με τα digital games που εχουν τα bundles της ms)για να δοκιμασω κανα παιχνιδι...

Κανε με και μενα add : tonyler

More
06 Sep 2015 23:13 #168445 by Βασίλης
θα σας κανω φιλαρακια!!!

More
07 Sep 2015 11:19 #168456 by Βασίλης
Εγκαινιαζω τη κονσολα με Metro redux..
μιαμιση ωρα installation!!
με μολις 122mb update patch..
Απιστευτο κ ομως αληθινο..
Δοκιμασα να παω offline αλλα δεν προχωρουσε την εγκατασταση..δεν ξερω γιατι..
Κανω κατι λαθος?