Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
10 Nov 2015 21:16 #170947 by Tony
Εγω πιο πολυ ανησυχω επειδη μου φαινεται λιγο νωρις το update......
Λενε για bugs και σε ορισμενους χαλασε και η κονσολα(2 ατομα αν θυμαμαι καλα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2015 21:36 #170948 by Βασίλης
σοβαρα φιλε tonyler?χαλασε σε 2?
τοτε μηπως να μεναμε offline για να μην κατεβει μεχρι να διαβασουμε τις αποψεις οσων το εβαλαν?

More
10 Nov 2015 22:16 #170949 by Tony

aims wrote: σοβαρα φιλε tonyler?χαλασε σε 2?
τοτε μηπως να μεναμε offline για να μην κατεβει μεχρι να διαβασουμε τις αποψεις οσων το εβαλαν?

Εγώ αυτό θα κάνω πάντως. Δεν πρόκειται να συνδέσω online το xbox αν δεν δω πρώτα μόνο καλά λόγια για το update.

More
10 Nov 2015 22:25 #170950 by Βασίλης

tonyler wrote:

aims wrote: σοβαρα φιλε tonyler?χαλασε σε 2?

Εγώ αυτό θα κάνω πάντως. Δεν πρόκειται να συνδέσω online το xbox αν δεν δω πρώτα μόνο καλά λόγια για το update.

πως μπορω να το κανω κ εγω?
οταν μπαινω με βαζει αυτοματα.
μπορω αυτο να το αλλαξω κ να μην μπαινει αυτοματα στο ιντερνετ ή μολις το ξεκινησω να παω στα γρηγορα στις ρυθμισεις κ να παω offline?

More
10 Nov 2015 23:23 #170953 by Tony
Αν συνδέεται το xbox στο Internet Με καλώδιο , απλά βγάλε το καλώδιο.
Αν συνδέεται ασύρματα κλείσε το router , βάλε το xbox να λειτουργεί offline(από τα settings) και μετά ξανα άνοιξε το router.

More
10 Nov 2015 23:43 #170955 by Βασίλης

tonyler wrote: Αν συνδέεται το xbox στο Internet Με καλώδιο , απλά βγάλε το καλώδιο.
Αν συνδέεται ασύρματα κλείσε το router , βάλε το xbox να λειτουργεί offline(από τα settings) και μετά ξανα άνοιξε το router.

σε ευχαριστω πολυ φιλε..

παντως οποιος δεν φοβηθει και δοκιμασει το update του UI,Ας μας γραψει εδω μεσα τις πρωτες εντυπωσεις(και κυριως αν δουλευει οκ η κονσολα!!!) για να το τολμησουμε και εμεις B)

More
11 Nov 2015 00:18 - 11 Nov 2015 14:48 #170956 by Grigoris
Οταν εγω ελεγα να κρατατε μικρο καλαθι για το υπερ-major december update καποιοι μου ελεγαν οτι θα αλλαξει ολοκληρη τη κονσολα.

Τελικα την αλλαξε στο να κολλαει περισσοτερες φορες απ' οτι πριν που και σε αυτο μερικοι δεν πιστευαν οτι συμβαινει κατι τετοιο και χρειαζεται η κονσολα να βγει απο το ρευμα και να ξαναμπει.

Σε Έλληνες YouTubers έχει κολλήσει το Xbox One παραπανω απο μια φορες. Όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω προσωπικό μήνυμα με το βίντεο και μετά να το σχολιάσει. Επειδή καποιοι μου ειπαν οτι λεω πραγματα χωρις να στεκουν απλα για να "θαψω" το xbox one λες και εμενα περιμενει το xbox one για να το θαψω.

Αλλα τελικα ειδατε που εχει ο καιρος γυρισματα και ακομα και εσεις οι ιδοιοι φοβαστε να κανετε το december update πριν το κανει καποιος αλλος για να ειστε σιγουροι οτι δεν θα χαλασει η κονσολα σας.
Last edit: 11 Nov 2015 14:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Nov 2015 00:26 - 11 Nov 2015 00:30 #170957 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παιδιά, δεν ισχύει αυτό που λέτε. Η κονσόλα δε χαλάει από update, υπάρχει τρόπος hard reset και επαναφοράς. Επίσης μη κρίνετε pre-release software. Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλει η Microsoft μαζικό update που να χαλάει κονσόλες. Αυτό το έκανε μόνο η Sony αν θυμάστε με το 2.50 firmware αν θυμάμαι καλά. Αυτός είναι και ο λόγος του Preview Program.

Και για όσους βιαστούν να πουν ότι κολλάει κλπ. Το τελευταίο build των Windows 10 είχε ένα σωρό bugs και το 10240 που είναι το RTM είναι μια χαρά λειτουργικό στις περισσότερες περιπτώσεις. Άρα ποτέ δε κρίνουμε pre-release software.
Last edit: 11 Nov 2015 00:30 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
11 Nov 2015 00:29 #170958 by Grigoris
Καλα μην ορκιζεσαι κιολας ετσι.

Δες λιγο ενα παραδειγμα για το xbox360 που μετα απο update χαλασε η κονσολα.

More
11 Nov 2015 00:37 #170959 by Βασίλης
φιλαρακια,με τον φιλο fits79 διαφωνω σε πολλα στoν console war αλλα εδω εχει δικιο..
πραγματικα εμενα μου ειχε χαλασει παραπανω απο μια φορα το 360 μετα απο update!
δεν αναγνωριζε καν το dvd!!δεν επαιζε παιχνιδια!τους το εστελνες Γερμανια!
ηταν γνωστο προβλημα,το ειχε πολυς κοσμος!