Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
05 Jul 2016 14:04 - 05 Jul 2016 14:04 #183545 by Grigoris

DoUzOs wrote: Εγώ βλέπω πως σου απάντησε με το ίδιο ύφος που του απάντησες και εσύ, φίλε fits. Και ναι, για να βάλεις χρήματα στον λογαριασμό σου, μπορείς μόνο μέσω καρτών.

Οχι οτι περιμενα να παρεις το μερος μου(Δεν υπηρχε περιπτωση) αλλα για πες μου σε παρακαλω πολυ σε ποιο σημειο του ποστ μου του επιτιθεμε οπως κανει αυτος ξεκαθαρα.
Last edit: 05 Jul 2016 14:04 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2016 14:06 - 05 Jul 2016 14:09 #183546 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Αρχικα μην μου κανεις επιθεση εγω δεν σου εκανα επιθεση απλα αναφερα οτι ξερω αυτο το site.

Αν δεν μπορεις να μου απαντησεις χωρις να αρπαχτεις με το παραμικρο προτειμω να μην μου απαντησεις ποτε.

Δηλαδη ο μονος τροπος να αγορασεις κατι απο το xbox live ειναι να βαλεις λεφτα στο λογαριασμο σου μεσω καρτας gift card γιατι λογο capital controls ουτε με καρτα θα δεχεται πληρωμη το xbox live.

Εκτος αν αλλαξουμε region στο gamertag μας π.χ. σε αμερικανικο για να μπορει να δεχτει και paypal.

Εμένα μάλλον ειρώνικο μου ακούγεται το «Λες να μη ξέρω αυτό το site;» γι'αυτό και απάντησα με αυτόν τον τόνο. Anyway, επί του θέματος, αν έχεις ελληνικό λογαριασμό, μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη τράπεζας κανονικά χωρίς πρόβλημα (το κάνω εγώ) και με προπληρωμένες Xbox Live.. Αν δεν έχεις το λογαριασμό σου ελληνικό αλλά σε κάποια από αυτές τις χώρες που αναφέρονται εδώ μπορεις να χρησιμοποιείς και PayPal και εννοείται πως αν έχεις Αμερικάνικο ή Αγγλικό account μπορείς να αγοράσεις από το goldxbox αντίστοιχες προπληρωμένες σε δολάρια ή στερλίνα.

Καλα εσενα...........
Απλη πληροφορια ητανε ουτε ειρωνια, ουτε τιποτα.

Το καλο ειναι οτι μπορεις να αλλαζεις region ανα 3 μηνες το θεμα ειναι ομως οτι αν π.χ. αλλαξω region σε usa θα με αφηνει απο την Ελλαδα να κατεβασω τα παιχνιδια ή θα πρεπει να περιμενω αλλο ενα 3μηνο να αλλαξω το gamertag μου παλι σε ελληνικο?
Last edit: 05 Jul 2016 14:09 by Grigoris.

More
05 Jul 2016 14:12 #183547 by Γιάννης Πετρόχειλος
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Grigoris

More
05 Jul 2016 14:37 - 05 Jul 2016 15:01 #183548 by Grigoris
Για ακομα μια φορα μπραβο στην Ελληνικη ms λεφτα θελεις να της δωσεις και πρεπει να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια ή να πας να αγορασεις greek xbox live gift cards για να τις προσθεσεις στο λογαριασμο σου.

Και υστερα μου λετε γιατι εκθειάζω τη sony εναντι της ms. Γιατι αραγε.

Η sony μια χαρα δεχεται το paypal ανετοτατα και μιλαω παντα για Ελλαδα και ελληνικα psn id κ.τ.λ. ετσι.

Πως μπορω να δω τι region ειναι τωρα το gamertag μου γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχα αλλαξει παλιοτερα ή οχι.
Last edit: 05 Jul 2016 15:01 by Grigoris.

More
05 Jul 2016 15:18 - 05 Jul 2016 15:29 #183551 by Γιάννης Πετρόχειλος
Έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο έπρεπε να το είχε ήδη, οπότε έφτιαξα αυτό εδώ , μπορείς να το ψηφίσεις αν θες και οι υπόλοιποι φυσικά που συμφωνείτε. Δεν είναι ευθύνη της Microsoft Hellas αυτό καθώς για άλλες υπηρεσίες το PayPal είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, αν πας εδώ μπορείς να προσθέσεις κανονικά PayPal απλά δεν τη «βλέπει» το Xbox Live.

Για το region που λες πήγαινε να αγοράσεις ένα παιχνίδι του Xbox 360 από το Xbox.com, πάτα αγορά τώρα και η γλώσσα στην οποία θα σου εμφανιστεί η οθόνη αγοράς είναι η περιοχή του λογαριασμού σου, εναλλακτικά, το βλέπεις εδώ .
Last edit: 05 Jul 2016 15:29 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
05 Jul 2016 16:00 - 05 Jul 2016 16:03 #183552 by Grigoris
Στον εναλλακτικό τροπο κοιταμε το χωρα/περιοχη?
Last edit: 05 Jul 2016 16:03 by Grigoris.

More
05 Jul 2016 16:12 #183554 by Γιάννης Πετρόχειλος
Όχι ακριβώς από κάτω από εκεί που γράφει «Διαχείριση του προφίλ χρέωσης» λέει πχ σε εμένα «GR - Προσωπικός λογαριασμός» οπότε καταλαβαίνω ότι το έχω Ελλάδα.

More
05 Jul 2016 16:45 #183555 by Grigoris
Δοκιμασα να κανω μια αγορα και μου εβγαλε ελληνικα στο παραθυρο.
Αρα εχω ελληνικο gamertag.

More
05 Jul 2016 16:46 #183556 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε αυτό δημόσια. Εάν σε πείραξε τόσο πολύ κάτι που είπα εγώ ή ο snikefriend, αδικαιολόγητα πάντα, τότε μπορούμε να το αναλύσουμε μέσω προσωπικής συζήτησης. Το θέμα, τουλάχιστον δημόσια, θεωρείται λήξαν, μιας και ο snikefriend απάντησε αναλυτικότατα την απορία σου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Jul 2016 17:07 #183557 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Δοκιμασα να κανω μια αγορα και μου εβγαλε ελληνικα στο παραθυρο.
Αρα εχω ελληνικο gamertag.

Αν δοκίμασες για παιχνίδι του 360 και σου έβγαλε ελληνικά τότε κομπλέ έχεις ελληνικό.