Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Λοιπον βαρέθηκα να καθομαι να εξηγω για ποιο λογο συμπαθω την sony-ps4 και οχι τη microsoft-xbox one.
Ο καθε ενας εχει την αποψη του για τις κονσολες με βαση τις εμπειριες του.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
DoUzOs wrote: Νέες προσθήκες στην οικογένεια! Η λίστα έχει ως εξής:
Retail:
1) Fallout 4
2) Halo: The Master Chief Collection
3) Far Cry: Primal
4) Halo 5: Guardians
5) Rise of the Tomb Raider
6) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
7) Gears of War: Ultimate Edition
Digital:
1) Dying Light + Season Pass
Όταν βγουν τα νέα ποδοσφαιράκια (FIFA & PES 17), αναμένεται σίγουρη αγορά του καλύτερου εκ των δύο, για κάψιμο μέχρι τελικής πτώσεως!
DoUzOs wrote: Έχουμε (εγώ με τον αδερφό μου) την κονσόλα, περίπου, έναν χρόνο και δεν μας περισσεύουν πολλά λεφτά για παιχνίδια. Ορισμένα τα αγοράσαμε σχετικά φτηνά, οπότε καλά να λες που έχουμε κι αυτά που έχουμε.
Ευχαριστώ για την πρόταση!
βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση
papaki_papaki wrote: παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο gameworld και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το xbox one,καθως δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο gaming.βασικα σκεφτομουν να αποκτησω ενα xbox one Refurbished και η αρχικη ερωτηση ειναι αν θα πρεπει να με ανησυχει το γεγονος του αυτο,επειδη ειναι refurbished δηλαδη.βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση οποτε θα θελα να ξερω αν ειναι σχετικα γρηγορο σε αυτο τον τομεα και αν ισχυει οτι οι εφαρμογες δεν εχουν geo block και δεν ελεγχουν Ip ..δηλαδη αν εφαρμογες οπως 4 on demand ,demand 5 και τετοιες παιζουν.και επειδη οπως προειπα δεν εχω ιδεα ,αν υπαρχουν παιχνιδια που μπορεις να παιξεις χωρις αγορα και γενικως τι αλλο μπορεις να κανεις καθως εχω ψαξει παρα πολυ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω και να εχω ακομη αποριες.ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια