Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
12 Nov 2015 16:25 #171026 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μια βλακεία που μόλις εντόπισα είναι ότι δε μπορώ να μπω σε party με άτομα που ακόμα δεν έχουν κάνει την αναβάθμιση. Μικρή βλακεία καθότι σε λίγες μέρες όλοι θα την έχουν αλλά δε κατάλαβα γιατί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2015 16:40 #171027 by Βασίλης
oντως,μικρο το κακο φιλε snikefriend..

Να ρωτησω κατι που ισως διαβαστει εντελως χαζο(και ειναι υποθετω)αλλα στο 360 δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε τα ακουστικα διοτι δεν ειμαι του online gaming αλλα του single mode κομματιου..

Τα ακουστικα του ΟΝΕ ειναι μονο για chat?

Θελω να πω,μπορεις να ακους δυνατα εκει και να μην ακουγεται δυνατα η tv η εντελως χαζο αυτο που ρωταω?

More
12 Nov 2015 16:46 #171028 by Γιάννης Πετρόχειλος
Είναι μόνο για chat, υπάρχει και το headset όμως που πωλείται ξεχωριστά και κάνει και αυτή τη δουλειά που λες!

More
12 Nov 2015 16:51 #171029 by Βασίλης

snikefriend wrote: Είναι μόνο για chat, υπάρχει και το headset όμως που πωλείται ξεχωριστά και κάνει και αυτή τη δουλειά που λες!

Ευχαριστω πολυ!!

More
12 Nov 2015 17:21 #171030 by Tony

snikefriend wrote: To 30% δεν έχει κανένα νόημα διότι μιλάμε για ταχύτητα κατεβάσματος. Εμένα έκανε 10 λεπτά το κατέβασμα και 15 λεπτά περίπου το instlall, τώρα αν έχεις αργό connection το κατέβασμα θα αργεί. Δε μπορώ να βρω την επιλογή να πάει αριστέρα...Ρώτησα στα forum να δω μήπως είμαι τυφλός και δε το βλέπω.

Eίμαι σίγουρος ότι είναι θέμα του xbox!
Πιάνω 10Mb/s περίπου download και 0,7 περίπου upload. Πριν κάνω το update ανέβαζα video από το upload studio και το video ανέβαινε με ταχύτητα 0,1mbit?!!??

Εσένα σου πήρε μισή ώρα , εμένα 3,5 ώρες.... Θα πάω να δω τι γίνεται στο troubleshoot.

More
12 Nov 2015 18:05 - 12 Nov 2015 18:57 #171031 by Γιώργος Λόλας
Μόλις πέρασα το update. Θα κάτσω να το περιεργαστώ λίγο και θα επιστρέψω με τις πρώτες εντυπώσεις :)
Last edit: 12 Nov 2015 18:57 by Γιώργος Λόλας.

More
12 Nov 2015 18:28 #171032 by Βασίλης
εννοειται πως η αργη ταχυτητα ειναι καθαρα θεμα του ΟΝΕ..
και εγω τοση ωρα κατεβαζω και ακομα δεν εχει κατεβει ουτε το μισο update!

More
12 Nov 2015 18:46 #171035 by pavlos afisidis
Μετα το update δν ειχαν πει οτι θα μπορουμε να παιξουμε to Dirt 3 στο X1. Το εχει κανει καπιος ?

More
12 Nov 2015 18:57 - 12 Nov 2015 19:41 #171036 by Γιώργος Λόλας
Το νέο dashboard είναι πιο γρήγορο επί το πλείστον, τόσο λόγω ταχύτητας, όσο και μέσω επιλογών που είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα προσβάσιμες πλέον. Η κάθετη πλοήγηση μου άρεσε, όπως και τα Community και Store tabs, τα game hubs, τα achievements κτλ. Το νέο dashboard είναι πλέον περισσότερο social κάτι που μου αρέσει.

Ο Microsoft Edge browser (που αντικατέστησε τον Internet Explorer) αποκρίνεται καλύτερα τώρα και δεν παρατήρησα κολλήματα. Θετικό το γεγονός ότι κράτησε τα bookmarks και τα recent tabs και δεν τα έσβησε μετά το update. Δοκίμασα YouTube video σε full screen και έπαιξε κανονικά, στο προηγούμενο dashboard αν θυμάμαι καλά μόνο η εφαρμογή YouTube είχε αυτή την λειτουργία αν και μπορεί να κάνω λάθος και απλά να μην λειτουργούσε σε μένα.

Η εισαγωγή κειμένου είναι επίσης πιο γρήγορη και δεν κολλάει. Γενικά, προσφέρει καλύτερη και πιο γρήγορη εμπειρία, ακόμα και στο Snap. Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει (το οποίο το έχει ζητήσει και το community) είναι να πατάς μια φορά το Home button και να σου εμφανίζει το guide menu μαζί με τα capture screenshots/videos και δύο φορές για να πας στο Home, το αντίστροφο δηλαδή από ότι ισχύει τώρα. Ελπίζω μελλοντικά να το αλλάξουν, θα είναι πιο εύκολη/πιο γρήγορη η καταγραφή screenshots και βίντεο.

Δεν δοκίμασα ακόμα το backwards compatibility, θα επιστρέψω σύντομα με νέο post για αυτό.

Δύο tips που θα σας φανούν χρήσιμα (τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και στα how-to videos στο Help):
1) Πατώντας το Right Trigger (δεξιά σκανδάλη), μεταφέρεστε άμεσα στο My Stuff στο κάτω μέρος της κεντρικής οθόνης όπου υπάρχουν τα Pins σας και το My Games and Apps.

2) Όταν παίζετε ένα backwards compatible game του Xbox 360, μπορείτε να εμφανίσετε το Xbox 360 guide menu πατώντας ταυτόχρονα τα Menu και View buttons στο χειριστήριο του Xbox One.

Edit: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, στο My Games and Apps δεν βλέπω την επιλογή Hide που υπήρχε πριν για να κρύψεις ότι δε θες να εμφανίζεται στα Ready to Install. Μάλλον είναι bug.
Last edit: 12 Nov 2015 19:41 by Γιώργος Λόλας.

More
12 Nov 2015 19:29 #171038 by Γιάννης Πετρόχειλος

luffy3131990 wrote: Μετα το update δν ειχαν πει οτι θα μπορουμε να παιξουμε to Dirt 3 στο X1. Το εχει κανει καπιος ?

Σήμερα αργά το βράδυ θα μπορείς.