Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
02 Aug 2015 13:28 #166741 by Panagiotis

tonyler wrote: Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.

Και γιατί να μετανιώσεις? Μια χαρά είναι. Το είχα και το απολαυσα.Παρόλο που το έδωσα για ps4 το μηχάνημα είναι μια χαρά. Νομίζω αδικείται λίγο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2015 14:58 #166743 by Tony
Απο τη στιγμη που το ps4 ειναι κονσολα με χειροτερα exclusives ,τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι indies με servers για online για πεταμα και παρ`ολα αυτα εχει διπλασιες πωλησεις και βαλε θεωρω πως αδικειται πολυ περισσοτερο απο λιγο.

More
02 Aug 2015 15:04 #166744 by Panagiotis
Υπερβάσεις λίγο.exclusives έρχονται απλά το xbox Αυτή την στιγμή έχει περισσότερα. Το online Μια χαρά το βρίσκω. Σίγουρα του xbox ειναι κάπως καλύτερο αλλά και εκεί δεν ει,αι παράδεισος. Και στο xbox live είχα αρκετά προβλήματα με lagg κλπ.Πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι.

More
02 Aug 2015 15:24 - 02 Aug 2015 15:29 #166747 by Grigoris
tonyler σου απανταω στο vs topic γιατι εδω θα ειμαι oftopic και δεν θελω.
Last edit: 02 Aug 2015 15:29 by Grigoris.

More
04 Aug 2015 22:33 #166945 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της στην Gamescom, η Microsoft αποκάλυψε μια πλειάδα από indie games που θα διατεθούν τους προσεχείς μήνες στο Xbox One και Windows 10. Δύο από αυτά είναι το Cities:Skylines, το οποίο έχει κάνει θραύση στα PC, και το Ark: Survival Evolved, το οποίο βρίσκεται σε Early Access στο Steam από τον Ιούνιο. Δείτε videos για αυτά τα παιχνίδια όπως και άλλα στην σχετική είδηση , διαβάστε περισσότερα για τα indies του Xbox One και Windows 10 στο ίδιο άρθρο και ρίξτε μια ματιά στην press conference της Microsoft.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Aug 2015 22:19 #167014 by Tony
Παιδια σχετικα με τη φημη για keyboard και mkuse σε xbox,πειτε μου οτι αυτο δεν ειχε καμια σχεση με το chatpad... :/

More
06 Aug 2015 15:58 #167089 by Παντελής Δασκαλέλος

tonyler wrote: Παιδια σχετικα με τη φημη για keyboard και mkuse σε xbox,πειτε μου οτι αυτο δεν ειχε καμια σχεση με το chatpad... :/

Καμμία σχέση. Το επόμενο βήμα μετά το stream από το Xbox One στο PC είναι το αντίθετο και γι' αυτό ενδεχομένως θα δούμε τόσο keyboard, όσο και mouse.

More
06 Aug 2015 16:28 #167094 by Tony
Ok τρομερα νεα!!!Το chatpad δεν μου γεμιζει το ματι.

More
07 Aug 2015 16:22 - 07 Aug 2015 16:24 #167191 by Marios Ntallaris
Η Microsoft έδωσε πληροφορίες για το νέο user interface του Xbox One, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η εταιρία το παρουσίασε πρώτη φορά κατά την διάρκεια της E3, και πλέον το ξανά εμφάνισε στην Gamescom μέσω του Xbox Daily. Στο παρακάτω βίντεο βρίσκεται όλο το επεισόδιο που αφορά την ημέρα νούμερο 2 της Gamescom, το νέο UI παρουσιάζεται στο λεπτό 47.
Last edit: 07 Aug 2015 16:24 by Marios Ntallaris.

More
07 Aug 2015 17:17 #167199 by vasilis

Agent94 wrote:

tonyler wrote: Παιδια το xbox ειναι τρομερο μηχανημα κ δεν μετανοιωνω ουτε δευτερολεπτο π το πηρα.
Θα προτιμουσα το store nα ηταν πιο οργανωμενο.

Και γιατί να μετανιώσεις? Μια χαρά είναι. Το είχα και το απολαυσα.Παρόλο που το έδωσα για ps4 το μηχάνημα είναι μια χαρά. Νομίζω αδικείται λίγο.

Φιλε μου ποιο πιστευεις οτι ειναι καλητερο. εγω εχω το ps4 αλα σαν να με ψιλοχαλαει λιγο. εισουν περισοτερο ευχαριστημενος με το xbox1 η τωρα με το ps4?