Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
01. Απλα λεω την αποψη μου γιατι και στο τελος αυτης της γενειας να περασει μπροστα η ms με το xbox one να το κανει τι?Lordwinter wrote: 1)O συσχετισμός αφορά το σχόλιο σου "Αν περιμενουμε να κανουμε ταμειο οταν ληξει αυτη η γενεια κονσολων τοτε αστα να πανε το εχασε το παιχνιδι η ms προ πολλου." Σαν να λες ότι το έχει ήδη χάσει το παιχνίδι η MS από τώρα, ενώ έχουμε καραμπινάτο παράδειγμα με αυτό που συνέβη στο PS3 και στο Xbox 360.
2)Μάθε πρώτα τι χρήση έχουν οι cloud servers στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα αναφέρει όλα το αναλυτικό review μου και για το resolution επίσης που btw είναι 792, χωρίς να έχει και καμιά σημαντική διαφορά. Για το Titanfall εξαρχής η συμφωνία αφορούσε το πρώτο game, αν αμφισβητείς ότι είναι καλό παιχνίδι τότε μην παίξεις το 2 όταν βγει στο PS4.
Το Knack έχει 1080p και δεν μπορεί να διατηρήσει ένα σταθερό frame rate στα 60fps με καρτουνίστικα γραφικά PS3 και διακρίνεται τεχνικά μόνο στο κομμάτι των physics. Επίσης υπάρχουν όλα στο review , στο οποίο μάλιστα έχω δώσει πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία από το Metacritic. Για να καταλάβεις τι εστι αντικειμενικότητα και τι fanboyισμός.
Έλεος με την καραμέλα των 1080p σου ξαναείπα να googlάρεις το anisotropic filtering του PS4 και να δεις κάποια πράγματα. Δεν θες κανένα πρόβλημα, μείνε στην πλάνη σου.
www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=992156
Τώρα η Sony παραδέχθηκε το πρόβλημα www.gamepur.com/news/18623-ps4-anisotropic-filtering-issue-p...scovered-sony-dmc-ps4-pre.html και λέει ότι το έλυσε. Προφανώς κανένας πρόβατο δεν κατάλαβε ότι υπήρχε πρόβλημα καθώς τα μεγαλύτερα sites της βιομηχανίας τα έχουν κάνει γαργάρα όλα.
Το Assassin's Creed έχει το ίδιο resolution και στα δύο format και χειρότερο frame rate στο PS4 και πολύ περισσότερα προβλήματα μέχρι να βγουν τα πρώτα patches.
3)Έχουμε κάνει άπειρες φορές αυτή την συζήτηση. Όταν αναφέρει ένα παίδι σε προηγούμενο post ότι η κονσόλα είναι καλή και λες ότι 21 εκατομμύρια άτομα το αμφισβητούν τότε προφανώς δεν είσαι αντικειμενικός, αλλά απλα trollάρεις. Και εγώ αντιθέτως δεν θάβω καμμιά κονσόλα γιατί τις έχω στην κατοχή μου και τις δύο και βλέπω με τα μάτια μου τις διαφορές σε γραφικά.
Αυτό είναι πραγματικά το τελευταίο post στην συγκεκριμένη αντιπαράθεση από εμένα.
Το ίδιο ισχύει και για τα 21.000.000 που πήραν PS4 και για όσους πήραν Xbox One, άρα δεν έχει νόημα ποιο είναι καλύτερο γιατί πολύ απλά ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει συνηθίσει και λίγοι θα αλλάξουν απλούστατα γιατί πχ είδαν το Xbox να έχει +100 ευρώ και δε θέλανε να τα δώσουν. Στα λόγια μας έρχεσαι, άρα ας μη ξαναπούμε για πωλήσεις! Kαι επειδή ανέφερες πολλές φορές το IGN άρα υποθέτω ότι το εμπιστεύεσαι, εγώ προτιμάω αυτό το 900p από το 1080p.fits79 wrote: Παντως το οτι ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και ΔΕΝ προκειτε να την αλλαξει αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
.snikefriend wrote:
Το ίδιο ισχύει και για τα 21.000.000 που πήραν PS4 και για όσους πήραν Xbox One, άρα δεν έχει νόημα ποιο είναι καλύτερο γιατί πολύ απλά ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει συνηθίσει και λίγοι θα αλλάξουν απλούστατα γιατί πχ είδαν το Xbox να έχει +100 ευρώ και δε θέλανε να τα δώσουν. Στα λόγια μας έρχεσαι, άρα ας μη ξαναπούμε για πωλήσεις! Kαι επειδή ανέφερες πολλές φορές το IGN άρα υποθέτω ότι το εμπιστεύεσαι, εγώ προτιμάω αυτό το 900p από το 1080p.fits79 wrote: Παντως το οτι ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και ΔΕΝ προκειτε να την αλλαξει αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.