Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
27 May 2015 19:47 - 27 May 2015 20:03 #161815 by Grigoris
Καμια απολυτως σχεση.
ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ.
Και πως εκανες αυτη τη συσχετιση μονο εσυ το ξερεις.
Και οχι το ps3 δεν ειχε χασει τη παρτιδα μονο το 2008 - 2009 αλλα ΟΛΑ τα χρονια κυκλοφοριας του ητανε πισω σε σχεση με τις πωλησεις του xbox360 και μονο τα 2 τελευταια χρονια της προηγουμενης γενειας κονσολων το εφτασε και το περασε.
Εν ολιγης για 4-5 χρονια ηταν μπροστα το xbox360 και για 1-2 χρονια περασε το ps3.

Εγω απλα αναφερα τι εγινε στη προηγουμενη γενεια κονσολων ΔΕΝ το συγκρινα με τη τωρινη γενεια κονσολων.

Και μιας και αναφερες το αποκλειστικο titanfall 1 παιχνιδι για το xbox να σε παραθεσω για ακομα μια φορα εδω που παρολο που το παιχνιδι οπως λες εκμεταλευεται τους cloud servers και ειναι και αποκλειστικο μαντεψε ποια ειναι η native αναλυση του????
Ναι δεν ειναι 1080p(1920x1080) αλλα μαντεψε 762p.
Ακομα και το knack που για εμενα προσωπικα ειναι ενα αθλιο παιχνιδι μαντεψε τι native resolution εχει?
Ναι καλα μαντεψες 1080p και οχι 762p και ειναι απο τα πρωτα αποκλειστικα παιχνιδια που κυκλοφορησαν στο ps4 ετσι.

Τρομερη τεχνολογια και native resolution για εναν αποκλειστικο τιτλο που εκμεταλευεται και τους cloud servers.

Απο την αλλη παλι για δες λιγο τις native resolutions & fps των αποκλειστικων παιχνιδιων του ps4 σχεδον ολα ειναι σε 1080p/60fps.

Και μονο απο αυτο φαινετε για το ποια κονσολα ειναι δυνατοτερη σε hardware και οπως φαινετε μεχρι τωρα τουλαχιστον και στα παιχνιδια.

Τρανταχτο παραδειγμα ειναι το τελευταιο assassins creed unity που η ubisoft αρχικα ηθελε να βγαλει και τις δυο εκδοσεις κονσολων στα 720p για να ειναι το ιδιο και στις δυο και αυτο γιατι μια εξ' αυτων δεν μπορουσε να σηκωσει μεγαλητερη αναλυση και μαντεψε ποια ητανε αυτη??
Ναι το xbox one.
Και επειδη ο κοσμος την καραεκραξε και πολυ καλα εκανε την ubisoft γι' αυτο της το ατοπιμα το αναιρεσε και ΜΑΝΤΕΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε ποια απο της δυο κονσολες το παιχνιδι εχει μεγαλυτερη native resolution.
Και για να σε προλαβω περα τα ενα καρο προβληματα που ειχε το παιχνιδι σε ολα τα φορματ(pc, ps4, xbox one) δεν παυει να ειναι ενα παραδειγμα για το πως η καθε εκαστοτερε εταιρια κατασκευης παιχνιδιων κατασκευαζει παιχνιδια για την καθε κονσολα και το κατα ποσο η καθε κονσολα εχει τη δυναμη να βγαλει οτι θελει η καθε εταιρια.

Και οπως εσυ λες αφου το titanfall1 πηγε τοσο καλα στις κονσολες της ms γιατι δεν πηρανε σαν αποκλειστικο τιτλο και το titanfall2 και το αφησαν να γινει multiplatform και να κυκλφορησει και στο ps4?
Αν οπως λες ηταν τιτλος που εκανε κονσολες xbox one να πουλησουν τοτε η ms θα ειχε κανει τα αδυνατα-δυνατα για να παρει σαν αποκλειστικο τιτλο και το 2 μερος του παιχνιδιου.
Εχω μηπως αδικο και σε αυτο?

Οκ το δεχομαι οπως κι εσυ εχεις παραδεχτει οτι εισαι υπερμαχος της ms οσο αφορα τις κονσολες ενω εγω απο την αλλη δεν θα ελεγα οτι ειμαι τοσο υπερμαχος μιας εταιριας μιας και οπως ηδη εχω πει στη προηγουμενη γενεια κονσολων υποστηριζα το xbox360 ενω σε αυτην το ps4.
Αυτο μονο υπερμαχο μιας εταιριας δεν με κανει.

Και επειδη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ κανενας απο τους δυο μας να παραδεχτει το οτι ο αλλος εχει δικιο καθοτι και οι δυο ειμαστε υπερμαχοι(fans με τη καλη εννοια) μιας εταιριας θα προτεινα να το ληξουμε εδω γιατι δεν προκειτε να τελειωσουμε ποτε αυτη την αντιπαραθεση.
Last edit: 27 May 2015 20:03 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2015 22:36 - 27 May 2015 22:40 #161823 by Παντελής Δασκαλέλος
1)O συσχετισμός αφορά το σχόλιο σου "Αν περιμενουμε να κανουμε ταμειο οταν ληξει αυτη η γενεια κονσολων τοτε αστα να πανε το εχασε το παιχνιδι η ms προ πολλου." Σαν να λες ότι το έχει ήδη χάσει το παιχνίδι η MS από τώρα, ενώ έχουμε καραμπινάτο παράδειγμα με αυτό που συνέβη στο PS3 και στο Xbox 360.
2)Μάθε πρώτα τι χρήση έχουν οι cloud servers στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα αναφέρει όλα το αναλυτικό review μου και για το resolution επίσης που btw είναι 792, χωρίς να έχει και καμιά σημαντική διαφορά. Για το Titanfall εξαρχής η συμφωνία αφορούσε το πρώτο game, αν αμφισβητείς ότι είναι καλό παιχνίδι τότε μην παίξεις το 2 όταν βγει στο PS4.
Το Knack έχει 1080p και δεν μπορεί να διατηρήσει ένα σταθερό frame rate στα 60fps με καρτουνίστικα γραφικά PS3 και διακρίνεται τεχνικά μόνο στο κομμάτι των physics. Επίσης υπάρχουν όλα στο review , στο οποίο μάλιστα έχω δώσει πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία από το Metacritic. Για να καταλάβεις τι εστι αντικειμενικότητα και τι fanboyισμός.
Έλεος με την καραμέλα των 1080p σου ξαναείπα να googlάρεις το anisotropic filtering του PS4 και να δεις κάποια πράγματα. Δεν θες κανένα πρόβλημα, μείνε στην πλάνη σου.
www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=992156
Τώρα η Sony παραδέχθηκε το πρόβλημα www.gamepur.com/news/18623-ps4-anisotropic-filtering-issue-p...scovered-sony-dmc-ps4-pre.html και λέει ότι το έλυσε. Προφανώς κανένας πρόβατο δεν κατάλαβε ότι υπήρχε πρόβλημα καθώς τα μεγαλύτερα sites της βιομηχανίας τα έχουν κάνει γαργάρα όλα.
Το Assassin's Creed έχει το ίδιο resolution και στα δύο format και χειρότερο frame rate στο PS4 και πολύ περισσότερα προβλήματα μέχρι να βγουν τα πρώτα patches.
3)Έχουμε κάνει άπειρες φορές αυτή την συζήτηση. Όταν αναφέρει ένα παίδι σε προηγούμενο post ότι η κονσόλα είναι καλή και λες ότι 21 εκατομμύρια άτομα το αμφισβητούν τότε προφανώς δεν είσαι αντικειμενικός, αλλά απλα trollάρεις. Και εγώ αντιθέτως δεν θάβω καμμιά κονσόλα γιατί τις έχω στην κατοχή μου και τις δύο και βλέπω με τα μάτια μου τις διαφορές σε γραφικά.
Αυτό είναι πραγματικά το τελευταίο post στην συγκεκριμένη αντιπαράθεση από εμένα.
Last edit: 27 May 2015 22:40 by Παντελής Δασκαλέλος.
The following user(s) said Thank You: A

More
27 May 2015 22:51 #161824 by A
Πείτε ρε μάγκες στον φίλο ότι βρίσκεται σε φόρουμ με θέμα την κονσολα της ms, γιατί πολυ το αναλύει το PS και από αυτά που λεει ειναι μισα και ανεσωστα.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Παντελής Δασκαλέλος

More
28 May 2015 01:48 - 28 May 2015 03:29 #161845 by Grigoris

Lordwinter wrote: 1)O συσχετισμός αφορά το σχόλιο σου "Αν περιμενουμε να κανουμε ταμειο οταν ληξει αυτη η γενεια κονσολων τοτε αστα να πανε το εχασε το παιχνιδι η ms προ πολλου." Σαν να λες ότι το έχει ήδη χάσει το παιχνίδι η MS από τώρα, ενώ έχουμε καραμπινάτο παράδειγμα με αυτό που συνέβη στο PS3 και στο Xbox 360.
2)Μάθε πρώτα τι χρήση έχουν οι cloud servers στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τα αναφέρει όλα το αναλυτικό review μου και για το resolution επίσης που btw είναι 792, χωρίς να έχει και καμιά σημαντική διαφορά. Για το Titanfall εξαρχής η συμφωνία αφορούσε το πρώτο game, αν αμφισβητείς ότι είναι καλό παιχνίδι τότε μην παίξεις το 2 όταν βγει στο PS4.
Το Knack έχει 1080p και δεν μπορεί να διατηρήσει ένα σταθερό frame rate στα 60fps με καρτουνίστικα γραφικά PS3 και διακρίνεται τεχνικά μόνο στο κομμάτι των physics. Επίσης υπάρχουν όλα στο review , στο οποίο μάλιστα έχω δώσει πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία από το Metacritic. Για να καταλάβεις τι εστι αντικειμενικότητα και τι fanboyισμός.
Έλεος με την καραμέλα των 1080p σου ξαναείπα να googlάρεις το anisotropic filtering του PS4 και να δεις κάποια πράγματα. Δεν θες κανένα πρόβλημα, μείνε στην πλάνη σου.
www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=992156
Τώρα η Sony παραδέχθηκε το πρόβλημα www.gamepur.com/news/18623-ps4-anisotropic-filtering-issue-p...scovered-sony-dmc-ps4-pre.html και λέει ότι το έλυσε. Προφανώς κανένας πρόβατο δεν κατάλαβε ότι υπήρχε πρόβλημα καθώς τα μεγαλύτερα sites της βιομηχανίας τα έχουν κάνει γαργάρα όλα.
Το Assassin's Creed έχει το ίδιο resolution και στα δύο format και χειρότερο frame rate στο PS4 και πολύ περισσότερα προβλήματα μέχρι να βγουν τα πρώτα patches.
3)Έχουμε κάνει άπειρες φορές αυτή την συζήτηση. Όταν αναφέρει ένα παίδι σε προηγούμενο post ότι η κονσόλα είναι καλή και λες ότι 21 εκατομμύρια άτομα το αμφισβητούν τότε προφανώς δεν είσαι αντικειμενικός, αλλά απλα trollάρεις. Και εγώ αντιθέτως δεν θάβω καμμιά κονσόλα γιατί τις έχω στην κατοχή μου και τις δύο και βλέπω με τα μάτια μου τις διαφορές σε γραφικά.
Αυτό είναι πραγματικά το τελευταίο post στην συγκεκριμένη αντιπαράθεση από εμένα.

01. Απλα λεω την αποψη μου γιατι και στο τελος αυτης της γενειας να περασει μπροστα η ms με το xbox one να το κανει τι?
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η sony με το ps3 τωρα που περασε μπροστα απο το xbox 360 εχει σκιστει να κανει πωλησεις εεε?
02. Δες λιγο καλυτερα το λινκ με το site της ign που εχω πει απειρες φορες και θα δεις οτι τα fps του knack ειναι 30+ ΠΟΤΕ δεν αναφεραν οτι ειναι 60fps ετσι.

Οσο αφορα το anisotropic filtering που λες μπορει η sony να μην εχει αλλα πιστεψε με εχει παρομοια τεχνολογια που κανει ακριβως το ιδιο με αυτο που κανει το anisotropic filtering του xbox one.

Παντελη το ποσο αντικειμενικός εισαι κατα της sony και του ps4 το ξερει το φορουμ δεν θα στο πω εγω.

Εχουμε κολλησει οπως λες ολοι με την native resolution του καθε παιχνιδιου γιατι πλεον ΜΕΤΡΑΕΙ το τι βγαζει στην τηλεοραση το καθε παιχνιδι στην καθε κονσολα μιας και πλεον λιγο πολυ ολοι εχουμε full hd τηλεορασεις και οχι σαν πριν 5-7 χρονια που δεν ειχε τοσος πολυς κοσμος τοσο καλες τηλεορασεις και γι' αυτο δεν τους ενδιεφερε τοσο η native resolution του καθε παιχνιδιου αφου καλα - καλα δεν τις σηκωναν οι τηλεορασεις που ειχαν.
Αν και ακομα και τοτε παλι γινοταν πολυς ντορος με την native resolution του καθε παιχνιδιου και παντα ηταν ενα μεγαλο μετρο συγκρισεις αναμεσα σε δυο κονσολες.
Ναι ολες οι κονσολες ειχαν και ισως εχουν προβληματα, ειδικα οι νεες που εν καιρο φτιαχνονται με system updates.
Δηλαδη το xbox one ειναι τελειο και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ετσι?
Αν πιστευεις κατι τετοιο πες το μου για να σου πω μερικα προβληματα που ειχε το xbox one οταν κυκλοφορησε και μερικα απο αυτα ισως τα εχει και σημερα.

03. Το ποσο τρολλαρω ή οχι θα δειξει.
Παντως το οτι ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και ΔΕΝ προκειτε να την αλλαξει αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Last edit: 28 May 2015 03:29 by Grigoris.

More
28 May 2015 10:49 - 28 May 2015 10:57 #161861 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Παντως το οτι ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και ΔΕΝ προκειτε να την αλλαξει αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Το ίδιο ισχύει και για τα 21.000.000 που πήραν PS4 και για όσους πήραν Xbox One, άρα δεν έχει νόημα ποιο είναι καλύτερο γιατί πολύ απλά ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει συνηθίσει και λίγοι θα αλλάξουν απλούστατα γιατί πχ είδαν το Xbox να έχει +100 ευρώ και δε θέλανε να τα δώσουν. Στα λόγια μας έρχεσαι, άρα ας μη ξαναπούμε για πωλήσεις! Kαι επειδή ανέφερες πολλές φορές το IGN άρα υποθέτω ότι το εμπιστεύεσαι, εγώ προτιμάω αυτό το 900p από το 1080p.
Last edit: 28 May 2015 10:57 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
28 May 2015 13:09 - 28 May 2015 13:15 #161867 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Παντως το οτι ο καθε ενας μας εχει την αποψη του και ΔΕΝ προκειτε να την αλλαξει αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Το ίδιο ισχύει και για τα 21.000.000 που πήραν PS4 και για όσους πήραν Xbox One, άρα δεν έχει νόημα ποιο είναι καλύτερο γιατί πολύ απλά ο καθένας θα πάρει αυτό που έχει συνηθίσει και λίγοι θα αλλάξουν απλούστατα γιατί πχ είδαν το Xbox να έχει +100 ευρώ και δε θέλανε να τα δώσουν. Στα λόγια μας έρχεσαι, άρα ας μη ξαναπούμε για πωλήσεις! Kαι επειδή ανέφερες πολλές φορές το IGN άρα υποθέτω ότι το εμπιστεύεσαι, εγώ προτιμάω αυτό το 900p από το 1080p.

.
Αυτο που λες ισχυει αλλα το πρωτο καιρο που το xbox one ειχε 500 ευρω οχι μετα απο κατι μηνες που το πουλαγε και χωρις κινεκτ2 στα 400 ευρω γιατι ειδε οτι παει κατα διαολου σε πωλησεις.
Το οτι η ms εκανε απανωτα πολλες λαθος κινησεις με το λανσαρισμα της κονσολας δεν της φταιει κανενας.

Και οσο για βιντεακια μπορω να σου ανεβαζω κι εγω οσα θελεις ξερεις.
π.χ.:

Οπως και βιντεακια που συγκρινουν τις δυο κονσολες ποιο αναλυτικα
Last edit: 28 May 2015 13:15 by Grigoris.

More
28 May 2015 14:13 - 28 May 2015 14:16 #161868 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ναι, μπορείς να ανεβάζεις όσα θες μόνο που ανεβάζεις απο τον Alli-A ενώ εγώ από IGN, αλλά ακόμα και έτσι καλύτερα φαίνονται του Xbox, που ακόμα και να μη φαίνονται πάλι άκυρο είναι αυτό που λες! Σου έδειξα έστω και 1 παιχνίδι που τα 900p φαίνονται καλύτερα από τα 1080p οπότε καταλάβαμε ότι το να μετράμε πίξελ δεν έχει κανένα απολύτως νόημα! Επίσης το ότι έχει καλύτερα πιξελ (που δεν έχει) δε σημαίνει ότι είναι καλύτερη κονσόλα. Να τα χαίρονται τα 1080 στο CoD γιατί άλλα παιχνίδια δεν έχει το PS4. Το Xbox One πωλούταν 1 χρόνο ακριβώς στα 500 ευρώ. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε, όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Last edit: 28 May 2015 14:16 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
28 May 2015 16:18 #161878 by Grigoris
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι και το δευτερο βιντεο απο το " TechSmartt" δεν ειναι αξιοπιστο ετσι?

Καλα τωρα φαινετε ποιος ειναι fanboy και ποιος οχι.

Οσο για το ποιο φαινετε καλυτερο κ.τ.λ. εγω οτι παιχνιδι και να σου δειξω εσενα θα σου φαινετε καλυτερο στο xbox one αλλωστε φαινετε στο οτι εχεις μονο την κονσολα της ms και οχι και τη κονσολα της sony για να μπορεις να συγκρινεις απο μονος σου και οχι απο οποιοδηποτε youtube βιντεο.

Να ακομα ενα στοιχειο που φαινετε ποιος ειναι fanboy και ποιος οχι.

Λοιπον μονο σε ενα απο αυτα που ειπες συμφωνω στο οτι ειναι ανουσιο να το συνεχιζουμε γιατι δεν προκειτε να αλλαξει ο καθε ενας τι αποψη εχει για την καθε κονσολα/εταιρια.

More
15 Jun 2015 20:20 - 15 Jun 2015 21:43 #162679 by Παντελής Δασκαλέλος
Από το φθινόπωρο το Xbox One θα είναι backwards compatible με το Xbox 360. Αρχικά θα γίνουν διαθέσιμοι 100 τίτλοι και στην πορεία θα προστεθούν εκατοντάδες ακόμη.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ .
Last edit: 15 Jun 2015 21:43 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
15 Jun 2015 21:16 #162681 by Grigoris
Τι να της πω της ms κατο που επρεπε να ειναι στανταρ εδω και πολυ καιρο το προσφερουν σαν εξτρα και το πολυδιαφημηζουν...

Τι να πω αυτο ειναι πραγματικα η καταντια αυτης της γενειας κονσολων και δεν μιλαω μονο για τη ms ετσι αλλα γενικοτερα.

Τη συμβατοτητα στη προκατοχο της καθε εταιριας πρεπει να ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ και οχι να το προσφερουν σαν εξτρα....