Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
24 Jun 2015 00:19 #163155 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Οχι μανο ειδα αρκετα βιντεος σχετικα με το backward compatibility στο youtube απο ατομα που ανοικουν στο preview program και οδηγο για το πως ακριβως δουλευει(Τουλαχιστον μεχρι τωρα) το ολο σκηνικο.

Μου φαινετε πολυ περιεργο που δεν ανοικει σε αυτο το προγραμμα ο Παντελης.

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο πως η Microsoft δεν έχει στείλει σε όλα τα μέσα όλων των χωρών πρόσβαση, ενώ κανονικά οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Ο Παντελής τελικά έχει πρόσβαση στο Preview program, άρα άκυρο αυτό που είπα. Απλά δεν την έχει πάρει από την Microsoft αλλά από Invite φίλου. Όταν θα έχει χρόνο θα γράψει κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2015 23:45 - 24 Jun 2015 23:45 #163189 by Grigoris
Αν και ειναι πολυ νωρις για να κανω την ερωτηση μιας και ακομα δεν το εχει δωσει επισημα σε ολους αλλα μονο σαν preview program η ms θα την κανω για να υπαρχει και οταν βγαλουν και στην επισιμη τελικη εκδοση dashboard την backward compatibility θα μου απαντησετε.

Λοιπον εχουμε και λεμε μιας και πλεον σε λιγους μηνες και επισημα για ολους θα μπορουμε να παιζουμε τα παιχνιδια του xbox360 στο xbox one θα μπροουμε να παιζουμε και με φιλους που παιζουν το ιδιο παιχνιδι στο xbox360 τους ή οχι?

Και θα μπορουμε να κανουμε party chat κ.τ.λ. με αυτους που εχουν xbox360 ή οχι οπως γινεται τωρα μεταξυ χρηστων xbox360 & xbox one?
Μονο γραπτο μυνημα μπορει να στειλει ο ενας(Xbox one user) στον αλλον(xbox 360 user).

Πιστευω αυτες ειναι δυο πολυ καλες ερωτήσεις να απαντηθουν δεν συμφωνειτε?
Last edit: 24 Jun 2015 23:45 by Grigoris.

More
25 Jun 2015 09:11 #163203 by Tony
Εγω παλι πιστευω οτι μονο τα games θα παιζεις αφου βαλεις το διασκακι(η τα αγορασεις ψηφιακα,το οποιο δε με χαλαει τοσο) χωρις online.
Δεν την εχω ικανη τη microsoft να ασχοληθει με cross-play
Βεβαια η ms εχει καλους servers(τουλαχιστον καλυτερους απο αυτους της sony) και θεωρω οτι θα ηταν τεραααστιο πλεονεκτημα το crossplay σε παιχνιδια xbox one-xbox 360....

Εχω μια ερωτηση γιατι ''ερευνω'' λιγο το ζητημα xbox one v ps4 και εκει που ειχα σιγουρο το ps4 μαθαινω κατι για backwards compability και κατι για επεκταση σε windows 10 και μου ακουστηκε καλο ,βεβαια δεν καταλαβα σε καμια περιπτωση τι σημαινει αυτο και γιατι συμβαινει(τι υποστηρζει,ποια τα θετικα κλπ)...Ξερει κανεις να που τι γινεται?

More
25 Jun 2015 13:00 #163211 by Grigoris
Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα.

Προς το παρον τουλαχιστον στο προγραμμα preview program της ms που ειναι κατι σαν beta της καθε dashboard αναβαθμησης δεν μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online γιατι τα save αποθηκευονται στο cloud και οχι στο δισκο της κονσολας σου.

Και για καποια αλλα πραγματα προς το παρον τουλαχιστον στο preview program δεν μπορεις να παιξεις καποιο xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online.

More
25 Jun 2015 13:20 - 25 Jun 2015 13:20 #163214 by Γιάννης Πετρόχειλος

tonyler wrote: Εγω παλι πιστευω οτι μονο τα games θα παιζεις αφου βαλεις το διασκακι(η τα αγορασεις ψηφιακα,το οποιο δε με χαλαει τοσο) χωρις online.
Δεν την εχω ικανη τη microsoft να ασχοληθει με cross-play
Βεβαια η ms εχει καλους servers(τουλαχιστον καλυτερους απο αυτους της sony) και θεωρω οτι θα ηταν τεραααστιο πλεονεκτημα το crossplay σε παιχνιδια xbox one-xbox 360....

Εχω μια ερωτηση γιατι ''ερευνω'' λιγο το ζητημα xbox one v ps4 και εκει που ειχα σιγουρο το ps4 μαθαινω κατι για backwards compability και κατι για επεκταση σε windows 10 και μου ακουστηκε καλο ,βεβαια δεν καταλαβα σε καμια περιπτωση τι σημαινει αυτο και γιατι συμβαινει(τι υποστηρζει,ποια τα θετικα κλπ)...Ξερει κανεις να που τι γινεται?

Θα υπάρχει cross play όσων έχουν One με αυτούς του 360. Δηλαδή αν παίζεις Halo: Reach στο One θα μπορείς να παίζεις παράλληλα με αυτούς που παίζουν στο 360. Σε ότι αφορά την επέκταση που λες για τα Windows 10 αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στις απορίες σου για να τις απαντήσουμε. Εν γένει θα μπορείς να κάνεις cross play Xbox One-Windows 10 σε όσα παιχνίδια το επιτρέπουν (πχ Fable) και γενικά streaming του Xbox One σε Windows 10 PC!
Last edit: 25 Jun 2015 13:20 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
26 Jun 2015 00:39 #163262 by Tony

fits79 wrote: Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα.

Προς το παρον τουλαχιστον στο προγραμμα preview program της ms που ειναι κατι σαν beta της καθε dashboard αναβαθμησης δεν μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online γιατι τα save αποθηκευονται στο cloud και οχι στο δισκο της κονσολας σου.

Και για καποια αλλα πραγματα προς το παρον τουλαχιστον στο preview program δεν μπορεις να παιξεις καποιο xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online.

Αυτο σημαινει πως πρεπει αναγκαστικα να εχει xbox live gold

More
27 Jun 2015 05:09 #163398 by aggelos oiko
Νομίζω ότι έχει δίκιο ο snikefriend δεν χρειάζεται να χεις xbox live gold

More
27 Jun 2015 09:41 #163408 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Η Microsoft εμένα προσωπικά με κέρδισε με το backwards compatibility και με όλο τους τίτλους που παρουσίασε στην Ε3. Τώρα το αν θα είναι always online λόγω cloud κτλ, δεν με απασχολεί καθόλου, ειδικά από την στιγμή που η Sony θα σε αναγκάζει να πληρώνεις για παιχνίδια που μπορεί να έχεις ήδη (PlayStation Now). Επίσης, τρομερή βελτίωση αποτελεί και το νέο dashboard του Xbox One το οποίο είναι απλό και γρήγορο, όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή.

More
27 Jun 2015 13:07 #163431 by Grigoris
Οντως δεν χρειαζεται να εχεις xbox live gold αλλα πρεπει να εισαι online για να παιξεις και να κανεις και save στο cloud καθε xbox360 παιχνιδι.

Παντα μιλαμε με το πως ειναι τωρα τα πραγματα στο preview program της ms ετσι.

Στη τελικη εκδοση που θα δωσουν σε ολους μπορει να αλλαξουν αυτα.