Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
19 Sep 2015 14:33 #168926 by Tony

snikefriend wrote: Δεν άλλαξαν το snap! Τι εννοείς; Το έχει κανονικά! Και μάλιστα έχει πιο πολλές επιλογές!

Του άλλαξαν πλευρά και φαίνεται κάπως...προτιμούσα το παλιό που ήταν στα δεξιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2015 17:25 #168934 by Tony

snikefriend wrote: Custom είναι, του αλλάζεις πλευρά άμα θες!

Τότε είναι μια χαρά.
Το νέο dashboard θα γίνει διαθέσιμο με update για win10 και backwards compatibility?

More
20 Sep 2015 22:02 #168959 by Tony
Πώς απενεργοποιούμε το buzz από το controller του XO?
Σχετικά με το bc : θα υπάρχει multiplatform μεταξύ 360 τίτλων ανάμεσα στο one και το 360...δε θα υποστηρίζεται ανάμεσα σε ίδιους τίτλους one-360 (π.χ destiny στο xo-destiny στο 360) online?

More
21 Sep 2015 00:11 #168967 by Pankar94
Παιδιά έχω ένα περίεργο θέμα.Έχω βάλει το Xbox σε μια 40αρα led Samsung smart tv και κάποιες φορές το βάζω και σε μια 24αρα 1080p tv.Το θέμα μου είναι ότι όταν παίζω halo στην 40αρα δεν μπορώ να στοχευσω ακόμα και αν κατεβασω το sensitivity στο low.Όταν το βάζω όμως στην 24αρα τότε είναι λες και έγινα προ ξαφνικά.Ξέρετε τι παίζει ?Να σημειώσω ότι η κίνηση στην 40αρα είναι λίγο πιο ομαλη .

More
21 Sep 2015 03:44 #168968 by Γιώργος Λόλας

tonyler wrote: Πώς απενεργοποιούμε το buzz από το controller του XO?
Σχετικά με το bc : θα υπάρχει multiplatform μεταξύ 360 τίτλων ανάμεσα στο one και το 360...δε θα υποστηρίζεται ανάμεσα σε ίδιους τίτλους one-360 (π.χ destiny στο xo-destiny στο 360) online?

Μάλλον αναφέρεσαι στο cross platform που σου επιτρέπει να παίξεις στους ίδιους servers ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, δεν νομίζω να υπάρχει game που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο ανάμεσα στις δύο κονσόλες. Μέσω του BC πάντως, αν για παράδειγμα παίζεις online το X υποστηριζόμενο game στο Xbox One, θα μπορείς να συνδέεσαι και να παίζεις στους ίδιους servers με αυτούς που παίζουν το παιχνίδι μέσω του 360.

Πάντως, cross platform θα υπάρξει ανάμεσα στο One και τα Windows 10. Tα games που μου έρχονται τώρα στο μυαλό που θα το υποστηρίζουν αυτό, είναι τα Fable Legends και Gigantic.
The following user(s) said Thank You: Tony

More
21 Sep 2015 09:50 #168969 by A
σε κάθε game ξεχωριστά θα το απενεργοποιείς, θα δεις την επιλογή "vibration", βάλτο στο off

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Tony

More
14 Oct 2015 21:14 #169705 by Βασίλης
Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Πολυ αδικημενη κονσολα απο τα μεσα...
Εχουν γραφτει και ειπωθει εναντιον της,ασύλληπτες υπερβολες..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Τα ιδια ατομα που αγνοουν πως το 16 για παραδειγμα ερχεται το gears 4..

Σιγουρα το ui παιρνει βελτιωση,μπορει να γινει γρηγοροτερο κλπ..
Αλλα αυτα θα γινουν σιγουρα.

Για εμενα και ιδια τιμη να ειχε με Ps4,καλυτερη επιλογη τελικα το ΟΝΕ..
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος, panagiotis

More
14 Oct 2015 23:43 #169711 by vasilis

aims wrote: Μετα απο 2μηνο με την κονσολα θα πω πως οσα παιδια επεμεναν πως ειναι φοβερη αγορα,ειχαν δικιο..
Πολυ αδικημενη κονσολα απο τα μεσα...
Εχουν γραφτει και ειπωθει εναντιον της,ασύλληπτες υπερβολες..
Ακομα και τωρα,καποια ελληνικα site μιλανε για αποτυχημενη κονσολα,για console war που εχει κριθει κλπ..
Τα ιδια ατομα που αγνοουν πως το 16 για παραδειγμα ερχεται το gears 4..

Σιγουρα το ui παιρνει βελτιωση,μπορει να γινει γρηγοροτερο κλπ..
Αλλα αυτα θα γινουν σιγουρα.

Για εμενα και ιδια τιμη να ειχε με Ps4,καλυτερη επιλογη τελικα το ΟΝΕ..

Φιλε μου να ξες... στο Ps4 βλεπεις πραγματα οπου στο ΟΝΕ δε βλεπεις... στα γραφικα το play υπερτερεί, το χεριστηριο ειναι αυτο μετράει στο ΟΝΕ.