- Thank you received: 3
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Μηπως εχει μεγαλο lag η 40αρα??Pankar94 wrote: Παιδιά έχω ένα περίεργο θέμα.Έχω βάλει το Xbox σε μια 40αρα led Samsung smart tv και κάποιες φορές το βάζω και σε μια 24αρα 1080p tv.Το θέμα μου είναι ότι όταν παίζω halo στην 40αρα δεν μπορώ να στοχευσω ακόμα και αν κατεβασω το sensitivity στο low.Όταν το βάζω όμως στην 24αρα τότε είναι λες και έγινα προ ξαφνικά.Ξέρετε τι παίζει ?Να σημειώσω ότι η κίνηση στην 40αρα είναι λίγο πιο ομαλη .
Please Log in or Create an account to join the conversation.
nikolaidis_v wrote:
aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Πολυ αδικημενη κονσολα απο τα μεσα...
Εχουν γραφτει και ειπωθει εναντιον της,ασύλληπτες υπερβολες..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Τα ιδια ατομα που αγνοουν πως το 16 για παραδειγμα ερχεται το gears 4..
Σιγουρα το ui παιρνει βελτιωση,μπορει να γινει γρηγοροτερο κλπ..
Αλλα αυτα θα γινουν σιγουρα.
Για εμενα και ιδια τιμη να ειχε με Ps4,καλυτερη επιλογη τελικα το ΟΝΕ..
Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.
Ολο αυτο το ντομινο το προκαλεσε η ιδια η εταιρια οταν πρωτοπαρουσιασε τη κονσολα στην e3 2013 με τις τοτε βλακειες που προσπαθησε να καθιερωση και τελικα οπως φανηκε στο χρονο δεν της βγηκε.aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ το κανεις αυτο.tonyler wrote:
nikolaidis_v wrote:
aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.
Ολοι οσοι εχουν ps4 νομιζουν οτι το xbox εχει γραφικα ps3.....υπερτερει το ps4,αλλα η αδιαφορα ειναι τοσο μικρη που ειναι αδιαφορη...
Ε τι να το κανω να εχω ενα μηχανημα ελαχιστα δυνατοτερο απο καποιο αλλο και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα να ειναι χειροτερο.
tonyler wrote: Πώς απενεργοποιούμε το buzz από το controller του XO?
Σχετικά με το bc : θα υπάρχει multiplatform μεταξύ 360 τίτλων ανάμεσα στο one και το 360...δε θα υποστηρίζεται ανάμεσα σε ίδιους τίτλους one-360 (π.χ destiny στο xo-destiny στο 360) online?
Ενδεχομένως η trial αφορά μόνο τις υπηρεσίες του Xbox One. Locale υποθέτω ότι έχεις και στις δύο κονσόλες το ίδιο;Mr.Dododi wrote: Παιδιά ξεκίνησα τη trial έκδοση Gold στο One αλλά δε τη δέχτηκε στο 360. Και στα 2 έχω το ίδιο profile. Στο One μου κατέβασε κανονικά το Tomb Raider ενώ στο 360 δεν έχει δεχτεί καν ότι έχω trial.
Βασικα νομιζα οτι ειναι το Vs θεμα στο οποιο εγραψαLordwinter wrote:
Ενδεχομένως η trial αφορά μόνο τις υπηρεσίες του Xbox One. Locale υποθέτω ότι έχεις και στις δύο κονσόλες το ίδιο;Mr.Dododi wrote: Παιδιά ξεκίνησα τη trial έκδοση Gold στο One αλλά δε τη δέχτηκε στο 360. Και στα 2 έχω το ίδιο profile. Στο One μου κατέβασε κανονικά το Tomb Raider ενώ στο 360 δεν έχει δεχτεί καν ότι έχω trial.
@fits79,nikolaidis_v: Ειλικρινά για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω την λογική του να γράφονται κατεβατά επειδή ένα άτομο είπε οτι είναι ευχαριστημένο από το Xbox One. Βγαίνει ο aims και λέει ότι είναι ευχαριστημένος από την κονσόλα και γράφετε τα δικά σας. Υπάρχει ωραιότατο forum topic για αντιπαραθέσεις PS4 vs Xbox One, όπου μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας.
Και επειδη ο nikolaidis εγραψε εδω του απαντησα κι εγω εδω.Lordwinter wrote:
@fits79,nikolaidis_v: Ειλικρινά για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνω την λογική του να γράφονται κατεβατά επειδή ένα άτομο είπε οτι είναι ευχαριστημένο από το Xbox One. Βγαίνει ο aims και λέει ότι είναι ευχαριστημένος από την κονσόλα και γράφετε τα δικά σας. Υπάρχει ωραιότατο forum topic για αντιπαραθέσεις PS4 vs Xbox One, όπου μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις σας.