Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Οχι οτι περιμενα να παρεις το μερος μου(Δεν υπηρχε περιπτωση) αλλα για πες μου σε παρακαλω πολυ σε ποιο σημειο του ποστ μου του επιτιθεμε οπως κανει αυτος ξεκαθαρα.DoUzOs wrote: Εγώ βλέπω πως σου απάντησε με το ίδιο ύφος που του απάντησες και εσύ, φίλε fits. Και ναι, για να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς μόνο μέσω καρτών.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλα εσενα...........snikefriend wrote:
fits79 wrote: Αρχικα μην μου κανεις επιθεση εγω δεν σου εκανα επιθεση απλα αναφερα οτι ξερω αυτο το site.
Αν δεν μπορεις να μου απαντησεις χωρις να αρπαχτεις με το παραμικρο προτειμω να μην μου απαντησεις ποτε.
Δηλαδη ο μονος τροπος να αγορασεις κατι απο το xbox live ειναι να βαλεις λεφτα στο λογαριασμο σου μεσω καρτας gift card γιατι λογο capital controls ουτε με καρτα θα δεχεται πληρωμη το xbox live.
Εκτος αν αλλαξουμε region στο gamertag μας π.χ. σε αμερικανικο για να μπορει να δεχτει και paypal.
Εμένα μάλλον ειρώνικο μου ακούγεται το «Λες να μη ξέρω αυτό το site;» γι'αυτό και απάντησα με αυτόν τον τόνο. Anyway, επί του θέματος, αν έχεις ελληνικό λογαριασμό, μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη τράπεζας κανονικά χωρίς πρόβλημα (το κάνω εγώ) και με προπληρωμένες Xbox Live.. Αν δεν έχεις το λογαριασμό σου ελληνικό αλλά σε κάποια από αυτές τις χώρες που αναφέρονται εδώ μπορεις να χρησιμοποιείς και PayPal και εννοείται πως αν έχεις Αμερικάνικο ή Αγγλικό account μπορείς να αγοράσεις από το goldxbox αντίστοιχες προπληρωμένες σε δολάρια ή στερλίνα.
fits79 wrote: Δοκιμασα να κανω μια αγορα και μου εβγαλε ελληνικα στο παραθυρο.
Αρα εχω ελληνικο gamertag.