Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτό το συμπέρανες επειδή λείπουν μερικά άχρηστα-σχεδόν αχρείαστα features?γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω
Nαι αυτό ισχύει..η MS πάλι μας κορόιδεψε! Το δικό μου ακόμα να μάθει να πετάει.Κατα τ' αλλα τα απιθανα και τρομερα windows 10 θα κανανε τη κονσολα να πεταει.
Αμ δε....
Το οτι ενα feature δεν το χρησιμοποιεις εσυ ή ειναι αχρηστο για εσενα δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο γενικοτερα.tonyler wrote:
Αυτό το συμπέρανες επειδή λείπουν μερικά άχρηστα-σχεδόν αχρείαστα features?γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω
Nαι αυτό ισχύει..η MS πάλι μας κορόιδεψε! Το δικό μου ακόμα να μάθει να πετάει.Κατα τ' αλλα τα απιθανα και τρομερα windows 10 θα κανανε τη κονσολα να πεταει.
Αμ δε....
Αν κανενός το xbox one έμαθε να πετάει να με ενημερώσει , γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει.
Παρακολούθησε κανείς την Build? έμαθε κανείς για το UWP? Προσωπικά περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα ,αφού εφαρμογές που θα δημιουργούνται για Win10 PC Και WP10 με λίγες αλλαγές θα τρέχουν και σε Xbox one. Δλδ θα παίζουμε ένα σωρό mobile games στο One δωρεάν και πολύ πιθανόν στο One να υπάρξουν εφαρμογές για Facebook,instagram,twitter κλπ.
Πού να φτιαχτεί και κανας ps2 emulator Να τρελαθούμε!(πολύ πιθανό).
Καλο ειναι να μην ειρωνευεσαι Παντελη.Lordwinter wrote: Να πεις στον φίλο σου να μπει κι αυτός στο forum να μας πει τις απορίες του και να μας κάνει add (snikefriend, lordwinter666,tonyler) να κάνουμε όλοι μαζί ένα party chat να δούμε πως μπορούμε να στείλουμε ένα voice mail σε πολλά άτομα.
fits79 wrote:
Το οτι ενα feature δεν το χρησιμοποιεις εσυ ή ειναι αχρηστο για εσενα δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο γενικοτερα.Nαι αυτό ισχύει..η MS πάλι μας κορόιδεψε! Το δικό μου ακόμα να μάθει να πετάει.tonyler wrote: γιατι αντι να εξελιχθει και να τα κανει ποιο ευκολα απο το xbox360 τα πραγματα αυτη παει προς τα πισω
Αυτό το συμπέρανες επειδή λείπουν μερικά άχρηστα-σχεδόν αχρείαστα features?
Κατα τ' αλλα τα απιθανα και τρομερα windows 10 θα κανανε τη κονσολα να πεταει.
Αμ δε....
Αν κανενός το xbox one έμαθε να πετάει να με ενημερώσει , γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει.
Παρακολούθησε κανείς την Build? έμαθε κανείς για το UWP? Προσωπικά περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα ,αφού εφαρμογές που θα δημιουργούνται για Win10 PC Και WP10 με λίγες αλλαγές θα τρέχουν και σε Xbox one. Δλδ θα παίζουμε ένα σωρό mobile games στο One δωρεάν και πολύ πιθανόν στο One να υπάρξουν εφαρμογές για Facebook,instagram,twitter κλπ.
Πού να φτιαχτεί και κανας ps2 emulator Να τρελαθούμε!(πολύ πιθανό).
Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω αβερτα και μονο αχρηστο δεν μου ειναι στο xbox360 επομενως και στο xbox one αν ειχα ακομα.
Δεν περιμενα να παραδεχτει οτι αντι για προστα παει πισω η ms και κατι που ειχε στο 360 στη νεοτερη κονσολα της πολυ απλα δεν το εχει.
Καλο ειναι να μην ειρωνευεσαι Παντελη.Lordwinter wrote: Να πεις στον φίλο σου να μπει κι αυτός στο forum να μας πει τις απορίες του και να μας κάνει add (snikefriend, lordwinter666,tonyler) να κάνουμε όλοι μαζί ένα party chat να δούμε πως μπορούμε να στείλουμε ένα voice mail σε πολλά άτομα.
Και το ξερω οτι δεν μπορεις να στειλεις ομαδικο ηχητικό μυνημα στο xbox one τουλαχιστον προς το παρον.
Και ενα αλλο π.χ. quick install στα παιχνιδια που κατεβαζεις το xbox one δεν εχει.
Π.χ. το sunset overdrive εχει κατεβει ηδη το 51% και δεν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι ενω στο ps4 ανετα μπορεις να παιξεις σχεδον ολα τα παιχνιδια οταν εχει κατεβασει το 10-20%(Και σε μερικα λιγοτερο) και δεν χρειαζεται να περιμενεις να κατεβει ολοκληρο το παιχνιδι για να παιξεις.
Mystique wrote: Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα.
Mystique wrote: Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα με τα downloads τεραστιων παιχνιδιων οταν δεν εχεις VDSL συνδεση. Που να κατεβει ενα παιχνιδι των 30 gb σε λογικη ωρα, το παρατας στο τελος και παιζεις στον pc που το κανει σαφως γρηγοροτερα.