Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
25 Mar 2016 20:18 #178743 by Θάνος Παρασκευόπουλος
Tα games που μπορεις να κατεβαζεις απο το xbox live μενουν μονιμα η ειναι για εναν μηνα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2016 20:31 #178744 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν εννοείς τα δωρέαν παιχνίδια που παίρνουν οι Gold συνδρομητές, φίλε machinarioum, τότε τα παιχνίδια στο Xbox 360 μένουν για πάντα στον λογαριασμό σου, ενώ τα παιχνίδια στο Xbox One θα σου είναι πάντα διαθέσιμα, αρκεί να συνεχίσεις να έχεις Gold συνδρομή. Αν, δηλαδή, σου τελειώσει και δεν την ανανεώσεις, δεν θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις πάρει από αυτό το πρόγραμμα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παντελής Δασκαλέλος

More
29 Mar 2016 19:14 - 29 Mar 2016 19:30 #178940 by Grigoris
Μου λετε συνεχως οτι θαβω το xbox one.
Για πειτε μου σας παρακαλω πολυ πως μπορω να κρατησω στη κονσολα οχι στο cloud ενα save ενος παιχνιδιου που εχω κανει uninstall?

Και αυτο γιατι πολυ απλα αν βρεθω καπου που δεν εχω ιντερνετ τι γινεται?

Πιστευω οτι η microsoft μπορει να ακυρωσε το always online που ειχε πει στη e3 2013 αλλα βλεπω πολλα καταλοιπα αυτου οπως το οτι δεν μπορω να εχω στο δισκο της κονσολας μου παιχνιδια που εχω κανει uninstall και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που κανει κατι τοσο χαλια η ms.

Και επανηρθα στο τοπικ γιατι μολις σμερα πηγα στο xbox one ενος φιλου και μου εκανε αυτην ακριβως την ερωτηση και δεν ηξερα τι να του απαντησω.

Για απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ που ακριβως βρισκω το save file ενος απεγκατεστημενου παιχνιδιου εκτος απο το cloud που και εκει για να το βρεις πρεπει να ξανα-εγκαταστησεις το παιχνιδι ετσι δεν ειναι?
Last edit: 29 Mar 2016 19:30 by Grigoris.

More
29 Mar 2016 19:39 #178943 by Κατερίνα Μαρίνου
Οταν κανεις απεγκατασταση ενος παιχνιδιου δεν σβηνει και τα save files του?. Πως μπορεις να το βρεις μετα?. Δεν ειναι το ιδιο με τον pc που οταν σβηνεις κατι εξαφανιζεται απο τον δισκο?. Στον pc χρησιμοποιω προγραμμα ειδικο να κανει σιγουρη απεγκατασταση χωρις ν'αφηνει αρχεια πισω. ;)

More
29 Mar 2016 21:25 #178951 by Tony

fits79 wrote:
Για απαντηστε μου σας παρακαλω πολυ που ακριβως βρισκω το save file ενος απεγκατεστημενου παιχνιδιου εκτος απο το cloud που και εκει για να το βρεις πρεπει να ξανα-εγκαταστησεις το παιχνιδι ετσι δεν ειναι?

Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία στο One απ'όσο ξέρω.

Οταν κανεις απεγκατασταση ενος παιχνιδιου δεν σβηνει και τα save files του?. Πως μπορεις να το βρεις μετα?. Δεν ειναι το ιδιο με τον pc που οταν σβηνεις κατι εξαφανιζεται απο τον δισκο?.

Τα saves σου έχουν ανεβεί στα σύννεφα. Οπότε , αν θες εσύ να ξανα αρχίσεις το παιχνίδι που απεγκατέστησες, με την εγκατάσταση κατεβάζεις και τα παλιά saves που διέγραψες από την κονσόλα.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
30 Mar 2016 17:47 #178979 by Κατερίνα Μαρίνου
Α ωραια, αυτο ηθελα να μαθω. Πολυ χρησιμη η δυνατοτητα του cloud για τα saves μας. ;)

More
30 Mar 2016 18:06 #178983 by Γιάννης Πετρόχειλος
Fits79 έχεις μεγάλο δίκιο. Για στείλε μου την πρότασή στο στο Feedback να την ψηφίσω αμέσως! Την έχεις κάνει; Όχι. Και επίσης και κανείς άλλος. Άρα αυτό με τα saves μόνο εσένα και τον φίλο σου ενοχλεί.

More
30 Mar 2016 19:23 - 30 Mar 2016 19:24 #178985 by Grigoris
Ολος περιεργως θα ευχαριστησω τον tonyler για την απαντηση του χωρις ειρωνια και οσο αφορα εσενα snikefriend δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο εσενα.

Εγω εχω κανει ηδη προταση μου μεσω μειλ στο support της microsoft κατι που εχει ηδη κανει στο xbox360 εν ολιγης να αφηνει τα save files και στο δισκο της κονσολας ακομα και οταν κανουμε uninstall τα παιχνιδια δεν ειναι κατι το τοσο τρομερα δυσκολο ξερεις.

Και το οτι δεν ενοχλει εσενα εμενα να σου τονισω οτι με ενοχλουσα οταν ειχα τη κονσολα οπως και τωρα που πρεπει να εξηγησω στο κολλητο μου τι γινεται.

Αν π.χ. ειναι στο χωριο του και θελει να εγκαταστησει ενα παιχνιδι του xbox one που εχει σε δισκακι και το εχει προχωρησει ως ενα σημειο και ειχε χρειαστει να το σβησει γιατι πολυ απλα δεν ειχε χωρο για να εγκαταστησει καποια αλλα παιχνιδια που ηθελε να δει και δεν εχει ιντερνετ στο χωριο του πως θα παρει παλι πισω το save file αυτου του παιχνιδιου?????

Για εξηγησε μου κυριε snikefriend τι θα κανει?
Θα πρεπει να περιμενει να γυρισει Αθηνα για να εχει ιντερνετ ωστε να ξανακατεβασει παλι το save file του παιχνιδιου εεε?
Ειναι λυση αυτο για εσενα ετσι?

Ειδικα αν κανει μηνες να γυρισει πισω.

Εμπασι περιπτωση το οτι δεν ενοχλει εσενα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ενοχλει και κανεναν η ολη νοοτροποια της Microsoft που ακολουθει μονο στο xbox one και οχι στο xbox360 που ειχες τη δυνατοτητα ακομα να αντιγραψεις και σε flash disk τα save files που θελεις εκτος απο το cloud.
Last edit: 30 Mar 2016 19:24 by Grigoris.

More
31 Mar 2016 12:18 #179007 by Γιάννης Πετρόχειλος
Σε ρώτησα εφόσον σε ενοχλεί αν postαρες την ιδέα σου στο Feedback site. Το Support είναι άκυρο που λες διότι πολύ απλά δεν είναι θέμα του support η προσθήκη νέων features αλλά η επιδιόρθωση και αντιμετώπιση προβλημάτων. Το Xbox σε αντίθεση με το PlayStation έχει το Feedback site όπου οι devs βλέπουν ιδέες που προτείνει ο κόσμος και τα μέλη της κοινότητας ψηφίζουν για το ποιες ιδέες θέλουν να δουν να εφαρμόζονται. Πάρα πολλά από αυτά που έχουν υπερψηφιστεί στο συγκεκριμένο ιστότοπο έχουν υλοποιηθεί, άλλα όχι. Με πάνω από 27.000 ιδέες και 8.000.000 ψήφους, κανένας δεν έχει προτείνει αυτό που λες. Στατιστικά λοιπόν αυτό που λες ενοχλεί την μειοψηφία της κοινότητας, αν όχι κανέναν. Τώρα, αν δεν αποδέχεσαι την στατιστική αυτό είναι άλλο θέμα.

More
31 Mar 2016 14:53 #179019 by Grigoris
Μια χαρα community εχει και το psn+ και εκει μπορεις να προτεινεις ιδεες και να τις ψηφισεις κ.τ.λ.

Εγω παλι εστειλα στο support της Microsoft γιατι οπως προειπααν εισαι στο χωριο και εγκαταστησεις ενα παιχνιδι απο δισκακι και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ τι κανεις?

Για εμενα κατατασετε σε προβλημα να μην κραταει τα save files και στο δισκο της κονσολας κατι που εκανε κανονικα στο 360 αλλα στο one ουτε λογος.

Μου θυμησε το :