Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
20 Apr 2016 20:41 #180355 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote:

Mystique wrote: Θελω να δω και τα αρνητικα του ps4 στο αντιστοιχο thread. Πως θα μαθω την κονσολα μου αν δεν γινεται κουβεντα γι'αυτην. Και σ'αυτο το topic εμαθα αρκετα πραγματα για την λειτουργικοτητα του xbox one που δεν τα ηξερα. Αρα κουβεντα πρεπει να γινεται αλλα σε φιλικο επιπεδο χωρις ασκοπες αντιπαραθεσεις. ;)

Υπάρχει αντίστοιχο topic για το PS4 και μπορείς να το βρείς εδώ

Το ξερω, γραφω και εγω εκει, αλλα δεν δειχνουμε τυχον ελλειψεις τοσο αναλυτικα οπως ξεσκονιζουμε εδω τις ατελειες του xbox one. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2016 20:47 - 20 Apr 2016 20:49 #180356 by Blood Prince

Mystique wrote:

Mystique wrote: Θελω να δω και τα αρνητικα του ps4 στο αντιστοιχο thread. Πως θα μαθω την κονσολα μου αν δεν γινεται κουβεντα γι'αυτην. Και σ'αυτο το topic εμαθα αρκετα πραγματα για την λειτουργικοτητα του xbox one που δεν τα ηξερα. Αρα κουβεντα πρεπει να γινεται αλλα σε φιλικο επιπεδο χωρις ασκοπες αντιπαραθεσεις. ;)

Το ξερω, γραφω και εγω εκει, αλλα δεν δειχνουμε τυχον ελλειψεις τοσο αναλυτικα οπως ξεσκονιζουμε εδω τις ατελειες του xbox one. ;)

Αυτό θα μπορούσες να το πεις στο ανάλογο topic .Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εκτός θέματος,φιλικά πάντα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Apr 2016 20:49 by Blood Prince.

More
20 Apr 2016 21:13 #180364 by A

Mystique wrote:

Εδω είναι για ψαγμένους χαχαχα, και εγώ εχω μάθει πολλά απο τα παιδιά και φαντάσου ότι έχω την κονσόλα. Βλέπεις και εσύ ότι πέφτει πολυ hate στο One, καλά σε ξένα forum "gaming ενημέρωσης" θα διαβάσεις χειρότερα. Εδω πάλι καλά οι συντάκτες είναι αντικειμενικοί (πέρα απο τις αδυναμίες του καθενός).

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
28 Apr 2016 13:42 #180718 by Christos
Γεια σας
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο για το Xbox One και θα ηθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλητερα να πάρω Ssd η Hdd.
Βελτιώνει αρκετά το gaming ο Ssd; Γιατί είναι αρκετά πιο ακριβοί και με λιγότερα Gb και δεν ξέρω εάν αξίζει.
Θα ηθελα και μερικές οικονομικές προτάσεις είτε Hdd είτε Ssd
Ευχαριστώ πολύ

More
28 Apr 2016 21:34 #180727 by A

Xtos wrote: Γεια σας
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σκληρό δίσκο για το Xbox One και θα ηθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλητερα να πάρω Ssd η Hdd.
Βελτιώνει αρκετά το gaming ο Ssd; Γιατί είναι αρκετά πιο ακριβοί και με λιγότερα Gb και δεν ξέρω εάν αξίζει.
Θα ηθελα και μερικές οικονομικές προτάσεις είτε Hdd είτε Ssd
Ευχαριστώ πολύ

για να είναι συμβατός ο δίσκος με την κονσόλα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι με σύνδεση usb 3 και πάνω από 250gigabytes. οπότε θα πάρεις έναν 500αρι Hdd, με 50ευρώ θα βρείς αρκετούς. Δεν αξίζει για SSD έχουν τα διπλάσια χρήματα σε χώρητικότητα που χρειάζεσαι!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
28 Apr 2016 22:20 #180732 by Παντελής Δασκαλέλος
Και εγώ είμαι της άποψης να αποφύγεις τον SSD. Εγώ έχω το Seagate Game Drive for Xbox, ο οποίος είναι στα 2TB στα χρώματα και με το λογότυπο του Xbox και είναι συμβατός και με το Xbox 360.

More
25 May 2016 18:53 - 25 May 2016 18:57 #181772 by Myrmidon
Καλησπέρα σας φίλτατοι αναγνώστες.

Περνούσα τυχαία και είδα φως και μπήκα. Είπα να ρίξω και μια....μπομπίτσα έτσι σαν δωράκι. Μόνο και μόνον επειδή οι φήμες οργιάζουν πέραν του threashold της φαντασίας, τείνοντας προς κάτι το ποιο χειροπιαστό. Αρκετά όμως παρασύρθηκα με τη φλυαρία, συγνώμη. Ας περάσω αμέσως στο ψητό. Ή μάλλον στην ψητή μπομπίτσα.

Το όνομα αυτού Scorpio. Έχει γίνει ήδη παρουσίαση κεκλεισμένων των θυρών σε επίλεκτους δημοσιογράφους του χώρου, στο εξωτερικό.Θα φέρει αναβαθμισμένη GPU. Δεν θα φέρει καμία αναβάθμιση στο δίαυλο μνήμης με σκληρό και DVD drive. Όμως θα υποστηρίζει 4K standart. Δεν ξέρω άν το καταλάβατε αλλά μόλις θάψανε λίγο τις επιδόσεις του μιας και μέχρι να φορτωθεί texture ποιότητας 4K θα έχουμε γεράσει. Θα είναι ωστόσο ποιο PC-like, και θα δέχεται upgrades, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο φίλτατος Phil Spencer. Για να δούμε. Α, και το σημαντικότερο...βγαίνει στην αγορά το 2017. ;)

ΥΓ Τα PCs πεθαίνουν. :lol: Οι κονσόλες μεταμορφώνονται σε PCs :whistle: The console PC-like evolution era starts on 2017. B)
Last edit: 25 May 2016 18:57 by Myrmidon.

More
25 May 2016 19:06 #181775 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτη δεν ηταν απλως μπομπιτσα, ολοκληρη nuclear bomb εριξες στο τραπεζι. :lol: Εχουμε να δουμε πολλα ακομα απ'τις εταιριες γιατι ουτε αυτες δεν ξερουν προς τα που θα παει τελικα το πραγμα. Μια το VR, μια οι καινουριες καρτες θελω να δω ποσο θα αντεξουμε εμεις κυριως στην ψυχολογικη πιεση της αποκτησης καποιας καινουριας κονσολας με την σκεψη παντα οτι μπορει να συμβει κατι αναλογο με οτι συμβαινει τωρα σε συντομο χρονικο διαστημα. Θα δουμε συντομα εξελιξεις που θα μας βαζουν σε πειρασμο. ;)

More
25 May 2016 20:01 #181782 by Myrmidon

Mystique wrote: Αυτη δεν ηταν απλως μπομπιτσα, ολοκληρη nuclear bomb εριξες στο τραπεζι. :lol: Εχουμε να δουμε πολλα ακομα απ'τις εταιριες γιατι ουτε αυτες δεν ξερουν προς τα που θα παει τελικα το πραγμα. Μια το VR, μια οι καινουριες καρτες θελω να δω ποσο θα αντεξουμε εμεις κυριως στην ψυχολογικη πιεση της αποκτησης καποιας καινουριας κονσολας με την σκεψη παντα οτι μπορει να συμβει κατι αναλογο με οτι συμβαινει τωρα σε συντομο χρονικο διαστημα. Θα δουμε συντομα εξελιξεις που θα μας βαζουν σε πειρασμο. ;)

Όλα δείχνουν ότι πάμε βουρ για upgradeble κονσόλες,μια αρχιτεκτονική που υπάρχει παρόμοια στα PC από καταβολής τους. Εδώ και δεκαετίες ολόκληρες το PC ήταν είναι και θα είναι η μοναδική πλατφόρμα για ξένοιαστο gaming. ;)

More
25 May 2016 20:20 #181784 by Tony
Ας πάμε για upgradeable Κονσόλες λοιπόν...Το θέμα είναι μην ξεφύγει όπως γίνεται και με τα PC και πρέπει κάθε τρεις και λίγο για να παίξεις κάτι να πληρώνεις λεφτά για HardWare εκτός από το παιχνίδι...
Με το UWP που έρχεται και με το Upgradeable Hardware στο επόμενο Xbox (αν βέβαια δεν έχουμε θέματα σε ports Κλπ) + ότι βγαίνει μετά τα ps4 neo (αν βγει Σεπτέμβρη) και μάλλον μαζί με Nintendo NX , ίσως το επόμενο Xbox να πουλήσει πολύ καλά.... Με τον Spencer στο τιμόνι :P