Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
19 Jul 2016 11:36 #184789 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πολλά bugs για να προλάβουν να τα διορθώσουν μέχρι τις 2 Αυγούστου που θα κάνουν το update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2016 12:19 #185137 by Sotiris Greece
Ακόμη ένα Preview Update αποκαλύφθηκε.

.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Jul 2016 20:50 #185592 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το επόμενο update έφτασε με πιο σημαντικά features το background music και την ενοποίηση των Store. Περισσότερα εδώ .
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Jul 2016 22:02 - 31 Jul 2016 13:05 #185593 by Grigoris
Αποψη μου ειναι οτι:

Ναι τρομερα απίστευτο πραγμα να μπορεις να ακους μουσικη ενω παιζεις ενα παιχνιδι. Και τους πηρε τοσο πολυ καιρο να το βαλουν. :woohoo:

Ή το οτι αναδιοργανωσαν το store γιατι πολυ απλα δεν εβρισκες τιποτα αμεσως εκει ετσι οπως το ειχανε και αυτο ειναι τρομεροτατο feature. :blink:
Απόδειξη οτι ο κοσμος μπερδευοτανε και δεν μπορουσε να βρει αυτο που εψαχνε γρηγορα ειναι οτι το αλλαξανε. Αν δεν υπηρχε προβλημα και παραπονα για ποιο λογο να το αλλαζανε? Συνήθως κατι που δουλευει χωρις προβληματα δεν το αλλαζεις.

Αντι να κατσουν να ασχοληθουν με πραγματικα ουσιωδη πραγματα εκει στη ms με τα major updates καθονται και προσθετουν οτι να 'ναι.

Τα μονα που ισως, λεω ισως ειναι λιγο χρησιμα ειναι το οτι κανανε να μπορεις να οργανωσεις καλυτερα τα παιχνιδια και οταν κατεβαζεις πραγματα να βλεπεις ποιο αναλυτικα τι κατεβαζεις, με τι ταχυτητα κ.τ.λ.

Ενα καλο και ουσιωδες που παραδεχομαι οτι ειχαν ανακοινωσει οτι θα εχουν βαλει σε αυτο το major update αλλα δεν το εβαλαν προς το παρον ειναι τα xbox live clubs & arena αυτα μαλιστα χρειαζοντουσαν και ειναι βηματα μπροστα.

Εν ολιγης καθησανε και ασχοληθηκανε λιγο με την εμφανιση του θεματος γιατι το ειχανε εναν αχταρμα και ολα μαζι με αποτελεσμα πολυς κοσμος να μπερδευεται(Ναι το ξερω εσεις δεν μπερδευοσασταν και σας αρεσε κιολας).

Παντως κανενα ουσιωδες και πραγματικα καλο feature δεν ειδα αφου ολα ηταν θεμα εμφάνισής και τιποτα αλλο.

Εγω προσωπικα απο ενα major update που το φτιαχνουν για μηνες περιμενα ποιο ουσιωδη πραγματα π.χ. να μπορεις να στειλεις ηχητικο μυνημα πολυ ποιο ευκολα(Δειτε xbox360) στον αλλο χωρις να πρεπει να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια(Να μπεις στο profie/gamertag) του να διαλεξεις να στειλεις ηχητικο μυνημα.
Ή Να μπορεις να κανεις backup/restore του περιεχομενου της κονσολας σε εναν εξωτερικο δισκο.

Γενικοτερα περιμενα ουσιωδη και πραγματικα feature οχι μονο design & appear features που ειχε αυτο το major update οπως το λεει και η ms.
Last edit: 31 Jul 2016 13:05 by Grigoris.

More
31 Jul 2016 12:17 #185605 by Tony
Για εμένα εξ'αρχής αδιάφορο ήταν το update σχεδόν στα πάντα , εκτός από τη συγχώνευση του Windows Store Και του Xbox Marketplace.
Κατ'αρχήν , το store είναι πολύ πιο νοικοκυρεμένο και βρίσκεις πολύ εύκολα αυτό που ψάχνεις.
Μπήκαν ορισμένες εφαρμογές UWP , που νομίζω τις κατεβάζουν μόνο όσοι έχουν Xbox One S αυτή τη στιγμή. Πάντως για αρχή υπάρχουν αρκετές UWP εφαρμογές (Pandora,netflix,hulu), κι αυτό είναι πολύ θετικό.

Το dashboard Πάει σφαίρα!!
Το background music δεν το δοκίμασα , μιας και το groove music είναι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Βέβαια , απλά θα μπορούσα να αλλάξω Location και να τελειώσω , αλλά έχω κινητό και ακουστικά που κάνει αυτή τη δουλειά καλύτερα. Πάντως είναι αρκετά καλή προσθήκη.

Μεγάλη χαζομάρα που μας αφήνουν να γράψουμε κριτική για apps αλλά όχι για games.(και μάλιστα όχι από το Xbox App αλλά από την κονσόλα...με το χειριστήριο.).Λογικά θα αλλάξει αυτό σύντομα μιας και είναι χτυπητό ότι μπορεί να βελτιωθεί εύκολα.

Games & Apps πολύ πιο εύχρηστα πλέον. Το ίδιο και το share στο community section.

Νομίζω τα xbox arena Και xbox ομάδες δεν μπήκαν με αυτό το update....πάντως είναι features πολύ δυνατά και καλοδεχούμενα όποτε κι αν έρθουν.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
06 Aug 2016 22:12 - 06 Aug 2016 22:17 #185944 by Grigoris
Really Microsoft ρreally????

Εβγαλες το νεο xbox one s και μπραβο σου.
Πολυ καλο, ποιο μικρο, ποιο δυνατο, με μοχλο που εχει και bluetooth, με hdr αλλα ρε Microsoft εκανες ενα τεραστιο φαουλ και αυτο ειναι δεν εβαλες μεσα κανενα μα κανενα headset, ουτε ενα απλο headset Really Microsoft????
Last edit: 06 Aug 2016 22:17 by Grigoris.

More
06 Aug 2016 22:52 #185949 by Tony

fits79 wrote: Really Microsoft ρreally????

Εβγαλες το νεο xbox one s και μπραβο σου.
Πολυ καλο, πιο μικρο, [strike]πιο δυνατο[/strike], με μοχλο που εχει και bluetooth, με hdr αλλα ρε Microsoft εκανες ενα τεραστιο φαουλ και αυτο ειναι δεν εβαλες μεσα κανενα μα κανενα headset, ουτε ενα απλο headset Really Microsoft????

Τεράστιο φάουλ όντως! Mακάρι να έδινε τις ψείρες που δίνει το ps4 γιατί τα έχω μεγάλη ανάγκη , ειδικά για gaming!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
07 Aug 2016 00:58 #185954 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανέφερες τόσα καλά (πολύ καλά, κατ' εμέ) και βρήκες ως αρνητικό την απουσία ενός MC headset στο πακέτο; Νομίζω πως αυτά που προσφέρει το Xbox One S είναι υπεραρκετά για να μην ασχοληθεί κάποιος με κάτι τόσο ασήμαντο. Εγώ παίζω με ένα ζευγάρι ακουστικά που χρησιμοποιώ και στο κινητό (έχουν και μικρόφωνο) και είμαι παραπάνω από εντάξει, και στον ήχο και στο μικρόφωνο. Και να μην έχεις, δηλαδή, headset, απλά βάζεις τα ακουστικά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
07 Aug 2016 02:14 - 18 Aug 2016 22:33 #185955 by Grigoris
Ναι δεν τα παιρνω απο την ms για να λεω μονο θετικα για τα προιοντα της.
Λεω και θετικα, αλλα και αρνητικα. Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα.

Και ναι βρηκα το οτι δεν εχει ουτε εστω ενα υποτυπώδες headset σε ενα προιον που η ιδια διαφημηζει οτι ειναι πολυ καλυτερο του προκατοχου του(xbox one) και ομως στο τομεα headset ο προκατοχος του ειναι πολυ μα παρα πολυ ανωτερος με το κλασικα πολυ καλο headset που δινει σε αντιθεση με το xbox one s που δεν δινει απολυτως τιποτα και πρεπει να πας να αγορασεις ενα για να μπορεσεις να κανεις chat με φιλους σου που παιζεττε παιχνιδια μαζι.

Για εμενα προσωπικα ειναι μεγαλο φαουλ απο τη Micosoft αυτο.
Το οτι ενα headset σαν αυτο που εχει στο xbox one θα της στοιχιζε παρα πολλα για να το βαλει και στο xbox one s?
Last edit: 18 Aug 2016 22:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Aug 2016 09:49 #185961 by A
Το ότι κάποιος έχει προτίμηση σε οποιαδήποτε κονσόλα σημαίνει ότι "τα παίρνει";
Τι λογική είναι αυτή; και αφού έθιξες το θέμα του headset καλύτερα που δεν είχε, γιατί αν ήταν σαν αυτο του Xbox one θα έριχνε την κονσόλα σαν εικόνα. Εγώ να φανταστείς το εχω ακόμη στο συρτάρι αφού δεν με βολεύει καθόλου.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.