Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
17 Nov 2015 07:37 - 17 Nov 2015 13:33 #171218 by Tony
Eχουν προβλήματα 100 άτομα....και>??? Στα 14 εκατομμύρια που έχουν xbox όλα τρέχουν ρολόι!
Last edit: 17 Nov 2015 13:33 by Marios Ntallaris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2015 09:05 - 17 Nov 2015 13:27 #171220 by Grigoris
Το οτι εγω εχω αναφερει απειρες φορες τα προβληματα και των δυο κονσολων και οχι μονο του xbox one αν ανατρεξεις σε παλιοτερα μου ποστ θα το δεις αν και δεν προκειτε να το κανεις γιατι πολυ απλα δεν σε συμφαιρει να το κανεις.

Το αν παλι εχω ή οχι xbox one και αυτο φαινετε απο παλιοτερα μου ποστ.

Το αν παλι το xbox one ειναι η τελεια κονσολα ειναι αποψη σου και οχι ολων.
Εχεις την αποψη σου, εχω τη δικη μου.
Last edit: 17 Nov 2015 13:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Nov 2015 09:56 - 17 Nov 2015 13:23 #171221 by pavlos afisidis

fits79 wrote: Το οτι εγω εχω αναφερει απειρες φορες τα προβληματα και των δυο κονσολων και οχι μονο του xbox one αν ανατρεξεις σε παλιοτερα μου ποστ θα το δεις αν και δεν προκειτε να το κανεις γιατι πολυ απλα δεν σε συμφαιρει να το κανεις.

Το αν παλι εχω ή οχι xbox one και αυτο φαινετε απο παλιοτερα μου ποστ
Το αν παλι το xbox one ειναι η τελεια κονσολα ειναι αποψη σου και οχι ολων./quote]
Μια χαρα δουλευει ι κονσολα φιλε , το οτι εχουν καποιοι θεματα αυτα συμβαινουν. Και στο ps4 ειχαν καποιοι θεματα μετα απο ενα update.Σε ενα φιλο μ στο ps4 σε καποια απο τα τελευταια υpdate οταν το εκανε ειχε πολλα θεματα , δν του ερχοντουσαν ειδοποιησης απο τα μυνηματα,δν του διαβαζε τα blue ray , εκανε πολυ ωρα να φορτωσει τους φιλους του.Σε μενα απο τν αλλοι οταν το εκανα λειτουγουσαν ολα μια χαρα.Στο επομενο update ενα μικρο που ειχε βγει , μετα ειχαν φτιαξει ολα και του λειτουγουσαν ολα μια χαρα.Οπως και τωρα στο one , αλλοι εχουν θεματα εγω ομως δν εχω κανενα θεμα και κονσολα σε μενα λειτουργει αψογα και σε παρα πολλους.

Last edit: 17 Nov 2015 13:23 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Nov 2015 11:15 - 17 Nov 2015 13:36 #171222 by Tony

fits79 wrote: Το οτι εγω εχω αναφερει απειρες φορες τα προβληματα και των δυο κονσολων και οχι μονο του xbox one αν ανατρεξεις σε παλιοτερα μου ποστ θα το δεις αν και δεν προκειτε να το κανεις γιατι πολυ απλα δεν σε συμφαιρει να το κανεις.

Το αν παλι εχω ή οχι xbox one και αυτο φαινετε απο παλιοτερα μου ποστ .

Δεν είπα ποτέ ότι το xbox one είναι η τέλεια κονσόλα.
Last edit: 17 Nov 2015 13:36 by Marios Ntallaris.

More
24 Nov 2015 15:47 #171505 by AGGELOS KARKAVELOS

Καλησπερα,εχω ενα προβλημα με το xbox one.δεν μπορει να συνδεθει πια οnline μεσς wifi παρα μονο μεσω ethernet.καμια λυση υπαρχει?
Attachments:

More
24 Nov 2015 16:38 #171508 by Tony
''It will need to be sent in for repair''
Αν το xbox δεν σου λέει ψέματα , τότε θα πρέπει να το στείλεις για επισκευή

More
25 Nov 2015 00:01 #171527 by Κατερίνα Μαρίνου
Η κονσολα δεν κανει ποτε λαθος αλλα απ'οτι λεει εχει προβλημα με την ασυρματη συνδεση αρα η επομενη επιλογη ειναι να προσπαθησεις να την δικτυωσεις με καλωδιο (αν ειναι εφικτο) μηπως και φτιαξει η επικοινωνια της. ;)

More
25 Nov 2015 13:22 #171544 by Γιάννης Πετρόχειλος
Αν κάνει αυτό το σφάλμα δε μπορείς να κάνεις κάτι παρά να το στείλεις για επισκευή.

More
12 Dec 2015 12:05 #172905 by Τάσος Νικολακόπουλος
Το Xbox One Wireless Controller Adaptor πλέον υποστηρίζει και Windows 7, 8.1. Αρχικά λειτουργούσε μόνο με "δεκάρια". Αναμενόμενη κίνηση απο την Microsoft, αν συλλογιστεί κανείς πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να παραμείνουν με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows στους Η/Υ τους. Διαβάστε περισσότερα στο update της σχετικής είδησης .
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
14 Dec 2015 12:09 #173406 by Myrmidon
Εγώ τώρα έχω την εξής απορία. Έχω 2 360 controllers με τα 2 adaptors τους, ένα για το PC και ένα για το φορητό με τα χειριστήρια να συνδέονται και τα δυο και στα δυο μηχανήματα. Μπορώ να συνδέσω τα χειριστήρια 360 στο XBox One (πχ για να έχω δεύτερο για το MortalKombart) ; Μπορώ να συνδέσω το χειριστήριο του XBox One στο παλιό δεκτή του 360 στο PC Windows 7, 10; Δεν έχω καμιά όρεξη για να κάνω συλλογή από χειριστήρια και δέκτες.