Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
fits79 wrote: Οχι μανο ειδα αρκετα βιντεος σχετικα με το backward compatibility στο youtube απο ατομα που ανοικουν στο preview program και οδηγο για το πως ακριβως δουλευει(Τουλαχιστον μεχρι τωρα) το ολο σκηνικο.
Μου φαινετε πολυ περιεργο που δεν ανοικει σε αυτο το προγραμμα ο Παντελης.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tonyler wrote: Εγω παλι πιστευω οτι μονο τα games θα παιζεις αφου βαλεις το διασκακι(η τα αγορασεις ψηφιακα,το οποιο δε με χαλαει τοσο) χωρις online.
Δεν την εχω ικανη τη microsoft να ασχοληθει με cross-play
Βεβαια η ms εχει καλους servers(τουλαχιστον καλυτερους απο αυτους της sony) και θεωρω οτι θα ηταν τεραααστιο πλεονεκτημα το crossplay σε παιχνιδια xbox one-xbox 360....
Εχω μια ερωτηση γιατι ''ερευνω'' λιγο το ζητημα xbox one v ps4 και εκει που ειχα σιγουρο το ps4 μαθαινω κατι για backwards compability και κατι για επεκταση σε windows 10 και μου ακουστηκε καλο ,βεβαια δεν καταλαβα σε καμια περιπτωση τι σημαινει αυτο και γιατι συμβαινει(τι υποστηρζει,ποια τα θετικα κλπ)...Ξερει κανεις να που τι γινεται?
Αυτο σημαινει πως πρεπει αναγκαστικα να εχει xbox live goldfits79 wrote: Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα.
Προς το παρον τουλαχιστον στο προγραμμα preview program της ms που ειναι κατι σαν beta της καθε dashboard αναβαθμησης δεν μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online γιατι τα save αποθηκευονται στο cloud και οχι στο δισκο της κονσολας σου.
Και για καποια αλλα πραγματα προς το παρον τουλαχιστον στο preview program δεν μπορεις να παιξεις καποιο xbox360 παιχνιδι στο xbox one αν δεν εισαι online.