Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
19 Aug 2015 20:50 #167765 by Βασίλης

tonyler wrote:

aims wrote: σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις..
πραγματικα δυσκολη επιλογη..
το ΟΝΕ το θελω κυριως για Gears(η αγαπημενη μου σειρα) και Ηalo αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω στο ps4 τα Last of us και uncharted..
Γενικως παιζω fps,ποδοσφαιρακια και μπασκετακι..δηλαδη τα ιδια που εχουν κ οι 2 κονσολες..

Παιζεις fps??halo και titanfall απο exclusives.
Τα exclusives ειναι αυτα που θα σε κανουν να αγορασεις καποια απο τις δυο κονσολες.

Εχεις δικιο φιλε..
να σε ρωτησω,εαν γνωριζεις,λενε πως με dx12 τα γραφικα του ΟΝΕ θα ειναι 1080p..
Αυτο θα γινεται σε ολες τις κονσολες(πχ αν παρω το συγκεκριμενο bundle) η σε αναβαθμισμενα μοντελα που ΘΑ βγουν?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2015 21:17 - 19 Aug 2015 21:19 #167766 by Tony

aims wrote:

tonyler wrote:

aims wrote: σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις..
πραγματικα δυσκολη επιλογη..
το ΟΝΕ το θελω κυριως για Gears(η αγαπημενη μου σειρα) και Ηalo αλλα θα ηθελα να μπορω να παιξω στο ps4 τα Last of us και uncharted..
Γενικως παιζω fps,ποδοσφαιρακια και μπασκετακι..δηλαδη τα ιδια που εχουν κ οι 2 κονσολες..

Παιζεις fps??halo και titanfall απο exclusives.
Τα exclusives ειναι αυτα που θα σε κανουν να αγορασεις καποια απο τις δυο κονσολες.

Εχεις δικιο φιλε..
να σε ρωτησω,εαν γνωριζεις,λενε πως με dx12 τα γραφικα του ΟΝΕ θα ειναι 1080p..
Αυτο θα γινεται σε ολες τις κονσολες(πχ αν παρω το συγκεκριμενο bundle) η σε αναβαθμισμενα μοντελα που ΘΑ βγουν?

Δε θα τρεχουν σε 1080p ολα τα παιχνιδια.Για την ακριβεια μονο τα exclusives και αυτα που ειναι καλοφτιαγμενα απο τους third-party δημιουργους.Δηλαδη οπως ακριβως ειναι τωρα.Το directX12 ,οπως εχει αναφερει και ο ιδιος ο phil Spencer(o διευθυντης σε ο,τι προκειται για xbox), το directX12 δεν προκειται να αλλαξει τα γραφικα των παιχνιδιων στο xbox one.Απλα θα βοηθησει τους δημιουργους να φτιαξουν πιο ευκολα τα παιχνιδια και επομενως να επιμεληθουν περισσοτερο τα γραφικα.Το directX12 ,απ'οσα εχω διαβασει,θα μειωσει τα οποια framedrops στο xbox one(τα οποια ειναι ελαχιστα),θα χρησιμοποιει καλυτερα το hardware ,πιο γρηγορο dashboard.
Οπως καταλαβαινεις το directX12 θα κανει το xbox καλυτερο,αλλα σιγουρα δεν γινεται να κανει το παιχνιδι των 720p να τρεχει στα 1080p.
Σχετικα με το τελευταιο ερωτημα,δεν εχουν πει τιποτα,λογικα επειδη ειναι αυτονοητο, το directX12 θα ειναι για οολα τα xbox(Ones).
Last edit: 19 Aug 2015 21:19 by Tony.

More
19 Aug 2015 21:19 #167767 by Βασίλης
Σε ευχαριστω πολυ φιλε tonyler,ησουν πολυ κατατοπιστικος!!!

More
21 Aug 2015 00:56 - 21 Aug 2015 00:57 #167812 by Tony
Πρσπαθησα με το δικο μου και ενα αλλο προφιλ(στο ιδιο xbox)να τα συνδεσω online για halo.Ομως μου εβγαλε μηνυμα οτι το αλλο acc δεν εχει xbox live gold....Ε καλα,τωρα αυτο δεν ειναι χαζομαρα?Θα πρεπει δηλαδη να πληρωνουμε 100 ευρω το χρονο για να μπορουμε και οι δυο να παιζουμε online στο ιδιο xbox??Να υποθεσω πως ουτε τα παιχνιδια του gold δε θα ειναι διαθεσιμα στον αλλο χρηστη(τωρα δεν εχω ουτε εγω gold και δεν μπορω να το τεσταρω)......Στο ps3 θυμαμαι ενας να ειχε ps plus ειχαν και ολοι οι υπολοιποι χρηστες... :/
Last edit: 21 Aug 2015 00:57 by Tony.

More
21 Aug 2015 05:22 #167819 by Panagiotis
Πρέπει να τον βάλεις ως guest Για να παίξετε μαζί online.

More
21 Aug 2015 09:15 #167825 by Pankar94
Και στο ps4 το ίδιο είναι.Απλά στο ps3 δεν χρειαζόταν ps plus συνδρομή για να παίξεις online.

More
21 Aug 2015 11:57 #167829 by Tony

Pankar94 wrote: Και στο ps4 το ίδιο είναι.Απλά στο ps3 δεν χρειαζόταν ps plus συνδρομή για να παίξεις online.

Ναι αλλα στο ps3 μπορουσαν ολοι οι χρηστες να παιξουν τα παιχνιδια του plus.Αρκουσε να ειχε ο ενας plus.

More
21 Aug 2015 18:19 #167849 by Pankar94
Παιδιά να πάρω το λευκό xbox ή να περιμένω για την halo limited? Βέβαια το δεύτερο θα κάνει κάνα 100στάρι παραπάνω αλλά είναι και 1 tb.

More
21 Aug 2015 19:30 #167851 by Tony

Pankar94 wrote: Παιδιά να πάρω το λευκό xbox ή να περιμένω για την halo limited? Βέβαια το δεύτερο θα κάνει κάνα 100στάρι παραπάνω αλλά είναι και 1 tb.

Το λευκο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...με ενα skin τελειωσες.Αν θες κατι πιο σπανιο, ομορφο και συλλεκτικο προτεινω το XO του halo( αν βεβαια εχεις την οικονομικη δυνατοτητα).

More
21 Aug 2015 22:24 #167869 by Pankar94
Τελικά πήρα το πακέτο με τα assassin's. 300 ευρω τελευταίο κομμάτι. Πολύ καλή τιμή. Του βάζω και ένα skin Και γίνεται τούμπανο. Όποιος θέλει ας με κάνει add.Pankar94 το gamertag μου.