Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
21 Jul 2015 13:59 #165821 by Tony
Στα παιχνιδια online βρισκονται παικτες?Εννοω αν πρεπει να περιμενει κανεις αρκετη ωρα ωστε να βρει αντιπαλους/συμμαχους κλπ
Η μεγαλυτερη μου ανυσηχια ειναι αν το online ειναι νεκρο.
Το ξερω οτι αυτο εχει σχεση και με το παιχνιδι ,αλλα σε παιχνιδια οπως dying light,ac unity,titanfall,forza motosport 5,halo online ,gta V βρισκεις γρηγορα ατομα για να παιξεις?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2015 15:16 #165826 by Panagiotis
Φιλε εχω τα halo mcc,cod aw και destiny.Στο halo αρκετες φορες εκανε παρα πολυ ωρα για να βρει ατομα και στην τελικη το παρατουσα γιατι περιμενα κανα 10 λεπτο για να παιξω ενα ματς(και δεν εβρισκε).Στο cod τις περισσοτερες φορες εβρισκα γρηγορα αλλα αν επαιζες modes εκτος του team deathmatch,S&D,Domination,δεν υπηρχαν ατομα σχεδον ποτε.Και αν εβρισκε ειχα πολυ lagg.Τωρα στο destiny υπηρχαν πολυ λιγα ατομα.Οταν το επαιξα στο ps4 ο αριθμος των παικτων 3πλασιαστηκε, μην πω 4τραπλασιαστηκε.Το ιδιο και με το CoD.Δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα.Και για καποιο λογο στο CoD ειχα λιγοτερο lagg στο ps4 σε σχεση με το One.

More
21 Jul 2015 15:24 #165827 by Panagiotis

snowviliers wrote: Δίκιο έχεις!Και μιας και που αναφέραμε τα γραφικά,πλέον όλα τα παιχνίδια παίζουν στην ίδια ανάλυση και στις δύο κονσόλες!Επιπλέον, τα exclusives του xbox one παίζουν 1080p 60fps, ενώ του ps4 1080p 30fps.Οπότε βρείτε κάτι άλλο να πείτε κακό για το xbox one!!!

Φιλε ποιο παιχνιδι στο xbox τρεχει 1080p και 60 fps?Το remaster του halo(που το halo 2 δεν ειναι καν 1080p native) που ειναι remaster παλιων εκδοσεων?Επισης να σου θυμησω οτι ολα τα shooter ΠΡΕΠΕΙ να τρεχουν σε 60 fps και για αυτο το λογο γινεται μια απλοποιηση στα textures κλπ.Δεν υποστηριζω το ps4 αλλα μην λεμε και οτι να ναι.Καμια απο τις 2 κονσολες δεν εχει παιχνιδια που να τρεχουν 60 fps.Tα remaster δεν μετρανε.Ακομα και το halo 5 δυσκολα θα τρεχει σε 1080p και κλειδωμενα 60 fps.Το βλεπω στα 900p και 50-60 fps.

More
21 Jul 2015 16:22 - 21 Jul 2015 16:58 #165831 by Tony

Agent94 wrote: Φιλε εχω τα halo mcc,cod aw και destiny.Στο halo αρκετες φορες εκανε παρα πολυ ωρα για να βρει ατομα και στην τελικη το παρατουσα γιατι περιμενα κανα 10 λεπτο για να παιξω ενα ματς(και δεν εβρισκε).Στο cod τις περισσοτερες φορες εβρισκα γρηγορα αλλα αν επαιζες modes εκτος του team deathmatch,S&D,Domination,δεν υπηρχαν ατομα σχεδον ποτε.Και αν εβρισκε ειχα πολυ lagg.Τωρα στο destiny υπηρχαν πολυ λιγα ατομα.Οταν το επαιξα στο ps4 ο αριθμος των παικτων 3πλασιαστηκε, μην πω 4τραπλασιαστηκε.Το ιδιο και με το CoD.Δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα.Και για καποιο λογο στο CoD ειχα λιγοτερο lagg στο ps4 σε σχεση με το One.

Οταν λες laggαρε εννοεις γενικα το παιχνιδι και σε offlne???Γιατι αλλιως δεν εξηγειται...Το online του xbox ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο του ps4 λογω των καλυτερων και περισσοτερων servers που διαθετει.Μηπως φταει τo internet σου?

Βtw ,μπηκα σε livestreams απο xbox one gamers και ρωτησα αν παιζουν online αρκετα ατομα στο xbox online.Ευτυχως, ολοι μου ειπαν οτι πολλα ατομα παιζουν online.Λογικο ειναι στο ps4 να ειναι περισσοτερα.Βεβαια φαντασου πως εχω ps3 οπου παιζω cod bo2.Μονο team deathmtch παιζω.Οπως ειπες,σε modes εκτος αυτων που ανεφερες δεν παταει ψυχη!
Πιστευω μολις παρω xbox να βρω ατομα για να παιζουμε κανα game online,αν και τα 1α μου θα ειναι 100% offline(arkham knight,witcher 3).
Last edit: 21 Jul 2015 16:58 by Tony.

More
21 Jul 2015 17:19 #165836 by Panagiotis
Για το,online λέω.Στο ίδιο ρουτερ το έβαλα.Τεσπα. Τι να πω.

More
21 Jul 2015 18:44 - 21 Jul 2015 18:45 #165840 by Grigoris

snowviliers wrote: Δίκιο έχεις!Και μιας και που αναφέραμε τα γραφικά,πλέον όλα τα παιχνίδια παίζουν στην ίδια ανάλυση και στις δύο κονσόλες!Επιπλέον, τα exclusives του xbox one παίζουν 1080p 60fps, ενώ του ps4 1080p 30fps.Οπότε βρείτε κάτι άλλο να πείτε κακό για το xbox one!!!

Επειδη μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι native resolution/fps τρεχει το καθε παιχνιδι γιατι μαλλον εχεις μονο το xbox one και γι' αυτο εθελοτυφλείς ή λες οτι να 'ναι.

Δες λιγο εδω και πες μου ενα παιχνιδι που βγαινει και στις δυο κονσολες και εχει καλυτερη αναλυση και fps στο xbox one και οχι στο ps4.

Εννοειτε οτι τα αποκλειστικα παιχνιδια της καθε κονσολας θα ειναι σε 1080p και τα περισσοτερα σε 60fps.
Αυτο θα ελειπε αλλωστε να μην ητανε.
Last edit: 21 Jul 2015 18:45 by Grigoris.

More
21 Jul 2015 19:07 #165843 by Tony
Το ps4 εχει καλυερα γραφικα. Ωστοσο,εχω παρατηρησει οτι το xbox εχει λιγο καλυτερα χρωματα(??).Πραγματικα μου ειναι αρκετα δυσκολο να βρω τρελες διαφορες κατα τη διαρκεια του gameplay.
Προσωπικα ,τα γραφικα στις κονσολες με αφηνουν αδιαφορο.Το δηθεν ''next-gen'' μηχανημα το αγοραζω οχι για τα γραφικα ,αλλα για τα παιχνιδια που δεν κυκλοφορουν στην 7η γενια.
Το xbox one εχει πολλα framedrops??Επειδη εχω συνηθισει σε ps3 μπορειτε να μου πειτε αν το xbox εχει λιγοτερα η περισσοτερα(γενικα παντα,το ξερω οτι αυτο οφειλεται στο ποσο καλα ειναι γραμμενο ενα παιχνιδι).

More
21 Jul 2015 19:13 - 21 Jul 2015 19:14 #165845 by Grigoris
Στο ξαναεχω πει και δεν το καταλαβες τοτε αντε να στο πω ακομα μια φορα λοιπον.

Αν συγκρινεις ps4 με τις εργοστασιακες ρυθμίσεις τα χρωματα ισως ειναι λιγο ποιο φτωχα αφου δεν εχει ρυθμιστεί στα full range rgb color που ειναι και το σωστο.
Last edit: 21 Jul 2015 19:14 by Grigoris.

More
21 Jul 2015 20:04 #165849 by Tony
Μπορει να μην το προσεξα η να μη το θυμαμαι λογω των σχεδον αγνωστων για μενα ορων.

More
22 Jul 2015 05:23 #165910 by Grigoris
Και στο ξανα-λεω καθοτι κατοχος και των δυο κονσολων ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ πηγαινε σε καποιο καταστημα που τις εχουν να δουλευουν και παιξει το παιχνιδι που εχουν και δοκιμασε λιγο τα settings κ.τ.λ. και μετα αποφασισε ποια θα παρεις.