Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
04 Jul 2016 22:53 #183527 by Βασίλης
ευχαριστω φιλαρακια..
εκανα αυτο με το sign out και μου βγαζει αυτο το error

support.xbox.com/el-GR/xbox-one/security/error-fix-this-on-web

θα ακολουθησω τη διαδικασια και θα σας ενημερωσω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2016 23:04 #183528 by Βασίλης
update: ολα κομπλε παιδια!ευχαριστω πολυ !!

More
05 Jul 2016 00:13 #183530 by Grigoris
Απο που μπορω να αγορασω με paypal καρτες για το xbox live?

More
05 Jul 2016 01:46 #183533 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Απο που μπορω να αγορασω με paypal καρτες για το xbox live?

Θέλεις να επεκτείνεις την Gold συνδρομή σου ή να προσθέσεις χρήματα στον λογαριασμό σου, για online αγορές;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Jul 2016 02:44 #183535 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μπορείς από εδώ www.goldxbox.gr/ και σε σχετικά φτηνές τιμές. Υπάρχει αντίστοιχο για το PlayStation, το www.maxplay.gr/ .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Jul 2016 12:10 #183538 by Grigoris
Λες να μην ηξερα αυτο το site?
Το θεμα ειναι οτι για να προσθεσω λεφτα στο λογαριασμο μου ολες οι ελληνικες gift cards ειναι out of stock.

Αλλα πλεον δεν χρειαζεται αφου το xbox live δεχεται και paypal θα προσθεσω απο το paypal μου λεφτα στο λογαριασμο μου για να αγορασω οτι θελω απο το xbox live ultimate summer sales 2016.

More
05 Jul 2016 12:16 #183539 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν νομίζω ότι δέχεται PayPal το ελληνικό live, άμα το ήξερες το site να διευκρίνιζες καλύτερα τι εννοούσες στην πρότασή σου αναφέροντας την μαγική ελληνική φράση «εκτός του[...]». Προφανώς και δεν είμαι μάντης να ξέρω ποια site γνωρίζεις και ποια όχι!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
05 Jul 2016 13:07 - 05 Jul 2016 13:10 #183540 by Grigoris
Αρχικα μην μου κανεις επιθεση εγω δεν σου εκανα επιθεση απλα αναφερα οτι ξερω αυτο το site.

Αν δεν μπορεις να μου απαντησεις χωρις να αρπαχτεις με το παραμικρο προτειμω να μην μου απαντησεις ποτε.

Δηλαδη ο μονος τροπος να αγορασεις κατι απο το xbox live ειναι να βαλεις λεφτα στο λογαριασμο σου μεσω καρτας gift card γιατι λογο capital controls ουτε με καρτα θα δεχεται πληρωμη το xbox live.

Εκτος αν αλλαξουμε region στο gamertag μας π.χ. σε αμερικανικο για να μπορει να δεχτει και paypal.
Last edit: 05 Jul 2016 13:10 by Grigoris.

More
05 Jul 2016 13:40 #183541 by Πιέρρος Φουστέρης
Εγώ βλέπω πως σου απάντησε με το ίδιο ύφος που του απάντησες και εσύ, φίλε fits. Και ναι, για να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς μόνο μέσω καρτών.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Jul 2016 13:45 #183544 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Αρχικα μην μου κανεις επιθεση εγω δεν σου εκανα επιθεση απλα αναφερα οτι ξερω αυτο το site.

Αν δεν μπορεις να μου απαντησεις χωρις να αρπαχτεις με το παραμικρο προτειμω να μην μου απαντησεις ποτε.

Δηλαδη ο μονος τροπος να αγορασεις κατι απο το xbox live ειναι να βαλεις λεφτα στο λογαριασμο σου μεσω καρτας gift card γιατι λογο capital controls ουτε με καρτα θα δεχεται πληρωμη το xbox live.

Εκτος αν αλλαξουμε region στο gamertag μας π.χ. σε αμερικανικο για να μπορει να δεχτει και paypal.

Εμένα μάλλον ειρώνικο μου ακούγεται το «Λες να μη ξέρω αυτό το site;» γι'αυτό και απάντησα με αυτόν τον τόνο. Anyway, επί του θέματος, αν έχεις ελληνικό λογαριασμό, μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη τράπεζας κανονικά χωρίς πρόβλημα (το κάνω εγώ) και με προπληρωμένες Xbox Live.. Αν δεν έχεις το λογαριασμό σου ελληνικό αλλά σε κάποια από αυτές τις χώρες που αναφέρονται εδώ μπορεις να χρησιμοποιείς και PayPal και εννοείται πως αν έχεις Αμερικάνικο ή Αγγλικό account μπορείς να αγοράσεις από το goldxbox αντίστοιχες προπληρωμένες σε δολάρια ή στερλίνα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης