Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
09 Jul 2015 13:47 - 10 Jul 2015 15:59 #164077 by Grigoris
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.

Ποτε δεν μιλησαμε για τα exlusives της καθε κονσολας καθοτι αυτα ειναι απολυτως λογικο να τρεχουν στη μεγιστη native αναλυση και δεν μπορεις να τα συγκρινεις με κατι αλλο αφου οπως λεει και η λεξη ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ στη καθε κονσολα.

Μιλησαμε για τια multi-platform games ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ EXCLUSIVES.

Κατι που ακομα και μεχρι σημερα ισχυει οτι στα περισσοτερα για να μην πω σε ολα και ειμαι απόλυτος η εκδοση του ps4 τρεχει σε μεγαλυτερη αναλυση και fps.

Εχει καπου τη δυνατοτητα να κανεις πληρες backup του συστηματος(Saves, installed games, settings κ.τ.λ.) σε εξωτερικο σκληρο δισκο για να μην χασεις τα δεδομενα αν αλλαξεις κονσολα ή να εχεις απλα καλου - κακου ενα backup του συστηματος.
Last edit: 10 Jul 2015 15:59 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2015 23:11 #165118 by Tony
Το κινεκτ αξιζει τα 100 ευρω για αγορα??

More
13 Jul 2015 23:20 #165120 by Grigoris
Προσωπικα δεν θα το ελεγα για 2 σημαντικους λογους.
01. Δεν εχει αρκετα παιχνιδια οπως και η κονσολα γενικοτερα δεν εχει
02. Ειναι μονο για casual gaming και οχι για hardcore gaming.

More
14 Jul 2015 15:55 - 19 Jul 2015 16:25 #165197 by Tony

fits79 wrote: Προσωπικα δεν θα το ελεγα για 2 σημαντικους λογους.
01. Δεν εχει αρκετα παιχνιδια οπως και η κονσολα γενικοτερα δεν εχει
02. Ειναι μονο για casual gaming και οχι για hardcore gaming.

Φαινεται ενδιαφερον ,αλλα για 100+ ευρω....πφφφφ
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με αυτη την κονσολα παρα πολυ.Ως κατοχος ps3,ps2,psx το βλεπω να αλλαζω σε xbox one.
Last edit: 19 Jul 2015 16:25 by Tony.

More
19 Jul 2015 22:18 #165681 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σε ότι αφορά το Kinect 2.0: Έχουν πολύ φάση οι φωνητικές εντολές και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ αν θες να κάνεις live streams. Πέραν αυτών τίποτα το ιδιαίτερο, δεν έχει πολλά games.

More
19 Jul 2015 22:53 #165686 by Tony
Ενας απο τους λογους που προτιμω xbox one απο ps4 ,τη microsoft απο τη sony (αν και οχι τοσο κρισιμος), ειναι ο ιδιος ο phil spencer

More
20 Jul 2015 00:04 #165695 by Grigoris

snikefriend wrote: Σε ότι αφορά το Kinect 2.0: Έχουν πολύ φάση οι φωνητικές εντολές και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ αν θες να κάνεις live streams. Πέραν αυτών τίποτα το ιδιαίτερο, δεν έχει πολλά games.

Φωνητικες εντολες ξερεις εχει και το ps4 χωρις να χρειαζεται να παρεις την καμερα του απλα συνδεωντας το μικροφωνο στο χειρηστηριο μπορεις ανετοτατα να εχεις φωνητικες εντολες.

More
20 Jul 2015 00:07 #165696 by Grigoris

tonyler wrote: Ενας απο τους λογους που προτιμω xbox one απο ps4 ,τη microsoft απο τη sony (αν και οχι τοσο κρισιμος), ειναι ο ιδιος ο phil spencer

Εγω ενα εχω να πω " Οσα δεν φτανει η αλεπου..."

Αν ηταν η ms που ηταν μπροστα στις παγκόσμιες πωλησεις εκει να δεις πως θα το διαφήμιζε και θα την ενοιαζε αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι ...

More
20 Jul 2015 07:24 #165705 by Tony

fits79 wrote:

tonyler wrote: Ενας απο τους λογους που προτιμω xbox one απο ps4 ,τη microsoft απο τη sony (αν και οχι τοσο κρισιμος), ειναι ο ιδιος ο phil spencer

Εγω ενα εχω να πω " Οσα δεν φτανει η αλεπου..."

Αν ηταν η ms που ηταν μπροστα στις παγκόσμιες πωλησεις εκει να δεις πως θα το διαφήμιζε και θα την ενοιαζε αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι ...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και ο ιδιος ειναι gamer.Δεν ειναι ενας δηθεν προεδραρας που κανει management παιζοντας με αρθμους.Απο τοτε που ανελαβε το xbox one,εβαλε κατω τη sony και της αλλαξε τα φωτα. Αντε μετα να αποδειξεις οτι το 75% των gamers που εχουν ps4 δεν ειναι fanboys.

More
20 Jul 2015 14:39 - 20 Jul 2015 14:56 #165740 by Grigoris
Σου απανταω στο σωστο vs τοπικ γιατι εδω ειμαστε οφ τοπικ ετσι.
Last edit: 20 Jul 2015 14:56 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Tony, Πιέρρος Φουστέρης