Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Γενικά τα παιχνίδια και τα DLC είναι region free. Συν τις άλλοις, την δεδομένη χρονική στιγμή το Xbox One είναι μακράν η πιο friendly κονσόλα για χρήστες που επιθυμούν να μπουν σε διαφορετικά regions. Την μια στιγμή μπορεί να είσαι Ελλάδα, μετά αλλάζεις το locale της κονσόλας σε Αμερική κάνεις restart και είσαι έτοιμος. Όλα αυτά με το ίδιο Gamertag.fits79 wrote: Παιζει ρολο απο που εχεις αγορασει τη κονσολα οσο αφορα τα παιχνιδια και τα dlc's τους?
Εγω επειδη μαλλον θα μου φερουν μια κονσολα xbox one απο αμερικη ή ευρωπη θα εχω καποιο προβλημα με τα παιχνιδια ή τα dlc's τους και αν ναι τι πρεπει να κανω?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Εισαι σιγουρος οτι ακομα και τα dlc's του καθε παιχνιδιου ειναι region free?
Δηλαδη δεν παιζει ρολο τι region ειναι η κονσολα ή το gamertag σου θα μπορεις ανετα να παιζεις οποιοδηποτε παιχνιδι και τα dlc's του ακομα καιθ αν η κονσολα ειναι π.χ. ιαπωνικη και το gamertag σου ελληνικο?
Καλα και στο ps4 δεν ειναι δυκολα απλα πρεπει να φτιαξεις ενα profile για καθε χωρα και καθαρισες και με τα dlc's των παιχνιδιων γιατι και εκει τα ολα τα παιχνιδια ειναι region free οπως ηταν απο την πρωτη κονσολα της sony κατι που στις παλιοτερες κονσολες της ms δεν ισχυε κατι τετοιο.
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αν εχω ενα και μονο gamertag(Αυτο που εχω και στο xbox360) που ειναι ελληνικο δεν θα χρειαστει να φτιαξω κανενα αλλο gamertag ή profile για να παιζω τα παιχνιδια και τα dlc's ακομα και αν ειναι απο αλλη ηπειρο π.χ. ιαπωνια?Lordwinter wrote:
fits79 wrote: Εισαι σιγουρος οτι ακομα και τα dlc's του καθε παιχνιδιου ειναι region free?
Δηλαδη δεν παιζει ρολο τι region ειναι η κονσολα ή το gamertag σου θα μπορεις ανετα να παιζεις οποιοδηποτε παιχνιδι και τα dlc's του ακομα καιθ αν η κονσολα ειναι π.χ. ιαπωνικη και το gamertag σου ελληνικο?
Καλα και στο ps4 δεν ειναι δυκολα απλα πρεπει να φτιαξεις ενα profile για καθε χωρα και καθαρισες και με τα dlc's των παιχνιδιων γιατι και εκει τα ολα τα παιχνιδια ειναι region free οπως ηταν απο την πρωτη κονσολα της sony κατι που στις παλιοτερες κονσολες της ms δεν ισχυε κατι τετοιο.
Έχω αγορασμένα DLC από το ιρλανδικό store και δουλεύουν κανονικά όσο έχω το ελληνικό account, επίσης έχω αγορασμένα και εγκατεστημένα games που δεν υπάρχουν στο ελληνικό store και παίζουν κανονικά. Τουλάχιστον από την εμπειρία μου λοιπόν είμαι σίγουρος. Δεν έχω αγοράσει κάτι πάντως από Αμερική.
Στo PSN θες τρία τουλάχιστον ξεχωριστά accounts (ευρωπαικό, αμερικανικό, ιαπωνικό), εδώ με ένα Gamertag έχεις πρόσβαση σε όλα και αυτό γιατί το gamertag σου αντιστοιχεί στο microsoft account σου, ο οποίος σου επιτρέπει να έχεις όσα subaccounts θες για κάθε χώρα. Το μόνο που απαιτεί προσοχή είναι ότι αν βάλεις λεφτά στο ιρλανδικό πχ account αυτά θα υπάρχουν μόνο εκεί, και όχι σε όλα σου τα accounts.
Γιατί άμα θες πχ να αγοράσεις κάτι από το αμερικανικό account θα πρέπει να βάλεις το locale USA. Στην προκειμένη περίπτωση που μου αναφέρεις αν αγοράσεις ένα DLC από το αμερικανικό store και αυτό υπάρχει και στο ελληνικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Την αλλαγή του ocale την κάνεις μόνο όταν θες να μπεις στο store της εκάστοτε χώρας. Η διαδικασία αλλαγής του locale διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα (όσο κάνει restart η κονσόλα κοινώς). ΔΕΝ αλλάζεις το regiοn για να παίξεις παρά μόνο για να αγοράσεις κάτι.fits79 wrote: Μα για ποιο λογο να βαλω αλλη χωρα εκτος απο ελλαδα?
Το θεμα ειναι αν με ενα και μοναδικο gamertag που εχω δηλωσει ελλαδα απο το xbox360 να ΜΗΝ χρειαστει να αλλαξω κατι και να μπορω να παιζω οποιοδηποτε παιχνιδι και το dlc του χωρις καποιο προβλημα.
Στην ουσια η ms σου δημιουργει οσα sub accounts χρειαζεται ενω στη sony απλα δημιουργεις καθε αυτα primary accounts(Αν και μπορεις να δημιουργεις και sub accounts (Χωρις τα ιδια privileges με το primary account) και εκει ετσι)
Αν ειναι καθε φορα να πρεπει να αλλαζω region για να παιξω το dlc ενος αμερικανικου παιχνιδιου δεν εχει και τεραστια διαφορα απο το ps4 που απλα φτιαχνεις ενα μονιμο 2 ή 3 profile και καθαρισες δεν χρειαζεται μετα καθε φορα να κανεις αλλαγες για να παιξεις καποιο παιχνιδι.
Το κανεις μια φορα στην αρχη της δημιουργιας καθε profile και τελος αφου θα εχεις 3 primary acc και μια χαρα θα μπορεις να παιζεις τα παντα μα τα παντα απο ενα και μοναδικο profile αφου τα αλλα 2 θα ειναι primary acc στη κονσολα.
Τίποτα. Αν και δεν είναι τόσο φτωχό το ελληνικό store, απλά δεν έχει ακόμη προστεθεί όλο το content. Συγκεκριμένα λοίπουν games και dlc που βγήκαν πριν το ελληνικό launch, τα οποία όμως προστίθενται σιγά σιγά. Αυτά που έχω παρατηρήσει ότι λείπουν είναι το Strike Suit Zero, το Angry Birds και κάποια DLC του Ryse: Son of Rome, κι αυτά στην ουσία δεν λείπουν αλλά σε αναγκάζει να πάρεις το season pass.snikefriend wrote: Εννοείται πως είναι χρήσιμο να έχεις και ξένο account. Το ελληνικό Xbox Live είναι πολυ φτωχό σε σχέση με τα ξένα! Παντελή ευχαριστώ πολύ για το κολπάκι θα το δοκιμάσω αύριο!