Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
14 Oct 2015 23:48 #169712 by vasilis

Pankar94 wrote: Παιδιά έχω ένα περίεργο θέμα.Έχω βάλει το Xbox σε μια 40αρα led Samsung smart tv και κάποιες φορές το βάζω και σε μια 24αρα 1080p tv.Το θέμα μου είναι ότι όταν παίζω halo στην 40αρα δεν μπορώ να στοχευσω ακόμα και αν κατεβασω το sensitivity στο low.Όταν το βάζω όμως στην 24αρα τότε είναι λες και έγινα προ ξαφνικά.Ξέρετε τι παίζει ?Να σημειώσω ότι η κίνηση στην 40αρα είναι λίγο πιο ομαλη .

Μηπως εχει μεγαλο lag η 40αρα??
Το λέω γιατι και γω ειχα μια παλια lg και ειχε ΤΟ lag σε σχεσει με μια ποιο καινουρια 24αρα. Ακριβως αυτο που λες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2015 07:48 #169730 by Tony

nikolaidis_v wrote:

aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Πολυ αδικημενη κονσολα απο τα μεσα...
Εχουν γραφτει και ειπωθει εναντιον της,ασύλληπτες υπερβολες..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Τα ιδια ατομα που αγνοουν πως το 16 για παραδειγμα ερχεται το gears 4..

Σιγουρα το ui παιρνει βελτιωση,μπορει να γινει γρηγοροτερο κλπ..
Αλλα αυτα θα γινουν σιγουρα.

Για εμενα και ιδια τιμη να ειχε με Ps4,καλυτερη επιλογη τελικα το ΟΝΕ..

Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.

Ολοι οσοι εχουν ps4 νομιζουν οτι το xbox εχει γραφικα ps3.....υπερτερει το ps4,αλλα η αδιαφορα ειναι τοσο μικρη που ειναι αδιαφορη...
Ε τι να το κανω να εχω ενα μηχανημα ελαχιστα δυνατοτερο απο καποιο αλλο και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα να ειναι χειροτερο.

More
15 Oct 2015 09:59 - 15 Oct 2015 10:01 #169731 by Grigoris

aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..

Ολο αυτο το ντομινο το προκαλεσε η ιδια η εταιρια οταν πρωτοπαρουσιασε τη κονσολα στην e3 2013 με τις τοτε βλακειες που προσπαθησε να καθιερωση και τελικα οπως φανηκε στο χρονο δεν της βγηκε.
Καλα να παθει απο την μερια μου η Microsoft γιατι οταν εχεις καβαλησει ενα καλαμι και δεν λες να ξεκαβαλησεις και προτεινεις κουλαμαρες αυτα παθαινεις.
Εν' ολιγης για εμενα προσωπικα η Microsoft απλα αυτοκτονησε στην e3 2013 και απλα τα επομενα χρονια προσπαθησε να ανακαμψει κατι που πλεον ειναι ανεφικτο γιατι το ps4 εχει ξεφυγει απιστευτα σε πωλησεις σε τετοιο σημειο που ακομα και ο phil spencer το παραδεχεται .

Και κατι αλλο για να συγκρινεις λοιπον το xbox one με το ps4 υποθετω εχεις και ps4 ετσι δεν ειναι?
Γιατι αν δεν εχεις συγνωμη που στο λεω αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να κρινεις κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
Last edit: 15 Oct 2015 10:01 by Grigoris.

More
15 Oct 2015 10:06 - 15 Oct 2015 10:11 #169732 by Grigoris

tonyler wrote:

nikolaidis_v wrote:

Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.

Ολοι οσοι εχουν ps4 νομιζουν οτι το xbox εχει γραφικα ps3.....υπερτερει το ps4,αλλα η αδιαφορα ειναι τοσο μικρη που ειναι αδιαφορη...
Ε τι να το κανω να εχω ενα μηχανημα ελαχιστα δυνατοτερο απο καποιο αλλο και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα να ειναι χειροτερο.

Σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ το κανεις αυτο.
Στο εχω ξαναπει μην βαζεις λογια στο στομα ατομων που ποτε δεν ειπανε και σε προκαλω να μου πεις που ειπε καποιος αυτο που λες εσυ τωρα?

Και αν εχεις συνδεσει την οποια κονσολα σε μια 24-32 ιντσων τηλεοραση ναι οντως δεν θα δεις τρελες διαφορες σε ενα παιχνιδι που θα παιξεις στο ps4 & xbox one αλλα αν συνδεσεις τις ιδιες ακριβως κονσολες και παιχνιδι σε μια τηλεοραση ανω των 42 ιντσων πιστεψε με θα δεις διαφορες και οσο μεγαλυτερες ειναι οι ινστες της τηλεορασεις τοσο μεγαλυτερες θα ειναι και οι διαφορες.
Αυτο οσο και να θες να το ακυρωσεις τι να κανουμε ισχυει και με νουμερα γιατι αλλο το 900p/30fps και αλλο το 1080p/60fps ετσι και οπως προειπα οσο μεγαλυτερη η τηλεοραση τοσο μεγαλυτερες και οι διαφορες.
Και πιστεψε με μονο ελαχιστα δυνατοτερο δεν ειναι.
Και αν δεν το πιστευεις θα σε παραθεσω σε πληθωρα βιντεος και specs να δεις κατα ποσο δυνατοτερη κονσολα ειναι το ps4 εναντι του xbox one.
Και σε προκαλω για ακομα μια φορα να μου πεις ποια αλλα χαρακτηριστηκα ειναι χειροτερα στο ps4 εναντι του xbox one.

Και αν θελεις να συνεχισουμε αυτη την αντιπαραθεση τοτε ελα στο σωστο vs topic.
Αν και νομιζω σου εχω πει απειρες φορες και με επιχειρηματα γιατι το xbox one δεν παει καλα και θα συνεχισει να μην πηγαινει τοσο καλα οσο το ps4 κατι που δεν θελεις να πιστεψεις ουτε να δεις γιατι πολυ απλα φορα παρωπιδες που εχουν το ονομα xbox one.
Last edit: 15 Oct 2015 10:11 by Grigoris.

More
15 Oct 2015 10:31 - 15 Oct 2015 10:34 #169733 by Γιάννης Πετρόχειλος

tonyler wrote: Πώς απενεργοποιούμε το buzz από το controller του XO?
Σχετικά με το bc : θα υπάρχει multiplatform μεταξύ 360 τίτλων ανάμεσα στο one και το 360...δε θα υποστηρίζεται ανάμεσα σε ίδιους τίτλους one-360 (π.χ destiny στο xo-destiny στο 360) online?

Βεβαίως και θα υπάρχει, θα μπορείς να παίζεις με τους χρήστες που παίζουν το παιχνίδι στο 360. Εφόσον όμως το παιχνίδι έχει Xbox One Edition τότε όχι! Πχ (GTA V One-GTA V 360)
Last edit: 15 Oct 2015 10:34 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
16 Oct 2015 14:32 - 16 Oct 2015 14:45 #169782 by Μάρκος Ασκανιάν
Παιδιά ξεκίνησα τη trial έκδοση Gold στο One αλλά δε τη δέχτηκε στο 360. Και στα 2 έχω το ίδιο profile. Στο One μου κατέβασε κανονικά το Tomb Raider ενώ στο 360 δεν έχει δεχτεί καν ότι έχω trial.

Adododo!!!
Last edit: 16 Oct 2015 14:45 by Μάρκος Ασκανιάν.

More
16 Oct 2015 16:20 - 16 Oct 2015 16:27 #169788 by Παντελής Δασκαλέλος

Mr.Dododi wrote: Παιδιά ξεκίνησα τη trial έκδοση Gold στο One αλλά δε τη δέχτηκε στο 360. Και στα 2 έχω το ίδιο profile. Στο One μου κατέβασε κανονικά το Tomb Raider ενώ στο 360 δεν έχει δεχτεί καν ότι έχω trial.

Ενδεχομένως η trial αφορά μόνο τις υπηρεσίες του Xbox One. Locale υποθέτω ότι έχεις και στις δύο κονσόλες το ίδιο;

@fits79,nikolaidis_v: Ειλικρινά για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω την λογική του να γράφονται κατεβατά επειδή ένα άτομο είπε οτι είναι ευχαριστημένο από το Xbox One. Βγαίνει ο aims και λέει ότι είναι ευχαριστημένος από την κονσόλα και γράφετε τα δικά σας. Υπάρχει ωραιότατο forum topic για αντιπαραθέσεις PS4 vs Xbox One, όπου μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας.
Last edit: 16 Oct 2015 16:27 by Παντελής Δασκαλέλος.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
16 Oct 2015 17:46 #169793 by vasilis

Lordwinter wrote:

Mr.Dododi wrote: Παιδιά ξεκίνησα τη trial έκδοση Gold στο One αλλά δε τη δέχτηκε στο 360. Και στα 2 έχω το ίδιο profile. Στο One μου κατέβασε κανονικά το Tomb Raider ενώ στο 360 δεν έχει δεχτεί καν ότι έχω trial.

Ενδεχομένως η trial αφορά μόνο τις υπηρεσίες του Xbox One. Locale υποθέτω ότι έχεις και στις δύο κονσόλες το ίδιο;

@fits79,nikolaidis_v: Ειλικρινά για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω την λογική του να γράφονται κατεβατά επειδή ένα άτομο είπε οτι είναι ευχαριστημένο από το Xbox One. Βγαίνει ο aims και λέει ότι είναι ευχαριστημένος από την κονσόλα και γράφετε τα δικά σας. Υπάρχει ωραιότατο forum topic για αντιπαραθέσεις PS4 vs Xbox One, όπου μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας.

Βασικα νομιζα οτι ειναι το Vs θεμα στο οποιο εγραψα

More
16 Oct 2015 18:05 #169795 by Grigoris

Lordwinter wrote:

Και επειδη ο nikolaidis εγραψε εδω του απαντησα κι εγω εδω.
Εχεις δικιο τα vs πρεπει να πηγαινουν στο vs topic.

More
16 Oct 2015 19:26 #169800 by Παντελής Δασκαλέλος
Ευχαριστώ για την κατανόηση παιδιά, δεν έχω καμιά διάθεση να το παίξω τροχονόμος, απλά να μην βγαίνουμε εκτός topic.